|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.2.2008 17:12:32   
skačica
dan!

Evo, sem dons mal skozlana, ne vem kaj mi je, očitno kaka viroza. Celo noč mi je bil tako slabo, proti jutru sem pa bruhala, zdej pa že cel dan nisem nič jedla, ker mi nič ne paše. Me začne kar trebuh bolet, ko kaj popijem.  Pa Iza tud ni glih jedec zadnje dneve. Ne vem kaj jo muči.

Sva se pa danes odločila z možem, da grem vseeno delat za 6 ur, tudi če mi direktor da 2 izmeni in je ena od 11-17user posted image , ta druga bo pa od 8-14. Tist teden, ko bom popoldanc, bo mož šel iz službe po malo k moji mami in to ob pol štirih tako da ne bo tok hudo. Sem že klicala na CSD in v kadrovsko tako da vejo, ampak moj direktor je pa težko dosegljiv, zato sem mu kar mail poslala. Ni še nič odgovoril. Upam, da ne bo spet utrujal s tem kako zelo me potrebuje in kako zelo sem karizmatičnauser posted image  in blablabla......

Sem dobila lektorirano nalogo nazaj, mater je kar nekaj napakuser posted image , jih moram dans ali pa jutri popravit.

dohodnina- punce,link plis, da si še jaz zračunam. Jaz si obetam denar nazajuser posted image .

Iza sedi pred predalom in čekira najine cd-je. Moram letet, drugače bo vse uničila.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
4.2.2008 17:41:21   
sezam
skačica - TUKAJ izračunaš dohodnino user posted image Pa hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.2.2008 17:53:40   
tinaaja
Kati, ce najdes napako v izracunu dohodnine, nam javi user posted image Pa ful the best za vrtec user posted image

Skacica, pocajtej se.. Upam, da direktor dobro sprejme tvojo odlocitev. Meni bi bilo tud ful tezko, ce bi se imela tok za vozit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.2.2008 18:17:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kati, ce najdes napako v izracunu dohodnine, nam javi user posted image
Sej če na obrazcu, ki so ga poslali, štima, pol je to to user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.2.2008 18:18:32   
Anonimen
Hej zivjo sam na hitro, vec zvecer, ko go gospodicna spala....

Mi gremo v soboto za mesec v Nemcijo in tam lahko za kaksne legice pogledam... mogoce bodo imeli kaksno akcijo.. mi smo nase dobili za 50% cene..... ne morem nic garantirat, lahko pa pogledam user posted image

PikaPoka34

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.2.2008 18:24:32   
draja
Moram najprej še za nazaj pohvalit slikice Diti in Dražauser posted image user posted image  in pa seveda najlepšega fantka Žigca user posted image user posted image .

Tinaaja se včasih splača nazaj tečt, če otrok kaj iz vozička vrže neuser posted image .

Kati super, da se je Žiga tako lepo zamotil v vrtcu. A pri vas ne dovolijo, da bi šel po zajtrku malo počivat? Pri nas to ni problem. Pa še eno vprašanje? A se boš od Žige poslovila, ko boš odšla iz igralnice ali ne? Meni je to ful dilema, samo se mi zdi, da je prav da otrok ve da greš. Ne vem no.

Skačica upam, da se kmalu pozdraviš oz. da ne zboliš še bolj. Pa upam, da šef ne bo preveč filozofiral okrog tvojega delavnika. Ti pa pazi, da boš pol res hodila po 6-ih urah domov in da te ne bodo izkoriščali. Jaz vem,da mi ne bi zneslo delat sam 6 ur, tko da niti ne razmišljam več o tej opciji.

Pikca super, da je Živa že bolje.

