K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Kati super, da se je Žiga tako lepo zamotil v vrtcu. A pri vas ne dovolijo, da bi šel po zajtrku malo počivat? Pri nas to ni problem. Pa še eno vprašanje? A se boš od Žige poslovila, ko boš odšla iz igralnice ali ne? Meni je to ful dilema, samo se mi zdi, da je prav da otrok ve da greš. Ne vem no. Če vidijo, da je otrok zaspan, ga dajo spat (baje kakšni tud sami zaležejo vmes). Ampak Žiga je bil zaspan ob 12h - po zajtrku je bla akcija . Nekaj časa bo preteklo, da bo pred počitkom uspel še kosilo pojesti. Mal je problem, ker pred 11:30 ni zaspan, ravno takrat je pa kosilo. Sej zdele je pa že adijo - mislem, da danes ne bo prav dolgo rogovilil. Se strinjam s tabo - danes sem šla, ne da bi rekla adijo, ker naj bi bilo to boljš. Ju3 mu bom rekla adijo, ker je tudi od doma tako navajen - da pomaham, povem kam grem in da pridem kmalu nazaj. Saj ne ve "koliko" to pomeni, ampak pomojem že kapira, da definitivno pridem! Neke fleke je mel pred 15imi minutami po obrazu Zdej že zginjajo. So me opozorili, da 7-14 dni po cepljenju lahko pride do "flekaste" reakcije, sam nimam pojma al je to-to... Živa,