Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, za enkrat imam nekje +3 kg je pa otročiček večji za teden dni, tako, da na trakcu mi piše 19t in3d, mi smo pa v resnici 19t6/7d
. Veselo brcamo in mami nagajamo ko sedimo za pisalno mizo. Križ me grabi, imam novo frizuro, v kratkem tudi novo barvo, novo prevozno sredstvo in klepetavega sinčka.. zdaj pa dost hvaljenja in jamranja.
.

nekam kabel zapravil,ko smo prestavljali pohištvo.Bom pa poiskala,obljubim.Meni se že zelo vidi,že težko kaj skombiniram za oblečt
no, vsaj zdaj kaže boljše, jaz pa sem z živci že čisto na koncu zaradi vseg tega.
.
hmmm.. zato pa ima moja G dve ceni - ker mi je prav omenila, da bom snemanje plačala samo 20 EUR in ne 60EUR, kolker je cena za tiste, ki niso njeni pacienti. Sam po moje, če ji rečeš za slikice, jih boš 100% dobila.