|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
7.2.2008 22:57:38   
cv105
Žiga od Kati ... kolk si faca ... samohodec user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk sem se zdaj narežala

jest pa tut user posted image

no, dost je za nocoj ... nočko user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
7.2.2008 22:58:44   
K_a_t_i
Kati bo pa danes ziher vesela, ko bo prišla iz pilatesa in bo imela tolk za prebratuser posted image

user posted image user posted image user posted image  najbolj sem vesela, da ste med mojim pisanjem posta celo stran dopisale user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
7.2.2008 22:59:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

če nimaš prstnih barv, so dobre tud recimo skutke..user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pikca faca si! Jernej pa še večja!

Pa ne mi zdaj vse pobegnt, mojga še ni s košarke!

Žiga bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
7.2.2008 23:02:34   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image  Pikca faca si! Jernej pa še večja!

Pa ne mi zdaj vse pobegnt, mojga še ni s košarke!

Žiga bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Prov res, Pikca user posted image .
A Živa panča?
Mam še neki zate za stestrat za ponoč user posted image . A si ji že kdaj dala za jest ponoč? Mogoče pa se res pomiri na 1001 način, sam se pol spet zbudi, ker je (še vedno) lačna. Joj, sej si ziher že probala, sam men se še kr smilte...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
7.2.2008 23:17:05   
draja
Kati hvala ker iščeš rešitve za nas user posted image . Eno obdobje sem jo vsakič ko se je zbudila dala na zizo pa ni bilo nič drugače. Zdaj ji tudi vsake toliko ponudim, pa običajno samo parkrat potegne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
7.2.2008 23:17:33   
dskubin
a pri vas kaj burja piha?

Je začela popoldan in baje se bo ojačala. Samo a veš kaj to pomeni - soooooooooooonce BO! Drgač pa sem bla jaz danes dopoldan v majčki in brezrokavniku, pa mi je blo vroče. Ene par pa nas prakticira tanjšo bundo pa kratke rokave spodaj (predvsem te, ki moramo vozičke v klanec rinit user posted image .

Skrajno naporen dan danes. Skor cel dan sama z obema, Diti siiiitna, ker je zaspala za pol urce šele ob 16.30, Draž proti večeru zakuhal do 39,5 in pol vse ven vrgu, pa mu je vročina k sreči sama od sebe padla. No, končno spita in sem se malo prej vsedla. No, ampak še nisem končala, kuham kosilo za jutri. Smo imeli plan it ven, ampak nič ne vemo, kako bo kaj z mulcem, pa mam raje za rezervo neki narjeno.

Drgač pa predvčerajšnjim v KC nismo nič kaj dosti opravli, otroke je zdravnik bolj ko ne ošvrknil s pogledom, o pravemu pregledu ne duha ne sluha - no, pravi, da pri tako malih itak nima kaj. No, je pa moj ponovno dal kri, bojo poskusli najt kak laboratorij, ki bo ponovno poskušal najt na kermu genu je napakca - in če uspejo, pol lahko povejo, al imata otroka bolezen samo s tem, da jima kri pregledajo. Pomagat itak nč več ne mormo, v kak šport ju bova poskusla usmerit, da se vsaj rekreativno ukvarjata, ker jima bo gotovo pomagalo, še sploh, če sta bolezen podedovala. Ampak je vseeno fino, če veš, kot pa da se iz dneva v dan sprašuješ al je, al ni, al mata kake znake,.. Moj mi večkrat reče, da vsako pikco vidim na otrocih. Kaj češ, taka sem. Smo se pa načakali, pa zgubili en lep sončen dan na Obali, v LJ je blo itak grdo vreme.

