|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
5.2.2008 17:15:47   
erna14
user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 5.2.2008 17:26:17 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
5.2.2008 17:31:58   
K_a_t_i
U, spet nove luštne slikce user posted image . Dam še jst gor, ko bo mal mira.

Tinaaja, vozek sem pozabla pogledat. AGRRRRRRRRRRRRRRR user posted image .

Drgač je blo v Merxu super. Edin ena čreda "Strojanovih" je poskrbela (eden od njih), da mata Hana in Žiga zdej odtise zob na rokici pa Žiga ma buško, Nejc pa mal manj las user posted image . Kwa se šele zgodi, če mamic ni zraven user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
5.2.2008 17:37:04   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Erna, drzim pesti za sluzbo. Telefona se nimajo na zalogi user posted image Ti, morda je bila pa vgnezditvena krvavitev

ja pa jade,se to se mi manjka.ej kater telefon bos vzela,zdej ravn vcer sem gledala LG-je baje tud full dobr ma pa touchscreen mi je pa zlo lep

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
5.2.2008 17:40:07   
erna14

Drgač je blo v Merxu super. Edin ena čreda "Strojanovih" je poskrbela (eden od njih), da mata Hana in Žiga zdej odtise zob na rokici pa Žiga ma buško, Nejc pa mal manj las user posted image . Kwa se šele zgodi, če mamic ni zraven user posted image .

a ste se tovkl user posted image user posted image  baby fajtuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
5.2.2008 18:01:11   
cv105
dober dan user posted image

Žiga, vse najboljše za 11. ! user posted image

slikce: sam kolk so luštni ti naši otročki user posted image user posted image

evo, še naša žabica na ogled ... Thaiss, kdaj bomo imeli žabji zbor? user posted image
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
5.2.2008 18:24:04   
K_a_t_i
Tkole je blo....
Ko sta se Hana in Žiga po dolgem času zagledala, sta si takoj padla v objem:
user posted image
Začela se je igra. Žiga je malo plezal:
user posted image
Hana pa je takoj napadla Nejca user posted image :
user posted image
Žiga jo je malo užaljen povabil na razgovor v maskah:
user posted image
Seveda je Nejc takoj pritekel za njima:
user posted image
Končalo se je tako, da je Hana obračunala z obema!
user posted image
Posredovale so mame in jih odvlekle vsakega na svoj konec:
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Evo, tako se je končala foto zgodba. Cvišencajta s Strojanovimi nismo zabeležili... Slike so res velike, ampak sej so tudi naši piščanci že veliki user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
5.2.2008 19:19:43   
cv105
moj Maks mene hoče komandirat ampak mu ne bo uspelo !!!!! user posted image

sva imela atija zdaj ulala dni doma in smo se crkljali do onemoglosti ... vedno ga je hranil ati in pojedel je res enormne količine ... sicer ni šlo brez obvezne animacije, a vendar ...  nocoj je ati šel na nogomet in sva mi2 večerjala ... kao ... zvijanje, tuljenje, držal je zaprta usta ... jaz pa zraven vse igrače, pela kot na evroviziji, zvonila s hišnega telefona na mobitel ... vse kar običajno pali ... ni palilo ... mi je počil tazadnji živc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sem ga popokala v čeber in spat .... sem bla huda ... kao ... ampak lump ve, kako se prikupit ... na previjalni se k meni stiska in dela aaaaa ... jooooooooooooooj ... me ima naštudirano do konca ...

od ju3 dalje ... trda roka ... bom poročala o razvoju dogodkov ... user posted image

Žiga, Hana, Nejc ... luštni ste user posted image

< Sporočilo je popravil cv105 -- 5.2.2008 19:28:27 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
5.2.2008 19:22:43   
Sibil_
Kake lepe slikice...ful luštni so vsi po vrsti.Ampak HAna je pa baba in pol, s tem kljunčlkom spravi kar dva frajerja v jok, obvlada.user posted image

Mi smo bili na sprevodu, sicer sva bila z Lujkasom malo pozna in sva zamudila PAtrika, sva pa videla šolarje.Jih je bilo res dosti, je bilo prav zanimivo.Pa učiteljice so bile tudi našemljene-to je blo ful dobr videt, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.2.2008 19:26:30   
thaiss
Nujno nujno vprašanje!!
Lastnice stolčkov Antilopa- kako je pakiran??? A velja to kar piše na netu??????

misure e peso dell'imballaggio
  esci

user posted image

Numero articolo:00069725
Larghezza:31 cm

Altezza:31 cm

Lunghezza:31 cm

Peso:3,1 kg

Quantità:1

Erna- lep lep Žigauser posted image  Čakamo poročilo za job!!!

cv105- žabec Maksuser posted image  user posted image  ..... žabji zbor hhmmm Matia ga ima vsako nočuser posted image

Žiga, Hana, Nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.2.2008 20:00:08   
Anonimen
na hitr vse prebrala....user posted image user posted image user posted image slike....

thaiis tezje nic ni samo vsaj v avstriji je vse posebej pakirano,v nobeni skatli,stange oz noge v eni foliji,sedez v drugi im mizica v tretji...

grem krata skopat pa se mogoc se pol utegnem kaj oglasit

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
5.2.2008 20:01:40   
draja
Thaiss meni ga je prinesel brat iz Ikee. Bil je v plastičnih vrečkah po kosih. V eni sedež, v drugi pa noge (noge se nič ne razstavijo, torej so dolge cca. 1 meter). Posebej je bila še mizica. Jaz se spomnim, da sme vse sama naenkrat iz avta v 3. štuk prineslauser posted image .

Erna kaj je s službo?

