|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
5.2.2008 8:28:38   
Lejci
Jutro,

Moj zadnji dan porodniške user posted image .

Mi smo danes prvič malce bolje spali. Do 3.30 je bila v svoji postelji user posted image . To ej zame skoraj cela noč...

Včeraj sem jo v trgovino prvič morala pripet v voziček. Mala se je postavina na noge, tko v 5 sekundah. In prvič se ni hotela vozit kasneje, ampak je pešačila do izhodnih vrat. Ne vem kaj bi, če ta naš voz ne bi bil tok lahek.

Mene tut mal skrbi plačilo vrtca, ker imamo od zdaj naprej samo en dohodek user posted image

Tejčica user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, hud buggster, upam, da vam bo dobro služil. In lep nov avatar user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.2.2008 8:28:59   
A-N-J-A
fanice TFK buggsterja ekola.. model 2008 in v njem model 2007

A si moja prijatelca????user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.2.2008 8:52:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

a te mal mika a ne user posted image user posted image user posted image v slo bo 2008 sele cez par mesecev na voljo...

ti kaj menis, april, maj, brunarca bizovik, dva tfk-ja, dva nagajivcka in dve mamici s pivicko za hlajenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.2.2008 8:52:52   
sezam
draja - jaz se tudi vedno poslovim od Ane, je pa res, da je šla že večja v vrtec user posted image

LeINAuser posted image  luštni ste in lepo, da si se spet malo oglasila

Žabika - mislim, da kakav že lahko daš. Jaz sem ga Ani dala že pri 11 M v mleko, ker samega mleka ni hotlat pit. Samo sem pa kupila kakav o Alnature, ki je brez sladkorja user posted image
Pa luštn piščanček user posted image  (račka user posted image )

pocka -  user posted image luštna maškarca. se mi je zdelo, da si "blue woman" user posted image

tejčica - user posted image user posted image  za izpit

Naša noč je bla spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ne vem, kaj ga tolk zbuja ponoč. Se je zbudu ob 10h, 11h, 1h, potem smo bili zbujeni od mal čez 3 do 4h, pa šeenkrat mal čez 5 do skoraj do 6h, potem ga je zbudila še moja ua malo pred 7-mo, sedaj pa še spi user posted image  Grem še jaz mal zalečt, dokler še spi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.2.2008 8:53:39   
tinaaja
Lejci, super za nocko.. Ja napredna je tale tvoja hodeca zverinica user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.2.2008 9:00:47   
tinaaja
Kaera je pojstlo iskala
user posted image
http://www.step2.nl/product.php?prod=24&cat=5

To podjetje ima ful zanimive zadeve .. http://www.step2.nl/producten.php
(sem dobila brosuro zraven vozicka)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.2.2008 9:07:49   
Dajadada
Tejčica, user posted image user posted image user posted image za izpit. Kako si ti pridna!!!

M, brez bolečin, lije pa v potokih ene tri dni, pol se malo umiri.

Kati, hvala, hvala za vrtec.

Urla, priden Tian, hvala za demonstracijo.

Tinaaja, meni je model 2007 bolj všeč kot 2008user posted image .

Erna, N. kar grize kruh oz. ga trga z zobki in to take kose, da ima pol kar dela, da to prežveči. Včasih se mu pa ne da, mu jih pa jaz natrgam.

Naš Nejko je pa že dve noči prespal sam v sobi in se nič ne pritožuje, pančka kot topek...no ja, danes je spal od pol devetih do pol petih kar je naš rekorduser posted image user posted image user posted image , zatem se je pa še dvakrat zbudil in ob 6:40 auf. Sem se pa jst vmes zbujala, ker sem imela tok čuden občutek, sem kar čakala kdaj se bo zbudil. Malo sem žalostna, ker ni več njegove posteljice ob meni ponočiuser posted image ...ampak naš fant je že velik in boljš da ga zdaj damo v svojo sobico kot potem ko bo starejši pa mogoče ne bo več hotel iti od naju.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.2.2008 10:00:05   
sezam
Naš navihanček pa danes praznuje že 11-tko user posted image  Še malo, pa bomo pihali prvo svečko user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.2.2008 10:11:40   
sezam
Pa še malo slikic, kako se najraje igramo

user posted image
-zadaj se vidi še kocka in tovornjak za zlaganje likov, s katerima se skoraj največ preigra