No, smo pa obiskali cimra iz študentaskih časov. Pa ponudijo Dražu napolitanke oblite s čokolado, pa pravi mali:
- Ne smem, nisem kakala.
- Pa naju vprašajo a res, a ga zapira, pa mu ne dovolita čokolade jest? Midva sva se kar pogledala od kje mu to, pa odkimala. (da naute mislle, da otroku od ust trgamo. Bo thaiss povedla, da ko smo na kofetu tamal poje čokoladke od cele družbe) Pa mu spet ponudijo pa mali vztraja:
- Ne smem. No, ker kar niso odnehali s temi napolitankami je eno vzel in jo odnesel user posted image
Milsim, od kje mu to?
No pol pa poje eno čokoladno merendino, ki sem jo med drugim imela s sabo za malco in vpraša:
- Kaj imaš še eno? Ja valda, vedno vzamem najmanj 2, še eno za dragega user posted image . Pa se mulc obrne proti vsem in reče:
- Mama ni zadovoljna. user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
7.2.2008 23:24:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
matia se je tudi tako usral, da sem dokolenke in spodnji del trenirke stran vrglauser posted image user posted image ..je blo več shita v hlačnicah kot v plenici....

user posted image user posted image user posted image  ti, kwa bomo pa pol, k bo cunj zmanjkalo?

dober izgovor za šopinguser posted image

Žiga, Jernej user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
7.2.2008 23:27:06   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
- Mama ni zadovoljna. user posted image

FACA DRAŽ!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
7.2.2008 23:32:51   
dskubin
Draja, jst bi ti tudi rada pomagala, pa nimam nobene nove ideje. Mi smo tudi še daaaaaaleč od prespane noči. Jemo najmanj 3x (ne zadošča več joška ampak vsakič 1,5 dcl mleka user posted image ), zbudimo se še ene parkrat več. Katastrofa od noči. Pri vas lahko vsaj delno krivite hrano in alergijo, jaz pa ne vem na kaj zvrnit krivdo. Še dobro, da je vsake tolk lahko luna kriva user posted image

Žiga user posted image , Livija user posted image

barvice, barve, flomastri ipd.
- za našo ni še nič od tega, ker vse roma v usta. Vsake tolk ji dovolim risat z barvicami (fajn so tadebele, da jih lažje držijo pa ne zlomijo se čim padejo na tla in dobro je, da so mastne, da lažje tečejo - npr. Giotto), ampak moram sedet zraven. Zadnjič je eni odgrizla notranjo minco in sem ji par minut spirala usta, ker je bilo vse zdrobljeno med zobmi, pa ni šlo ven. Flomastre bi po moje uno mino not potisnili, ker so še pregrobi (vsaj naša), o prstnih barvah - jih imamo, ampak morava bit oba zraven, da vsak svojga mirka pa tamalo je treba za roko držat, da ne poje. Od vsega tega mi je še najljubši plastelin - ampak spet, za bit zraven. user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.2.2008 23:34:31 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.2.2008 7:54:00   
Barči78
Joj, kolk ste napisale, pridne, pa sem čist zadaj spet. Včeraj nisem imela nobene volje, da bi sedla za računalnik, sem šla samo spat.
Sem pa popoldan stopila do tašče, pa ji povedala svoje, v kar ostrem tonu, in na koncu je izpadlo tako, kao, da zato, ker je soseda rekla, da sem visoka, da je mene očrnila,..... KR NEKI
briga me za eno babo. Ja, ranjen je bil taščin ponos, ko sem rekla, da ga bom sama oblekla, namesto, da bi tašča sosedi zabila kakšno dobro besedo zame, da pač taka sem, da rada vse sama postorim, kar je res, ampak ne , ona je HUDA name user posted image
Tko, ne bom več jamrala, je že šlo user posted image , da nam siva, a ne Kati

Livija, Žiga - user posted image user posted image user posted image  za korake.

Možek je šel danes na morje z mojim očkom, so šli motor montirat v čoln, no jaz pa spet sama z mojima srčkoma, pa še ven ne smemo, mora bit Žan notri, tko da bomo šli h moji mamici user posted image , pa bo šla Neja mal z njo ven, midva z Žanom bova pa notri. Sej bo še dost sončka, samo malo mi je zprno, ker grem v službo in bi res lahko še dva dni uživala sonček z njima, pa ne gre. No ja, samo da se pozdravi in neha kašljat.

