Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že v začetku 2007, je že leto naokoli in še nič. Ja no, po ss v juliju sva se odločila da nadaljujeva po operaciji, in glej je že leto naokoli. Upam da nama po operaciji uspe kar hitro. Tudi moja najboljša kolegica je začela delati na
...
.
Sem imela oboje operativno in se kar dobro počutim, glede na to da so me mal rezal. Zaradi stedirila sem imela sluznico zelo tanko, tako da so mi odstranili majhno pregrado ki je prej sploh ni bilo videt. Mi je ostal še 6 tablet pa sem po op. kar nehala jest ker mi je blo ful slabo po tem sranju. Tiste ki to še čaka kar pogumno, ni take sile, mal bolijo rame pa buši, drugač je pa ok., v bolnici te pa itak drogirajo non stop, tko da nič ne čutiš
. Pa nuuuujno se javi ko prideš domov, a prov...jutri in v četrtek na dan operacije pa bom mislila na tebe.
Sem prepričana, da si bomo kmalu delile še kakšno lepo novičko.