- ko mami odpre, prišibam, da kaj ne zamudim user posted image
user posted image

- takole pa sestrici nagajam, ko vozi Tomažka user posted image
user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.2.2008 10:22:34   
Anonimen
Hej hej,

kot vsaka prava nosecnica, sem vceraj skupaj s princesko zaspala ... in spala do 0.30, potem pa princeska pokonc in nic spala do 3.30.... ob 7h pa je ze budila budilka user posted image

Jaz pridno delam, v popoldanskem casu sem pa varuska  user posted image .  Tisti zob, ki me je bolel, je koncno zaplombiran, zdaj mi gnije drugi user posted image .. upam, da se bo dalo to nekako ustavit, drugace bom kmalu rabila protezo.. Pa zacela sem hodit na nosecnisko telovadbo in imam tak muskelfiber, da komaj hodim.... user posted image

Livija je dobila istocasno zgornji dve dvojki, tako da ima ze 6 zob. Pa govorit je zacela MAMAMA... in tudi AMAM ampak ni isto, ponoci sem sla na WC, pa me je poklicala iz postelje MAMA user posted image

V soboto sva bili na pustnem sprevodu in je bilo lustno, obelecena ni hotela bit, je po 2 minutah zacela dol vlect kostim, maskare je pa z veseljem pogledala, pa nic se bala.

Aha, konec januarja sva praznovala prvo obletnico poroke.user posted image user posted image

Moj mozek gre na sluzbeno pot za 3 mesece v Hamburg, midve greva zraven, bom kar tam delala, ce mi bo kaj cas dopuscal.. Vmes se vrnemo za veliko noc, potem pa maja za pocitnice, dokoncno pa pridemo nazaj 14 dni pred mojim PDPjem (upam, da ne delamo racunov brez krcmarja).

Cestitke vsem za obletnice, az uvajanje v vrtec, za prve korake ter user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne...

se nekaj slikic iz ansih kratkih pocitnic v Umagu prejsnji vikend:

user posted image

Morje, sonce, mmmm. to moram videt
user posted image

Meditacija v vozicku, sprehod po Izoli
user posted image

meditacija je postala globja... spim user posted image
user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.2.2008 10:27:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Kati: ja američani (prodali so mi chick costume) so me malo zavedli in mogoče imaš res prav, ampak od kdaj je pa raca rumena??? In zame ostaja pišanc še naprej!

Od takrat, ko sve zvali user posted image . Pol se pa lahko spremeni user posted image . No prov - piščanček naj bo!

Tejčica user posted image user posted image user posted image
Tinaaja, obvezno prpel pokazat tale paket modelov 07/08 user posted image .
Dajadada, ko se enkrat naspiš, nisi več žalosten user posted image . Bravo Nejc!
Ha, ha Sezam, trenutno so vsi tko "gospodinjski" - sesanje, pomivalc, pralni stroj, obešanje perila - vse je tooook fino! ČEz par let se bojo pa vsega tega na daleč ognili user posted image .
PikaPola, lepo se mejte. Nazaj pa le pridte pravočasno!!! Pa javi se še kaj.

Zdej grem pa nazaj v vrtec. Upam, da me Žiga ne pogreša.... ....preveč user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 5.2.2008 10:30:58 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.2.2008 10:50:08   
Pikca
ojla,

vse naj naj Žiga za 11-ko!

in še novica dneva; zadnji brezzobi marček Jernejček je dobil prvi zobek!

drugač pa nimam nič cajta, je moj doma, ampak se je odloču spečt štrudeljuser posted image , rabi asistenco... tamal pa tud nič ne spi, kljub temu, da je zobek zunajuser posted image , Živa pa je v vrtcu, včeraj je bila brez driske, sem prav vesela, da je lahko danes šla...