Grem se igrat, pa pit kavo.

Papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.2.2008 8:07:27   
cv105
jutro

naša budnica je bila danes neobičajno zgodaj user posted image  ... a je kaka luna na vidiku ?... ati je danes in ju3 v službi ... kaj čmo ... sva ga pa zdaj imela 8 dni doma ... pojeva zajtrk, potem pa ven ...

lp

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.2.2008 8:11:59   
Barči78
a je kaka luna na vidiku ?...

včeraj je bil mlaj.

Danes me pa že služba plačuje, imam plačan praznik user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.2.2008 8:55:16   
Pikca
naša budnica je bila danes neobičajno zgodaj ... a je kaka luna na vidiku ?.
... mlaj menda... naša2 sta se zbudila ob 6huser posted image user posted image user posted image

v Kandrše se gremo sankat danes (Skačica, boš kaj v bližini oz. a mi pošlješ GSM številko na ZS)... ne vem pa še, kdaj se bomo uspeli spokat...
trenutno ta mala2 kuhata, ful se lepo igratauser posted image ... no sej čez 5 min. bo zihr že dretje... moj pa prepeva v kuhinji, si je Živa zaželela pomfri za zajtrkuser posted image , in moj ga že pečeuser posted image , jao, kako ga vrti okrog prsta, kaj še bouser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.2.2008 9:01:29   
skačica
JUTRO!

Pa glih včer tko klepetate, ko sem jaz zraven male zaspala, sem bila čisto hin.

Zdele pa mal stvari pomečem v svoje koteuser posted image  pol pa razmišljam, da bi jo mahnili tud mi v ZOO. Kaj pa vem, edin če ne bom šel moj pomagat očetu v gozd drva sekat al žagatuser posted image . Ma skor sigurn bomo nekam šli.

Nalogo dobila nazaj, neki sem pozabla še oštevilčit pa pri literaturi neki fali(me prav zanima kaj)  pa izjava lektorja in izjava o avtorstvu morta bit na isti straniuser posted image . Kr neki, moram dons zvečer spet popravljat.
pikca- a ti pa sam še vezat neseš pa si konc???? Fajn ti je. No, sej jaz bom tud verjetn nekje tam drug teden konc.

ufffffffffff, komentirala pa ne bom vseh vas, ker je preveč napisano, zdele pa nimam glih časa.

Aha, še to: predsednik sindikata in kadrovska bodo z mojim direktorjem org. še en sestanek, ker dela proti projektu družini prijazno podjetje(ta naziv namreč naša firma imauser posted image user posted image user posted image user posted image ) in ga probali na ta način prepričat. Drugače nimamo nobenih pravnih podlag. Res je.....

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.2.2008 9:03:37   
skačica
oh pikca, ne vem če bom kaj na Izlakah danesuser posted image user posted image user posted image ,  ti bom pa vseeno napisala gsm številko pa mi pošlji sporočilo kdaj boste tam. Kaj pa veš kaj nas prime in bomo mogoče vseeno šli dol.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.2.2008 9:07:58   
Pikca
pikca- a ti pa sam še vezat neseš pa si konc????
... ma ne, jaz tudi še urejam...

ok, pošljem sms, ko bomo tam

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.2.2008 9:31:28   
tinaaja
Skacica, pri projektu druzini prijazno podjetje je veliko tock, po katerih se mora podjetje ocenit in izbrat tiste, katere zeli izboljsat. Ce je to eno izmed njih, pol ga lahko stisnete user posted image V nasem podjetju sem jaz v skupini, ki vodi ta projekt, tko da poznam zadevo. Samo da nase podjetje prakticno ni imeli tock za izboljsanje, ker imamo dejansko zelo dobro to urejeno, celo prvi v sloveniji s programom za mamice, ki odhajajo in prijahajo s porodniske, itd,... Upam, da ti rata user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.2.2008 9:34:50   
tinaaja
Aja se to .. moja diplomska naloga ime naslov: usklajevanje zasebnega in druzinskega, tko da bom imela veliko za napisat in analizirat user posted image user posted image user posted image No, vsaj veelim se zanimive teme, ce se mi bruha ob misli na izpit user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.2.2008 9:39:44   
tinaaja
Update vremena user posted image user posted image user posted image od torka naprej sneg user posted image user posted image user posted image

