dskubin
|
a pri vas kaj burja piha? Je začela popoldan in baje se bo ojačala. Samo a veš kaj to pomeni - soooooooooooonce BO! Drgač pa sem bla jaz danes dopoldan v majčki in brezrokavniku, pa mi je blo vroče. Ene par pa nas prakticira tanjšo bundo pa kratke rokave spodaj (predvsem te, ki moramo vozičke v klanec rinit . Skrajno naporen dan danes. Skor cel dan sama z obema, Diti siiiitna, ker je zaspala za pol urce šele ob 16.30, Draž proti večeru zakuhal do 39,5 in pol vse ven vrgu, pa mu je vročina k sreči sama od sebe padla. No, končno spita in sem se malo prej vsedla. No, ampak še nisem končala, kuham kosilo za jutri. Smo imeli plan it ven, ampak nič ne vemo, kako bo kaj z mulcem, pa mam raje za rezervo neki narjeno. Drgač pa predvčerajšnjim v KC nismo nič kaj dosti opravli, otroke je zdravnik bolj ko ne ošvrknil s pogledom, o pravemu pregledu ne duha ne sluha - no, pravi, da pri tako malih itak nima kaj. No, je pa moj ponovno dal kri, bojo poskusli najt kak laboratorij, ki bo ponovno poskušal najt na kermu genu je napakca - in če uspejo, pol lahko povejo, al imata otroka bolezen samo s tem, da jima kri pregledajo. Pomagat itak nč več ne mormo, v kak šport ju bova poskusla usmerit, da se vsaj rekreativno ukvarjata, ker jima bo gotovo pomagalo, še sploh, če sta bolezen podedovala. Ampak je vseeno fino, če veš, kot pa da se iz dneva v dan sprašuješ al je, al ni, al mata kake znake,.. Moj mi večkrat reče, da vsako pikco vidim na otrocih. Kaj češ, taka sem. Smo se pa načakali, pa zgubili en lep sončen dan na Obali, v LJ je blo itak grdo vreme. No, smo pa obiskali cimra iz študentaskih časov. Pa ponudijo Dražu napolitanke oblite s čokolado, pa pravi mali: - Ne smem, nisem kakala. - Pa naju vprašajo a res, a ga zapira, pa mu ne dovolita čokolade jest? Midva sva se kar pogledala od kje mu to, pa odkimala. (da naute mislle, da otroku od ust trgamo. Bo thaiss povedla, da ko smo na kofetu tamal poje čokoladke od cele družbe) Pa mu spet ponudijo pa mali vztraja: - Ne smem. No, ker kar niso odnehali s temi napolitankami je eno vzel in jo odnesel Milsim, od kje mu to? No pol pa poje eno čokoladno merendino, ki sem jo med drugim imela s sabo za malco in vpraša: - Kaj imaš še eno? Ja valda, vedno vzamem najmanj 2, še eno za dragega . Pa se mulc obrne proti vsem in reče: - Mama ni zadovoljna.