|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 15:38:04   
petra a
Vanesa-jaz sem živela z materjo samohranilko...pa mogoče tudi zaradi tega skušam čimveč stvari podariti svoji hčeri...dostikrat,priznam,tudi kaj nepotrebnega in dostikrat ji bom verjetno tudi kaj, česar sama nisem imela

pa zelo sem srečna, da imava starše, ki nama res veliko pomagajo (vsak po svojih močeh)


bom nehala, da ne bom zamorila

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 15:53:17   
kai1
Vanesa, naj te potolažim. Mi smo tudi zelo zapufani, no, saj imamo svoje stanjevanje.
Malo je treba vsak mesec preračunat kako bomo šli skozi, pa kar nekako vozimo. Plavalnega tečaja ne bo. Mislim, da se tudi brez tečaja lahko nauči plavat. Kot sem ugotovila se vode ne boji, tako da to mi je bistvo.
Topliceuser posted image Midva oz. mi3 smo si jih privoščili za 3 urce po 3 letih. Vedno samo upamo, saj bo bolje ko bo kreditov konc.

No, zdej pa končan, da ne bom morila.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 16:22:41   
kai1
sorči punce. Upam, da niste zarad mene vse dol ušle.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 16:29:14   
Putka
Nič ne zamerim, da pojamrate. Saj jaz tudi, pa mi je potem takoj lažje.

Jaz bi bila presrečna, če bi karkoli dobila za Vesno, namesto da vse kupujem. Edino teta mi kaj da, samo živi na Hrvaškem pa njeni sta že 13 in 15 let stari.

In tudi Vesnine obleke, ki jih zelo hitro preraste naprej posojam. Imajo moje prijateljice srečo, da so vse njihove punčke (2 rojeni v razliki 1 meseca od Vesne, ena leto kasneje) manjše in imajo manjšo nogouser posted image . Aja, pa tudi prijateljici, ki je decembra rodila ta tretjega (drugo punčko) dobi od mene kar nekaj. Tudi dojenčici sem par stvari od Katice dala. Mi ni težko dat, če vem da jim prav pride in bo uporabljeno. Tudi čevlje posodim (npr. Cicibanove škornje, ki jih praktično ni obula), ker se lahko zgodi, da se pri Katji številka noge in sezona ne bo pokrila.

Vanesa, zdravje je itak na prvem mestu. Otrok si bo srečno otroštvo po tem zapomnil, da je družina skupaj in se zabava in ima rada. Izlet v naravo, sprehod po gozdu ali mestu ne stane veliko (no ja, kava pa sladoleduser posted image ), pa je lahko zelo luštno. Ni treba, da v toplice hodiš, ali v tujino smučat.. Denar še zdaleč ni pomemben, no za preživetje je, za srečo pa ni.

In otroku ponavadi hočemo vse kupit, ampak lahko marsikje prišparamo. Če kupuješ rabljeno na primer. Stolček za hranjenje se par mesecev rabi, je res trapasto veliko denarja dat.

Ko smo že pri plenicah - uporablja kdo Fixies ali Helen Harper iz Baby Centra? So precej ugodno, pa jih moram enkrat sprobat.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:04:14   
vanesa24
Hvala Rogljicek.
Da Vam predstavim mojo Kristinco.
Privekala je 25.05 ob 21.h v Lj. porodnisnici z 2.5kg in 47cm.
Mal ze cica, ampak se lovi ravnotezje.
Dva dni nazaj je dobila prvi zobek.

user posted image

Zdaj je tezka 8kg in velika 68cm.

user posted image

user posted image


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:16:59   
vanesa24
Mate prov user posted image user posted image user posted image zdravje je najbolj pomembno.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:36:04   
petra a
joj,Vanesa,kako sem vesela da ti je ratalo, kako lepo punčko imaš in kakšne lepe modre učke imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:40:35   
lex
jaz mam pa ful srečo s cotkami. prva je rodila sestrična - sicer punčko a je prve otke kupila resnično nevtralne in jih je tako lahko porabil tud Aleksuser posted image , pol sem pa za darila dobivala, tako da sem samo kakšno malenkost dokupila. No potem je rodila bratrančeva punca (ista familija - ona in on sta brat in sestra) tako da je ona dobila Aleksove stvari in jih še sedaj, kombinezonček, bundice,..... kar mam take nevtralne stvari. No Alina dobi pa od te punčke vse, ker sta celih 9 mesecev narazen in ji je glih super, ko jih ona punčka preraste. še v vrečko na priromajo, ko pridem po novo furouser posted image . no kdaj pa kdaj se pa tud jaz pregrešim. A kaj ko mam itak Aleksa za oblečt. fantovskih kilic še pa niso izumiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:48:29   
felicia
lex- fantovske kiklce so izumili na Škotskem in se jim reče kilt heheheheheuser posted image

vanessa- nič se sekirat, vse bo prišlo na svoje mesto, sam da ste vi zadovoljni kot družina, pa tako luštno punco mate!Do koliko bi pa šla za nakup stolčka? Jaz sem preko ene naročila trip trapa pa sem dala s poštnino 65 eur. Je pa nov stolček original zapakiran, pa računam da ga bom uporabljala tudi ko Uroš zraste. je pa res da mora že bolj stabilno sedeti da je lahko v njem, kar pa mislim da naši mulčki že znajo.

