Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...mislim, da ni...). Mogoče pa v torek po M,če bo vse tako kot treba.....grem v akcijo...beri rezervacijo.... A vidva sta vzela odpovedni riziko?

Kupila sem si Fidimag 300 + C, po okusu malo boljša zadeva, ne pa najboljša
niti ni tako narobe
imajo skoraj enkrat cenješe kot pri HM pa da ne omenim ostale stvari. Sploh nisem mogla verjet, tako, če ima katera name it, toplo priporočam. Pa tudi ostale potrebščine imajo skoraj še enkrat cenejše. Previjane mize, in to zelo lepe so tam nekje od 100-140 €.
. Ko sva bila še sama, se odločiva, da greva na morje, vzameva nekaj last minute, plačava vse v ponedeljek za odhod v nedeljo. In je za tisti teden seveda bilo škoda dodatnih stroškov. V petek pa jaz pristanem v bolnici. Gladko bi nama vse vzeli, ker sva odpovedala samo en dan prej. Potem pa prošnje, dokazovanje,.... da so nama vsaj 70% vrnili.
.
sploh trebušne mišice, ja. Pa jaz se za nekaj časa zvalim na hrbet (dokler mi paše), drugače pa sedaj večino časa spim na bokih.
čestitke!!!!!!!