Naša Živa pa spet kuha in je zeloooooo slabe volje. Nismo nič zbijali, ker ima okrog 38,8 v ritki. Se pa že 3 ure matramo da bi spala, pa je dvakrat zaspala za 3 minute pa se zbudila. Zaspana je pa tako, da gledat ne more. Prav boga je res.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.2.2008 18:36:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Kati super, da se je Žiga tako lepo zamotil v vrtcu. A pri vas ne dovolijo, da bi šel po zajtrku malo počivat? Pri nas to ni problem. Pa še eno vprašanje? A se boš od Žige poslovila, ko boš odšla iz igralnice ali ne? Meni je to ful dilema, samo se mi zdi, da je prav da otrok ve da greš. Ne vem no.

Če vidijo, da je otrok zaspan, ga dajo spat (baje kakšni tud sami zaležejo vmes). Ampak Žiga je bil zaspan ob 12h - po zajtrku je bla akcija user posted image . Nekaj časa bo preteklo, da bo pred počitkom uspel še kosilo pojesti. Mal je problem, ker pred 11:30 ni zaspan, ravno takrat je pa kosilo.
Sej zdele je pa že adijo - mislem, da danes ne bo prav dolgo rogovilil.
Se strinjam s tabo - danes sem šla, ne da bi rekla adijo, ker naj bi bilo to boljš. Ju3 mu bom rekla adijo, ker je tudi od doma tako navajen - da pomaham, povem kam grem in da pridem kmalu nazaj. Saj ne ve "koliko" to pomeni, ampak pomojem že kapira, da definitivno pridem!

Neke fleke je mel pred 15imi minutami po obrazu user posted image  Zdej že zginjajo. So me opozorili, da 7-14 dni po cepljenju lahko pride do "flekaste" reakcije, sam nimam pojma al je to-to...

Živa, user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.2.2008 18:40:17   
A-N-J-A
draja-jaz sem se od Ele vedno poslovilauser posted image

kati-naša Ela je ene 3 tedne po cepljenju dobila take mini pikice po celem telesu.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.2.2008 18:50:32   
tinaaja
Draja, joj bozcka Ziva.. No vrocina je dejansko nekaj dobrega kot je Naomi vceraj napisala, samo starsem je ful tezko ob bolanem otrocku, no otrockom ziher tud ni lustno. Upam, da bo noc mirna in jutrisnji dan brez vrocine.

Evo, B je bila nekam tiho in pogledam, je nasla mojo denarnico user posted image
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.2.2008 18:53:29   
Anonimen
Dan dan cveke

Po dolgem casu se od mene kak glas oz kaj natipkanega user posted image . Dnevi grejo okoli kot nori,10ka je ze tukaj, se malo pa bomo ze prvo svecko upihnili....Veliki smo okol 72cm in imamo 9kg. Cez noc se nas mali se vedno an veliko carta na zizi, ce bi bilo samo to ne bi bil problem tako pa imamo se vedno stokcanje in jok v spanju.Ko nam je sel zgornji zobek ven,je jokal na 10-15min celo noc,sem mu vcasih dala calpol pa je drzal uro dve,da je mali spal potem pa jovo na novo.Zaenkrat imamo 3zobke,drugi zgornji zobek bo pa tudi pocasi,se ze vidi bela crtica,no to se vidi ze kaksna dva tedna...Upam,da ga ne bo tako matrala kot ta prva...Cez dan pojemo bolj kot ne ko pticki...Do 12e ure ne spravim nic gostega v promet...Ce je dober dan potem imamo 3obroke GHuser posted image .
Nabavli smo tud novo prevozno sredstvo,schwinnovo prikolico za kolo.Sicer je mene mal strah,da je to bolj nevarno kot seedz za kolo amapk me je moj in kolega v kolesarski trgovini preprical,da temu ni tako...Itak pa bo bolj kot ne tole uporabljeno za mirne poti v naravi...

user posted image user posted image user posted image za vse bolanckane user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse slikce,maskare in vse ostale....kako je zanimivo gledat slike izpred par emsecev in zdajsnje user posted image user posted image user posted image dajadada upam,da tud nas kdaj zamze kaj takega za zajtrkuser posted image

cevljcki nas noce imet na nogah niiiic razen nogavick z bremzicami...pojma nimam kaj mu naj kupim,da ne bo mogel zbrcat dol..povrh ima pa se visok nart in siroko nogo...user posted image