no zdaj vas moram pa še malo prebrat, dokler mali da mir, za pokomentirat pa ne vem, če bo cajt...

a danes se pol dobite? jaz ne bom prišla, si Živa ful želi, da jo pridemo vsi 3je iskat v vrtec in to našemljeni, pa ji bomo naredili to veselje... bom pa kasneje kakšne fotke naših dveh malih maškarc prilepila...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.2.2008 11:01:45   
Pikca
Draja, user posted image za Živo, a je že kaj boljše? Meni je tudi žal, da se ne bomo danes videli...
aha, pa tole sem hotla: ko pustiš otročka v vrtcu, so nam v našem vrtcu rekli, da se moraš obvezno poslovit, ker otroka lahko panika, če potem kasneje opazi, da te ni in mu ni nič jasno... po mojem je na začetku najboljše, če počakaš, da se zamoti, potem se pa na hitro posloviš...

Leina, meni je ful dobra ta prikolica za na kolo! Kolk pa ste dali zanjo in kje ste jo kupili? A ima 2 sedeža notri (enkrat sem tako videla)?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
5.2.2008 11:13:20   
draja
Uf nisem še uspela prebrati, tko da komentarji sledijo pol, ko bo Živa zaspala.

Včeraj je bil en grozen, grozen večer. Živa je imela tudi po mlačni kopeli 39,1 v ritki in se je vidno zelo, zelo slabo počutila. Pa sva ji dala polovico svečke (moj je sicer hotel celo) in jo dala spat (bolj zaradi počutja kot vročine). V spanju se je ful spotila in se čez dve uri zbudila čist mokra in čist ledena. Je imela komaj 36,3 v ritki user posted image user posted image .  Sva se najprej ful ustrašila, da zaradi svečke, ampak pol sva se spomnila, da so ji jih v bolnivi dajali, tudi ko ni imel avročine ampak samo krče.
Ampak ok, to še ni blo najhujše. Najhujše je bilo njeno razpoloženje. Midva je sploh nisva spoznalauser posted image . Imela je kar ene panične napade joka, moj je tud pogledat ni smel, skoz bi se nosila pri meni, ampak samo v določenem položaju, bog ne daj, da sem se ustavila ali se samo popraskala - takoj jok, histerija, panika,.... In to je trajalo do mal čez 1user posted image . Vmes najmanj 10-krat zaspala za 10 sekund pol pa jovo na novo. Ma res je bila prav boga,čist drugačna,... Sva bila z mojim kar mal presrana.
No, hvala bogu se je zbudila nasmejana. Sicer je zdajle že tečka in ne zna bit brez mene, ampak je vseeno spet naša stara Živa.
Naj vrag vzame še tele bolezni, ko takole zdelajo otročkeuser posted image !

< Sporočilo je popravil draja -- 5.2.2008 11:21:49 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
5.2.2008 11:13:57   
tinaaja
pikca ... prikole so kar drage.. npr
http://www.veb-company.si/otroska_oprema_prikolice.php

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
5.2.2008 11:22:26   
amy26
Draja boga Živa, pošiljam vama kupuser posted image  pa user posted image  upam da bo danes kaj bolje in boste bolje spali.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
5.2.2008 11:45:38   
Naomi
Evo, se nasga korenjaka tako ali drugace user posted image

...ej ti...

user posted image

...je blo tko vroce k sem z eno chatal, da sem se kr mal sleku...ampak nasmesek pa je...sem jo dobu na dejt user posted image user posted image ( bajdvej, oci mi je prnesu en star laptop, k je biu zanimiv sam 10 min, ampak od mami je pa se vedno ful krasn user posted image )

user posted image

...sem biu tut mal- velik bolanko...

user posted image

ya man with scar face user posted image

user posted image

...evo pa sem skopan...user posted image

user posted image

pa vsem mojim letnkom lep pozdravcek...mamisam pa kr mal zivce kravzlejte...a ni to dobr...

papa, Svit

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
5.2.2008 11:57:28   
Dajadada
Ja, ja, pomivalni stroj, pralni stroj, školjka, wc krtačka...tudi pri nas je to najbolj in.