plenice- jaz bom začela neke druge uporabljat ker so mi pamperske predrage, jih manj dobiš za istio ceno kot manjše številke. sam nimam pojma katere.

cote oz. cunje- pa jaz dobim od nečakov, čeprav mu kar veliko stvari kupim ampak samo če jih dejansko rabi in se ful trudim, da jih nosi čimečkrat. Mu pa nobenega recimo kompleta iz jeansa nisem kupila, ker mi to tako neudobno deluje, sem jih pa zato dobila in mu jih tudi oblečem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 17:57:15   
Majchi
U punce, ste se fino razgovorile. Je lepo pridt na rr in imet ene 3 strani za prebratuser posted image .

Za Tivoli sem ful za, potem februarja pa tud. Se res rada dobivam z vami.

petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi

Cunjce: jaz moram rečt, da sem kar zmerna in se znam zadržat. Včasih mi ne rata, ampak takrat pač kaj kupim. Najbolj sem pa vesela, ko Lana nekaj res rabi in se lahko zapodim med police. Do zdaj sem res mal cotk brezveze kupila. Najbolj nepraktične so mi oblekce. Ne vem, če sem jih Lani 3x oblekla. Ne vem no, tok mi je smešna v kakšni kiklci. Pa zdej se potem sploh plazit ne more.

Denar: večen problem. Jaz sem po naravi taka, da ga imam RES rada in dosti razmišljam, kaj in kako, da bi finančno dobro stali. Nisem zadovoljna z običajno službo in običajno plačo. Al delam dvojno al mora bit pa taka plača, da lahko šparam. No, trenutno sem v totalni buli. Lokala in s tem enega prihodka ni več, v službo pa nočem nazaj. Glede obojega sem že jamrala, tko da ne mislim spet začet. Tako da v življenju pač ni vedno tako kot bi si želeli in naučila sem se tud to sprejet. Bo pač eno obdobje, ko bomo imeli malo manj. Pufi so pa itak skoz v življenju, se mi zdi. No, midva imava srečo, da lahko živiva pri nas doma v dvosobnem stanovanju, ki sva si ga lepo zrihtala.
Kot ste že rekle, je pa itak najbolj važno zdravje naših malčkov. Včasih kar malo preveč samoumevno jemljemo vse skupaj.


(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:04:02   
lex
felicia ja vem, samo a si predstavljaš, da ga v kikli v vrtec pošljem (ups v kiltu) on bi itak najbolj srečen, ker trenutno nag oz. v gatah leta po bajti. ne vem kaj naj naredim, kar slači se miuser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:04:29   
felicia
sem zasledila že temo na temo pusta in me zanima ali boste kej oblačile svoje baby-je v kej ali ne. jaz bi tako rada da bi vsi trije bili sovice, ker smo veliko pokonc ponoči hihihihi
al pa bo mali čmrlj pa ne vem kje iskat oblekco?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:06:27   
vanesa24
petra a- no pa mi je rataluser posted image , hvala- res nevem kje jih je staknila :)user posted image user posted image . Pravijo pa da ima moje okice.Drgac je pa cisti oci.

lex-res je sreca za nas, ki si lahko podajamo cote. Mene je porod presenetil. Ko sem rodila nisem imela se nicesar. Ne cujnc, ne pojstelce niti nobene kozmetike ne plenic. Tko, da so mi stvari moral v roku enega tedna dobavit na dom drugi(starsi , sestra, moz se je trudil s posteljico,...).

felicia-delamo na tem, da bo se vse O.K. Stolcek mam sicer ze enega narazpolago za 50eur, sam nevem se kaksen jeuser posted image . Cena tam okrog 50eur je cis ok.

