Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

egoizem ali ne, roko na srce smrdi že po egoizmu. In tisto- še ni prišel pravi? Ja nekaj časa ga iščeš pravega, takega ki bo po tvojih merilih potem ugotoviš da že iščeš dolgo časa in padeš v depresijo da ga nikoli ne bo, si poiščeš žrtveno jagnje, ki ti da seme za tvojega otroka in potem......čez nekaj časa pride pravi, in otrok je "v napoto" - to situacijo poznam in ženska je na koncu skrivala otroka in govorila da je bila posiljena
Preživela tudi to, ker, kar sem napisala je samo pol zgodbe, več pa je tudi ne bi. Pa sem še vedno zadovoljna, da vem kdo mi je 50% genov dal in zakaj npr. jaz znam uporabljati obe roki - desno normalno vendar tudi z levo znam pisati in jesti naprimer - to je čista genetika oz. popotnica tistih 50% procentov sperme in ne jajčeca. In mi je v uteho, da sta se moja starša ljubila vsaj takrat ko sta me delala.
?
. Kot, da niso ljudje, ampak plemenski žrebci, no. Amazonke so tako živele, no