Sem mal v zaostanku z branjem ampak mi je opraviceno,ker sem zacela koncno migat za faxuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.2.2008 19:32:43   
tinaaja
A ima kaksna e-vlogo za sprejem otroka v vrtec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.2.2008 19:35:34   
tinaaja
nasla user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.2.2008 19:56:44   
Anonimen
takole pa je bilo,ko sem ga bosega dala na tla user posted image ni mu bilo vse takoj ajsnouser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Pv1O9Jwql94

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.2.2008 20:45:49   
Dajadada
Kaj je zdaj za ju3, a vsaj kakšna pride?

Bili pri varuški...bo o.k....cena je malo manj o.k., drugače pa mislim, da bo mali užival.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.2.2008 21:07:03   
Žabika
Ma dons pa ste naklofale! Se vidi, da je slabo vreme zunaj. Na hitro sem preletela;

pocka: kje pa delaš, da si uniformiranka?

ričet: Hana ga obožuje! Ne dam ji sicer fižola, ostalo pa mljaska. Pa tudi zvečer jemo čist nič "večerjasto" govejo juho z ajdovimi žganci. Moja babi se je kar zgrozila, ko sem ji povedala, kaj ji dajem za večerjo.

draja: jaz sem danes skuhala tisti bio vanilijev puding na riževem mleku in brez sladkorja in zadeva je skoraj identična tisti, ki si jo ti zadnjič napopala. Tudi Hana je z veseljem jedla.

kakav: a ga našim malčkom že lahko damo? Pa ne mislim za pit, ampak da bi ga recimo malo kam zamešala.

Kati: super za uspešen prvi dan! Tudi jaz se načeloma vedno poslovim.

srečanje jutri: z mamo Kati sva se pogovarjali in ker kakšnega hudega zanimanja za dopoldansko varjanto očitno ni, midve pa dopoldne itak ne moreva, sva se zmenili ob 14:30 v Mercatorju. Lepo bi bilo videt še kakšno maškarco.

Evo, pa še moj piščanc:

user posted image

Še tole: ima kakšna dober in enostaven recept za lazanjo???

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.2.2008 21:13:13   
pocka
ojla, mi smo pa danes končno šli spet na en sprehod.user posted image Ma je pasalo.

draja - joj, boga Živa, upam,da vročina ne naraste, pa da bo jutri že kaj boljše

tinaaja - no, samo,da si našla "čeveljček"user posted image , aja pa tisto, ki si prej spraševala -  user posted image user posted image

dajadada - važno,da ste zadovoljni z varuškouser posted image , kakšna pa je cena? Sem firbec,a?user posted image

leina - lušne slikce,tista prikolica zadaj je pa zanimiva, samo jaz se ne bi upala vozit tako, oziroma kot si rekla, kje v naravi more biti pa tole ful dobro

spet je nekaj marčevk pogrešanih - malecka mateja, kr_enamami, pa še kakšna bi se našla, se že kar dolgo niso javileuser posted image

Evo še slikca naše maškare:
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.2.2008 21:20:09   
tinaaja
Še tole: ima kakšna dober in enostaven recept za lazanjo???

barila "oblati" al kak se to rece
naredis bolonese (cebula, cesen, meso, korencek,mezga, zacimbe)
na kocke narezes in preprazis malancan in zmesas z boloneze, ko je fertik
naredis besamel in AKCIJA

testenine -> boloneze -> besamel in ponovis, zgoraj besamel in malo parmezana

Zadeva je sicer dost enostavna, ampak it takessss time...  Od mojga favourite zadeva iz moje kuhinje

Uzivajte ju3, naju ne bo - prepozno...