V ponedeljek sva z mozem kupila avtosedez in se koncno znebila lupinice (hvala bogu). Zdej je tok ponosna v tistem sedezku, da je celo pot pridna, kamorkoli gremo. Iz lupinice mi je ze vn padla. Cajt je bil, da smo se je znebili.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:09:29   
kaya2007
denar res ni najbolj pomemben..tudi če ga imaš dovolj, še ne pomeni, da boš srečen. pa ni to samo nek kliše, res je tako.

putka, mi smo se zadnjič namakali v tistem jamskem bazenu, pa nam je bilo ravno prav user posted image

kar se oblekic tiče, pa tudi mi nismo nič dobili, smo vse kupili. in kupila sem seveda ogrooooomno stvari, ki jih je oblekla samo 1x ali pa še to ne. in sem zdej malo nehala s tem, pa tudi igrač ne kupujem več tolk, ker ji itak niso preveč zanimive-tako da brez veze.

pa da še malo pojamram user posted image  imam full izpitov zdaj januarja, sploh ne vem kako bom. sem mal jezna na svojga, ker tega sploh ne jemlje resno (mi je šlo predobro in prelahko do zdaj očitno) in že vidim da ga bom morala prosjačit, da tamalo čuva user posted image  pa že tko ne bom šla na vse, ker mi itak ne bi zneslo. me to mal matra, ker sem navajena vse v 1. roku delat, zdaj bo pa trba še poleti kaj prebrat...no, bo že.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:10:10   
vanesa24
felicia: Moja bo pa user posted image  za pusta.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:11:04   
kaya2007
aja, še kar se spanja tiče. kaja hodi spat okoli 8h. se je pa zdaj že 2x zgodilo, da sem jo morala kasneje še ven vzet, ker se je zbudila in jokala. upam, da ji ne bo prišlo v navado.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:11:16   
Majchi
Jaz bom pa ponorela. Ta hudič mali mi ga tkole serje čez dan. 3x na dan jo tud po 45 min uspavam, frajerka se je pa zdej naučila na kolenih iz postelje ven gledat.
Takole se joka in čaka na "odrešitev".

user posted image

In še učke, polne upanja:
user posted image

Mislim...user posted image
Boga je pa ful. Tok je zaspana, da se z glavo vame al pa v kakšne blazine rine in jamra. Učke si mane, sitna je, ampak zaspat pa ne. Pa jo božam, ji pojem, dajem joško, čaj, prižgem še vrtiljak, pa noče in noče zaspat. Uf, me razkuri včasih.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:15:00   
vanesa24
Majchi-jst mam isto nagajivko. Vse drugo samo spat ne.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:22:12   
Majchi
Za pusta bi jo pa tud jaz v kaj našemilauser posted image . Od prijatelce tamav je bil prvič dalmatinček-kakšen cukr!
Feliška, tista s sovicami je pa hudauser posted image .

Vanesa, glede spanja. Si napisala, da se zvečer ful igrata z njo, da bi jo utrudila. Kaj pa, če probata glih kontra? In sicer, da ji zagotovita nek utečen  miren ritual, kopanje, hranjenje, crkljanje, petje, pravljice, ipd. No, saj verjetno sta to itak probala.

Kaya, glede šole se pa kar pogovorta. Meni se zdi prov, da se partnerja podpirata pri tem, ker je precej pomembna zadeva. Jaz imam kar se tega tiče srečo, ker je bil moj zraven cel faks in še eno leto podiplomca (sicer še ni bilo Lane), pa je bil ves čas ful razumevajoč. Z otrokom bi pa še tok bolj rabila njegovo sodelovanje. Sicer pa Kjavi čist lepo ratuje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:29:25   
felicia
evo moj se trudi s previjanje, pa mali joka kot da ga iz kože daje uf!


petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi
Felicia (itak)

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:30:49   
kaya2007
ja, saj sva se pogovorila...ampak pol v praksi je pa ponavad mal drugače. vsaj do zdaj je bilo, pa še takrat ko jo čuva, moram narest 500 stvari in 500x prekint, ko mora on "nujno" kaj narest. mene pa valda mine potrpljenje, že tko se ni najbolj luštno ućit.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:30:57   
Majchi
A je še kateri malček tak ko Lana? Ta mala srakica me je začela že ščipat, tepst, odrivat in se mi upirat, če ji ni kaj prov. Takole se kregava npr. takrat, ko jo položim spat, ona pa ne more zaspat. Postane histerična, jezna, užaljena. Z jokom se v bistvu krega name, zahteva svoje in uveljavlja svojo voljo. Drugače cel dan totalen cukr in priden dobrovoljček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:33:37   
kaya2007
za pusta sem pa kupila krilca (za vilo ali kaj podobnega) v H&Mu, ampak jih bom verjetno kar sebi pripela, tamala itak še ne ve zakaj gre in se mi jo zdi brez veze matrat. no, bomo vidli, mogoče se pa še premislim.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:36:33   
kaya2007
ja, majchi, kaja je tut velika trma!!! se full dere, če kaj ni po njeno, ščipa, cuka in podobno pa me zaenkrat še bolj v hecu, ampak sem prepričana, da bo tudi v jezi kmalu začela. trenutno se ji zdi full hecno, če te fino brcne, opraska, uščipne user posted image  mojmu je že 2x kri iz nosa tekla user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Majčice 2007-2.del
4.1.2008 18:38:31   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
mojmu je že 2x kri iz nosa tekla user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa sem mislila, da je Lana Terminatoruser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?