|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.2.2008 21:56:08   
pocka
erna, ne znam ti pomagat, sem že 2x mislila,da sem dobila M, pol pa vse skup ni bilo ničuser posted image .

Joj, jaz pa mam jutri popoldne G, "komaj čakam"user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.2.2008 21:59:06   
urla
Barči - evo link. Moj ni glih dobr posneu, ampak upam, da se vidi bistvo (poglej kako velika je flaška in pri enem čisčenju jo sprazniva).

http://tinypic.com/player.php?v=qyb9rl&s=3

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.2.2008 22:01:41   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

erna, ne znam ti pomagat, sem že 2x mislila,da sem dobila M, pol pa vse skup ni bilo ničuser posted image .

Joj, jaz pa mam jutri popoldne G, "komaj čakam"user posted image user posted image

kva je blo  isto cist mal,skor ncuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.2.2008 22:02:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tiste k ste ze dobile user posted image -a je bla prva tko normalna ali je blo kr neki,ker pr men je kr neki  tok da je user posted image

prva tok, da je  blo, naslednja 7 polnih dni lilo kt iz škafa user posted image  - to je blo pa zaenkrat vse user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.2.2008 22:03:51   
Naomi

...jes sem mela pa nalive user posted image , pol ta 2. pa ok...tko da...kva pa ves...kar je, je dobr...za se enga mulca user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
4.2.2008 22:04:00   
erna14
urla-dobr je posnel,superr nacin ciscenjauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.2.2008 22:04:33   
pocka

ja, pa take čudne barve, v glavnem ničemur podobno, krneki

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.2.2008 22:05:44   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

...jes sem mela pa nalive user posted image , pol ta 2. pa ok...tko da...kva pa ves...kar je, je dobr...za se enga mulca user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  thx,teb tud kati in pocka .naomi kako steuser posted image kako tamau

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.2.2008 22:06:13   
tinaaja
Kok so hudi naturino cevljcki iz US
http://www.piperlime.com/browse/product.do?cid=27070&pid=503880&scid=503880002

pa prewalkers
http://www.piperlime.com/browse/categorySearch.do?cid=27069&pageID=0&searchFilter=0&searchFilterName=Pre-walkers&searchFilterValue=All+Products////Girls////Infant%20(0-2%20years)////Pre-walkers&searchContextPath=All+Products////Girls////Infant%20(0-2%20years)////Pre-walkers&searchMode=1

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.2.2008 22:10:53   
tinaaja
No, jaz bom zgleda pocas edina, k se cakam M user posted image Sem imela nekaj casa filing, da bo prisla in tud da je PMS prisoten, pa nista user posted image user posted image user posted image
Skacica, a si dobila pol? Si napisala zanc, da se ti zdi, da bos??

Urla, the best muvi user posted image pa kok je priden... user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.2.2008 22:11:23   
Naomi
naomi kako steuser posted image kako tamau

bolje, ne bom pa hvalla user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.2.2008 22:15:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Sem imela nekaj casa filing, da je PMS prisoten,
To mam jst večkrat filing, k sem sitna kt user posted image . user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.2.2008 22:16:42   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Urla, the best muvi user posted image pa kok je priden... user posted image user posted image user posted image user posted image

...sam res. bravo Tian...sam to je pa par let vaje...pr nas se pr enmu letu nismo, zato pa je obnasanje cis kontra user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.2.2008 22:25:21   
Dajadada
Ju3, 14:30, prideva. Sem vedela, da se bosta vsaj kati in žabika zmenile, če se nobena druga ne bo prijavilauser posted image .

Pocka, cena varuške je 320€.

A katera že ve točno koliko jo bo prišel vrtec? Me zanima, če si je izračunala tudi na RR programčku za izračun plačila vrtca. V bistvu bi rada vedela kakšna je razlika, ker milsim, da je njihov program malo zastarel, pa da so se cene dvignile, marca se pa itak bojo. A lahko ena sporoči razliko, please? Bi rada videla koliko bomo preplačali varuško v primerjavi z vrtcom?
Al pa če katera ve, kje so objavljene cene vrtcev, pol si itak sama izračunam glede na razred v katerega pademo...to pa itak vem.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.2.2008 22:29:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Al pa če katera ve, kje so objavljene cene vrtcev, pol si itak sama izračunam glede na razred v katerega pademo...to pa itak vem.

tole je od lani http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/predsolska_vzgoja/vpis_in_placilo/

Pa več kot 80% itak noben ne plača - za Grosuplje torej nekih 330€. Vračunane plenice, slinčki, hrana itak (max 9 ur). Men se zdi, da je to-to. No pa plačaš tudi, če je otrok doma bolan....
Za Ljubljančane je pa na teh 80% še 22% dol, ker jih krije MOL user posted image (276€ max - pred napovedano marčevsko podražitvijo). Včasih potem upoštevajo še stanovanjski kredit - ampak baje malo manjkrat, če si v najvišjem razredu - sporočim, ko dobimo odločbo.