Kakav - jaz mislim, da pocasi lahko zacnejo z vsem, najprej malo, da vidis reakcijo, pol pa po potrebi povecujes..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.2.2008 21:22:01   
pocka
ooo Hana kak lep piščanček si user posted image

žabika - vi imate pa res zanimive večerje, no Hana jih imauser posted image

lazanja - narediš omako iz mletega mesa, kot za pašto, samo malo bolj gosto (od začimb dam jaz samo poper,sol, majaron, poa malo pardižnika iz tube). Kupiš od Barille lazanje, ki jih ni treba kuhat. Narediš bešamell (moka, mleko, sol, muškatni orešček in malo masla-jaz ga naredim kar precej, iz cca. 6 dcl mleka). V pekač daš malo bešamela, plast testa, gor daš meso, lahko naribaš malo sira, poliješ s par žlicami bešamela, pa spet testo...na vrhnjo plast testa poliješ ostali bešamel in po vrhu naribaš parmezan. Pečeš cca. 20 minut na 200°C. Meni rata vedno ta varijanta ful dobra, jo imam kar rezervirano, če kdaj kuham za več ljudi.user posted image Upam,da je razumljivo, če te kaj zanima, pa kar vprašaj.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.2.2008 21:22:53   
pocka
aha, me je že tinaaja prehitelauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.2.2008 21:24:56   
tinaaja
ker sir das? za izboljsave sem zmeraj odprta user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.2.2008 21:33:13   
pocka
a vmes misliš, kar edamca, al pa rok....no kar je v hladilnikuuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.2.2008 21:34:25   
tinaaja
No kul, bomo probal user posted image Aja, pa javi, ko dobis minitraxx-a, kako ste zadovoljni :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.2.2008 21:46:31   
pocka
bom javila, itak, traja pa 5-10 dni,da ga pošljejo....če ga pošljejouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.2.2008 21:48:04   
erna14
tinaaja- ja full zalostno,mah zivo sran...e.jaz sem enkrat skor eno zensko tko tud povozila,tko przgem avto in ravn telefon mi je zvonil in iscem telefon in hvala bogu nisem takrat spelala in sam tko k sm odlozila pogledam v vzratno ogledalo in se ena punca dvigne zgleda si je zenska cevlje zavezvala ali kva vem kaj hudica je delala za avtom,tko da od takrat jaz tko pazm k grem rikverc.
draja-enga velizga zajcka za zivino nocko in naj jo zaziblje v lepe sanje,da bo miska lahko dolgo in sladko panckalauser posted image user posted image
tinaaja-se mal pa ti bo tamala zacela po spletu  narocvat z tvojimi karticamiuser posted image user posted image
skacica-user posted image  za zdravje pa cim prej se pozdrav
kati-jaz se tud vedno na tak nacin k ti poslovim,se mi zdi da je boljs da mu lepo poves da gres in da prides kmalu,pa ceprav on nima pojma kok casa je to kamlu,sam tako ve da bos prisla,ce pa sam zgines potem pa skoz opazuje in se boji kdaj bos kar zginla nekam....to je moje mnenje nevem no....user posted image
thaiss-sem mojmu prebrala kake dobrote matia papa,je moj reku da gre jutr takoj to tamalmu kuptuser posted image dozdaj sem mu skoz govorila da tega se ne sme,zdaj pa....user posted image bo mel izgovor k tamal ne bo pojedu da bo onuser posted image
sezam-jaz sem tko lepo zgancala stanovanje,je blo full lepo in od takrat sem potem se 2x sesala pa ce zdele na tla pogledam je povh drobtin od kruha po tleh,ker je moj mini gospod kruh drobil po tlehuser posted image
tiste k ste ze dobile user posted image -a je bla prva tko normalna ali je blo kr neki,ker pr men je kr neki  tok da je user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.2.2008 21:51:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ker sir das? za izboljsave sem zmeraj odprta user posted image

jst dam kr od LM unga naribanga za na pizzo

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?