Petek
08.02.2008 user posted image 0°C 6°C user posted image Sobota
09.02.2008 user posted image -1°C 6°C user posted image Nedelja
10.02.2008 user posted image 0°C 5°C user posted image Ponedeljek
11.02.2008 user posted image -2°C 5°C user posted image Torek
12.02.2008 user posted image -2°C 5°C user posted image Sreda
13.02.2008 user posted image -2 °C 0°C user posted image Četrtek
14.02.2008 user posted image -4 °C 5°C user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.2.2008 9:39:57   
Pikca
Aja se to .. moja diplomska naloga ime naslov: usklajevanje zasebnega in druzinskega
user posted image naslov, a boš dala pol prebratuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.2.2008 9:45:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Aja se to .. moja diplomska naloga ime naslov: usklajevanje zasebnega in druzinskega
user posted image naslov, a boš dala pol prebratuser posted image

gre za studiji primera, tko da bo analiza nasega podjetja user posted image npr ze vec kot 20 let se v headquarterju podjetja (US) ukvarjajo z izboljsanjem work-life balance user posted image v US imajo npr moznost compressed work - delajo 4x10ur - 3 dni frej... da ne govorim, da imajo tam v sluzbah vrtce, da imajo program, kjer skrbijo za tvoje starse, ki so bolni,... se dobro slisi a ne :) no moja dipl naloga, bo pa na to morala gledat kriticno (no na programe, ki jih imamo pri nas).. ker npr, to da lahko delas od doma ni nujno zmeraj pozitivno.. itd, itd... ufff kaj bi dala, da bi imela samo diplomsko se za napisat, ne pa par grozznihh izpitov

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.2.2008 9:58:23   
skačica
tinaaja, a dej nehi. no me prav zanimam kako se bo tole speljalo, se pa bom pozanimala o tej stvari malo bolje, če bo treba bom pa še tebe kaj vprašala.

Sicer pa imaš super temo za pisanje diplomskeuser posted image , za izpite ti pa verjamem, da se ti upirajo. Men se je tud do nedavnega misel na še kakšen študij upirala, zdej pa razmišljam, da bi se vpisala še kam(ampak ne v prvi letnikuser posted image , bi izbrala nekaj sorodnega, se pa moram pozanimat kake imam sploh možnosti).
Ti boš pa itak že drugega končala, kajne??? Pridna.

Punce iz LJ- kaj je pri vas sonce? pri nas je taka koprenasta oblačnost pa menda je zaenkrat še mrzlo kot hudič. Ampak se mi zdi, da sonček že sili ven.

pikca- verjetn gremo najprej na kosilo v Azurja pol v ZOO pol pa verjetn še na (katiuser posted image ) Izlake tko da ti kar javi kdaj boste tam, da le ne bomo mi prepozniuser posted image .

Grem zdele res hitr mal pospravit.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.2.2008 10:08:35   
tinaaja
Soncek je ze pokukal, je pa se mraz. Mislim, da se obeta lep dan user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.2.2008 10:12:23   
tinaaja
Skacica .. o certificiranju
http://www.equal-mladematere.si/si/delodajalci.php?act=certifikat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.2.2008 11:51:32   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Gospodične in gospodiči marca 2007

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati - bravo Žiga za korake. Mi smo še dallllleeeeč od tega user posted image

Jaz sem pa sama z obema. Stakot 2 user posted image  Zdele pojemo sadje in šibamo ven user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?