Pikapola, uživajte, pa pazi na bušija. Imaš pa fajn službo, da lahko tudi ti greš in delaš od tam.

Draja, user posted image boga Živa in boga vidva. Kaj pa ji je...poleg vročine...a ste bili kaj pri dr.?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
5.2.2008 12:09:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image za Živo....boscek mali kaj jo je tak matralouser posted image

Pikca  mi imamo schwinn mark3,sma to izbrala,ker se omogoca varianto otroskega vozicka,pa ko bosta tamaladva v vrtec hodila,ju bo lahka deda oba notr nabasal pa peljal...sma jih dosti pogledala,tud na ebayu sva iskala ampak potem sma se odlocla za to,ker glede na ceno ponuja najboljso kakovost- vsaj ta rang okoli 300eur.sma jo pa kupla preko www.den.si, cene pa tako vidim,da so povsod podobne glede na tinanjin link.aJA PA tale je za dva ja,bom se sliko prilepla,Tai je zdaj na sredini,zato pa je ob straneh se pas viska
user posted image
user posted image

super slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
5.2.2008 12:09:11   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Draja, sem rekla Taji kar si napisala, pol se je pa začelo zaslišanje:"Kako pa ta teta to ve? Kaj je bila v trgovini? Kaj je iz Kopra? Kaj ne mara princesk? Zakaj pa mara dobre vile? Kaj jo poznam? Zakaj pa ne?...."user posted image

ups, tega pa nisem predvidela user posted image . Se vidi, da se moram še dost naučit o naših pupah user posted image

Pa čestitke za izpit!!!!

Tinaaja jeeeeeee za bugsterja!!! Jaz sem še posebej veselauser posted image .

Sezam ojej za nočkouser posted image . Upam, da bo današnja boljša!

Lejci super za končno malo boljšo noč pri vas!

Dajadada bravo Nejcu za "odselitev" v svojo sobo!!! Pa seveda bravo mamici, za ta korak! Pri nas to ne pride v poštev dokler se kar naprej zbuja, ker ni šans, da bom tekala še v sosednjo sobo, mi je že dvigniti se 20-krat na noč preveč.

Pikapola z zamudo čestitke za obletnico poroke!

Erna prva M je bila kr neki, sam dva dni, naslednje pa so bile normalne, samo močnejše kot prej. Se pa prej končajo (zgleda, da se zdaj hitreje spucauser posted image ).

Jernej čestitke za zobka!!!!!!!!!! Juhuhu pa smo vsi zobatciuser posted image !

Amy hvala user posted image user posted image .

Svit uuuuu velik, velik fantek! Čist drugi kot se te spomnim! Luuuuuuuškan. Itak!

Dajadada Živi ni nič razen vročine. Vsaj zgleda tako. Niti smrka neuser posted image . Pri P še nismo bili, ker je bila dopoldan dokaj ok, samo zvečer je pa spet zakuhala. Danes zdaj spet zgleda bolje tako da še ne vem ali bomo šli k P ali ne. Bom videla kako bo.

Žiga vse najboljše za 11 mesecev!!!! Pa ful lepe slikice! Sezam kje ste nabavili tisto kocko? Zgleda super!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
5.2.2008 12:48:22   
sezam
pikca - user posted image  Jernejček za 1. zobek

draja - en velik kup user posted image  za Živo in velik user posted image  zate

Dajadada - user posted image  Nejc za svojo sobo. az bi tud Žiga takoj dala v svojo sobo, pa je nimamo user posted image

Pikapola - lepo se imejte, pa kaj se javi user posted image
Svit - user posted image  kok si zrastu. Pa tkole že ti chataš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Sezam kje ste nabavili tisto kocko? Zgleda super!

user posted image  miklavž jo je prinesel, tako da ne vem.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
5.2.2008 14:25:20   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

a te mal mika a ne user posted image user posted image user posted image v slo bo 2008 sele cez par mesecev na voljo...