Tian je prava faca!!!!! Mama, odlična vzgoja - bravo user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.2.2008 22:41:22 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.2.2008 22:38:02   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

naomi kako steuser posted image kako tamau

bolje, ne bom pa hvalla user posted image

sam da ste bols

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
4.2.2008 22:38:21   
erna14
aja lahko nocuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
4.2.2008 22:53:26   
K_a_t_i
Punce, kje je pa Hemp? user posted image

Aja, Žabika... Men se zdi, da boš šla ti na uvajanje iz živali - pikapolonice menjaš s čebelicami, račke pa s piščančki user posted image . Hana je ful luštkana - ampak račka user posted image . Vidiš, da ma zaobljen kljunček in plavalno kožico? No, razen če je mutiran piščanec user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
4.2.2008 23:00:21   
tejčica
Naredila izpit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
4.2.2008 23:06:37   
Anonimen
Tejčica čestitke!! user posted image user posted image user posted image

M po porodu - prva M je zgledala takole, da je bil prvi dan samo nek krvav izcedek, potem je pa 6 dni lilo.... in sedaj sem imela že 4 M in so zelo hude. Iz mene prve 3 dni dobesedno lije. Zadnjič sem imela VIR 80 al 90 - pač unega k je sama vata, brez plastike spodaj in odspodi Always night... čez 3 ure je bilo vse polno, jaz pa krvavo pižamo, posteljo... moj je že mislil, da me bo treba kam peljat. user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
4.2.2008 23:21:01   
Anonimen
No, zdej sem pa še pretekle grehe poravnala in prebrala vse za nazaj. Full mi je lepo gledat slikce vaših sončkov, vsi so pravi cukrčki! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
4.2.2008 23:36:34   
tejčica
Ste pa pridno čvekale danes. user posted image

Barči, ma pa ne no že spet...ma boga Neja. user posted image  user posted image  da se hitro pozdravi.
Anja, bravo Ela za R!user posted image  Taja ga je obvladala mislim da pri treh letih in pol al šele pri štirih. Nam pa še sedaj delajo težave šumniki. Smo bili že pri logopedinji.

Draja, sem rekla Taji kar si napisala, pol se je pa začelo zaslišanje:"Kako pa ta teta to ve? Kaj je bila v trgovini? Kaj je iz Kopra? Kaj ne mara princesk? Zakaj pa mara dobre vile? Kaj jo poznam? Zakaj pa ne?...."user posted image
Dajadada, fino fa ste zadovoljni z varuško. Pa user posted image slikice.
Kati, super da vam gre v vrtcu tako dobro.user posted image user posted image user posted image

Erna, kokolo Žiga.user posted image  Moja prva user posted image  po porodu pa je bila močna k user posted image . Me je dejansko prav zdelala.

Skačica, pozdravi se!user posted image
Tinaaja, ooo, a Brina bi šla pa rada mal zapravljat.user posted image user posted image

LeINA, lepo da si se nam spet malo javila. Stil plazenja ima pa Tai res unikaten.user posted image

Žabika, kakav sem jaz Vidu enkrat malo posula po gresu in je bilo vse ok.

user posted image user posted image user posted image  vse maškarce!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
5.2.2008 6:33:15   
Žabika
Dobro jutro!

No danes sem pa jaz prva. Se Lupus ni hotel sprehajat, ker pada dež, pa imam malo časa.

tejčica: user posted image za izpit! Carica si!

lazanja: hvala vsem za recepte! Se bom enkrat spravila narest.

Kati: ja američani (prodali so mi chick costume) so me malo zavedli in mogoče imaš res prav, ampak od kdaj je pa raca rumena??? In zame ostaja pišanc še naprej!

M: do zdaj ena, zelo tekoča, a neboleča. Takoj vzamem še kakšno tako, ker pred N sem brez ornk konjske tablete vsakič skup padla od bolečin, teklo pa je zelo malo.

No, zdej pa šibam v službo!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
5.2.2008 7:26:09   
dskubin
Dobro jutro!

Danes sem med zgodnjimi, ker šibamo na ene kontrole v KC.

lazanja: skor isto, kot jo dela pocka, tudi porabim tam pol litra bešamela. Včasih tudi dodam kako zelenjavo notri med meso, al pa naradim iz mešanice skute in špinače. Samo da na vrhu jaz ne dam bešamela ampak stepem kaki 2 jajci in eno veliko smetano in nariban sir. Mljask. Pa tudi med vsako plast naribam konkretno dozo sira, najraje kakega laščana ali zbrinca, če dam parmezan pol je doza malo manjša. Ma, karkoli dodaš, pride zelo zelo dobro, samo hitro in brez packanja pa res ni.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
5.2.2008 8:13:21   
tinaaja
JAo... danes pa sem jaz imela ponoc krizo.. nisem in nisem zaspala do ene 3 user posted image B pa auf ob 6:20 user posted image
Ampak dan se je dobro zacel... fanice TFK buggsterja ekola.. model 2008 user posted image in v njem model 2007 user posted image

user posted image

Dksubin, dobro opravite v KC

tejcica - BRAVOOOOOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?