Anonimen
|
Hej hej, kot vsaka prava nosecnica, sem vceraj skupaj s princesko zaspala ... in spala do 0.30, potem pa princeska pokonc in nic spala do 3.30.... ob 7h pa je ze budila budilka Jaz pridno delam, v popoldanskem casu sem pa varuska . Tisti zob, ki me je bolel, je koncno zaplombiran, zdaj mi gnije drugi .. upam, da se bo dalo to nekako ustavit, drugace bom kmalu rabila protezo.. Pa zacela sem hodit na nosecnisko telovadbo in imam tak muskelfiber, da komaj hodim.... Livija je dobila istocasno zgornji dve dvojki, tako da ima ze 6 zob. Pa govorit je zacela MAMAMA... in tudi AMAM ampak ni isto, ponoci sem sla na WC, pa me je poklicala iz postelje MAMA V soboto sva bili na pustnem sprevodu in je bilo lustno, obelecena ni hotela bit, je po 2 minutah zacela dol vlect kostim, maskare je pa z veseljem pogledala, pa nic se bala. Aha, konec januarja sva praznovala prvo obletnico poroke. Moj mozek gre na sluzbeno pot za 3 mesece v Hamburg, midve greva zraven, bom kar tam delala, ce mi bo kaj cas dopuscal.. Vmes se vrnemo za veliko noc, potem pa maja za pocitnice, dokoncno pa pridemo nazaj 14 dni pred mojim PDPjem (upam, da ne delamo racunov brez krcmarja). Cestitke vsem za obletnice, az uvajanje v vrtec, za prve korake ter za vse bolne... se nekaj slikic iz ansih kratkih pocitnic v Umagu prejsnji vikend: Morje, sonce, mmmm. to moram videt Meditacija v vozicku, sprehod po Izoli meditacija je postala globja... spim
|