ti kaj menis, april, maj, brunarca bizovik, dva tfk-ja, dva nagajivcka in dve mamici s pivicko za hlajenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem takoj zauser posted image .Gremo v BB z B in Buser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
5.2.2008 16:23:58   
thaiss
Evo, Matia spančka jaz se pa še zadnji dan s krofi bašemuser posted image user posted image
Dopoldan sva bile s Tejčico v Kopru,na pustni povorki vrtcev in šol, je blo prav lepo videt tolko mašakar na kupu!!! Fotoaparat pa me je zatajil, so crknike baterije tako da sem s telefonom slikalauser posted image

Tinaaja lep lep vozek in gdč Brinauser posted image

kakav- jaz mu ga že kakšen mesec dajem na gres

M- tudi pri meni dva dni lije, ampak neboleča

Nejc priden fant si da tako pridno prespiš nočuser posted image

Žiga vse naj naj za 11ko!!!
user posted image  

sezam, pikapola, naomi lepe fotke

Pikapola zakaj se nisi javla ko si bla v Izoli?? Ti ti lumpa!!!

Jernejček končno si tudi ti dočakal svoj prvi zobek!!!!
Draja en košek pikapok za Živo user posted image user posted image user posted image

še par pustnih fotk naše žabice:
user posted image  

user posted image    user posted image   user posted image

user posted image    user posted image

Dokler sem jaz to sklafala skupaj, se je Matia že prebudu in pojedel porcijo fužev z golažom!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
5.2.2008 17:07:05   
erna14
evo mene sem cel dan letala okol na ZPIS sem mogla it porodnisko vpisat  v delavno knjizico,pa na zavod sem nesla en kup papirjev,ker sem zdaj uradno njihova,joj pa se na miklosicevo morm it zdravstvo uredit.....kr neki
draja-boga ziva,kok je bla revcek,upam da bo danes boljsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,aja jaz pa sem tud vesela,ker si ti vesela za bugsterja,pa zate sem tud veselauser posted image
tinaaja-user posted image user posted image user posted image  super vozek,se bols pa je tist kar je notuser posted image
sezam-a ga mas prevec oblecenga,pokritga-tako je ziga par dni vsako uro se zbujal in sem ugotovila da mu je blo prevroce
tejcica-je bravo za izpit,si res full pridnauser posted image user posted image user posted image
pikca-bravo za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image
dajadada-k bos mela viska casa te vabm k men na kofe da naucite zigija kako se kruh papa,user posted image .super za selitev v sobo,meni se zdi ze velik korak iz moje postelje v njegovo ampak mi kar ne gre,ne po njegovi krivdi ampak po moji
tinaaja-aa si sla po telefonuser posted image

ZIGA VSE NAJ NAJ ZA 11.MESECOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M-ne duha ne sluha vec o njej,pa nc hudga nism nc zalostna
lejci-super za boljso nocko,aja pa filmcek sem zadnc pozabla pohvalituser posted image
thaiss-lepi zabec je bil matiauser posted image user posted image
dskubin-upam da ste dobr opravl na KC

KJE PA JE KR.ENAMAMI-nje ze full dovg ni blo

no jaz bi mogla met dons model ob 15.30 pa mam prestavljen,bom pa zvedla ob 18.30 ce sem dobila sluzbo za bezigradom,drzte pesti

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
5.2.2008 17:14:23   
tinaaja
Erna, drzim pesti za sluzbo. Telefona se nimajo na zalogi user posted image Ti, morda je bila pa vgnezditvena krvavitev user posted image

Pikapola, a kr tkole se boste potepali user posted image Ja lustno!

Ziga, vse naj naj za 11-tko!

Matia, je pravi zabec je user posted image

Draja, kako ste kaj cez dan? Je bolje z Zivo ali ste sli k P?

Leina, men so te prikolice the best. Jaz bom zaenkrat sla v nakup sedeza za kolo user posted image Upam, da bo kmalu lepse vreme, da bom ta nakup tudi izvedla.

Svitko, long time no see... Cel frajer, ni kaj user posted image

Grem se v maskaro napravit preden se B zbudi..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?