Žiga (Erna) iiiiiii kolk luškana maškarauser posted image !

Žiga, Hana in Nejc luštniiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
5.2.2008 20:04:14   
tinaaja
Thaiss, antilop -
Produktmaße Breite: 58 cm
Tiefe: 62 cm
Höhe: 90 cm
Sitzhöhe: 55 cm
title tvoje je user posted image
Poleg stola priporcam se http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093 mizico
ja pakirano posebej

user posted image user posted image user posted image vse fotke user posted image user posted image user posted image

CV105 - I knowwww... men ti zivc ven vrze.. npr ne odpre ust za boga... pol nekako uspem spravit v usta prvo zlicko in pol zacne jest kot zmesana user posted image user posted image user posted image Inzato moram pol zmeraj najprej na silo, pa ce pol se ne je, jo pustim pri miru, drugace pa itak zacne jest user posted image itak jo je pa treba animirat u nulo user posted image user posted image

Erna - LG Vs Nokia - izbira je jasna user posted image Glede na to, da cakam ko budala da dobijo mojo izbiro, me lahko se mine vmes, da sploh kaj kupim.. pac 46x na dan prizgem nazaj moj obstojeci gsm, ki kr naprej crkuje user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
5.2.2008 20:16:52   
cv105
Erna - LG Vs Nokia - izbira je jasna user posted image Glede na to, da cakam ko budala da dobijo mojo izbiro, me lahko se mine vmes, da sploh kaj kupim.. pac 46x na dan prizgem nazaj moj obstojeci gsm, ki kr naprej crkuje user posted image user posted image user posted image

no, dragi moji pupi Erna in Tinaaja ... ko bosta naštudirali kater telefon je najboljši (in najbolj pocen !!!!), mi povejta ... moj tudi crkuje ... mislim, da vem, kdo je kriv user posted image user posted image  ... pod A imam varianto, da počakam, ker bom mogoče v službi dobila svojga ... pod B je pa nakup novega ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.2.2008 20:23:10   
erna14
ma tok sem zalostnauser posted image user posted image user posted image prov vrh glave mam vsega,ze tko je vse v k...,zdej mi je spet avto riknu,ma v drugi mi obrate obrne do 5 tisoc in mi je zdele mehanik k sm ga klicala reku da ce je slo tist k on misl da stane 400€user posted image user posted image ,una za bezigradom bi me vzela ampak da bi na crno delala .mah naj gre vse nekamuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
5.2.2008 20:24:20   
tinaaja
cv105 - poglej si ponudbo tusmobila user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
5.2.2008 20:33:58   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

no, dragi moji pupi Erna in Tinaaja ... ko bosta naštudirali kater telefon je najboljši (in najbolj pocen !!!!), mi povejta ... moj tudi crkuje ... mislim, da vem, kdo je kriv user posted image user posted image  ... pod A imam varianto, da počakam, ker bom mogoče v službi dobila svojga ... pod B je pa nakup novega ...

jaz mam nokio n 95 pa mi je uredu,sam tinaaja sej uno nokio so zadnc mel,a je zmankaluser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
5.2.2008 20:51:30   
*sonchek*
Še hiter pozdravček od naju!
Začela sva z uvajanjem v vrtec in zaenkrat vse ok - vrtec itak oh in sploh (nič čudnega, če je pa nov - odprl se je oktobra), vzgojiteljici super, otročki pravi cukrčki. Evo, še nekaj slikic današnjega rajanja:
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
5.2.2008 21:08:22   
thaiss

Thaiss, antilop -
title tvoje je user posted image

tinaaja tisto so ble mere pakunge, ker me zanima če je res tako pakirano, zaradi placa v avtu!

erna  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
5.2.2008 21:11:24   
K_a_t_i
user posted image
Tiste, ki nucate nov telefon - evo, tega sem najdla na Bolhi...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
5.2.2008 21:13:28   
Naomi
tinaaja, u kaj si se nasemla user posted image , pa Brinca? user posted image Slikceeeeeee user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
5.2.2008 21:19:50   
draja
Večer!

Evo Živa je brez vročine oz. ima 37,8 v ritkiuser posted image . So se ji pa spustile drobne pikice po hrbtu in ritki, nekaj jih ima pa tudi po trebuščku in okoli ust. So pa zelo, zelo dorbne rdeče pikice in jih je zelo malo. Bomo videli kako pikčasta bo zjutraj.
K P nismo šli, ker je bila brze vročine, če bo pa imela pikice pa šibamo jutri.

Hvala vsem za lepe želje in pikapoke!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
5.2.2008 21:27:22   
thaiss
draja super da je Živa brez vročine user posted image  Glede pikic- mogoče pa je 6.otr., po treh dneh povišane T se pojavijo pikice!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
5.2.2008 21:32:26   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

user posted image
Tiste, ki nucate nov telefon - evo, tega sem najdla na Bolhi...

ja! tega bi user posted image  ... telefon moje mladosti ... če verjamete al ne ... pri vsej ponudbi dandanes je moj fotr zadnjič mojga brata prisilu, da je takle (tudi barva je ista) telefon celo popoldne popravljal ... in ga tudi popravil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
5.2.2008 21:34:41   
cv105
punce, a vam kej diši ? sem ravnokar pico spekla ... mmmmm ..... njamsi .... hamsi ... njamsi user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.2.2008 21:36:17   
tinaaja

Thaiss, antilop -
title tvoje je

tinaaja tisto so ble mere pakunge, ker me zanima če je res tako pakirano, zaradi placa v avtu!

une mere so ziher ornk narobe, ker plastike ne mores zmanjsat.. sedalni del je vecji kot 31cm... 40 in gor..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?