|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Snubitev
4.1.2008 16:01:46   
r1ta
Peljal me je v neznano. Vedela sem le, da greva na dopust. In tako sva se ustavila v Franciji, kjer sva uživala v majnem gradu 3 dni.

user posted image

Tam me je ob eni rečici tudi zaprosil. S prstanom in na kolenih. Romantično do solz. Potem me je pa peljal še za teden dni k moji družini na dopust.user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Snubitev
4.1.2008 16:51:06   
Strawberrie Cherrie
r1ta, tvojmu se vidi da ni slovenc, že po izbiri lokacijeuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Snubitev
4.1.2008 16:58:47   
baguSka
Midva se nisva porocena, sva pa ze eno leto zarocena.. user posted image

Kako je blo? Grozno. user posted image  Ze prej sva se veckrat pogovarjala o tem in sem mu vedno rekla, da se nebi niti porocila, niti zarocila... on pa si je vedno zelel vsaj zarocit... user posted image  No in potem je blo novo leto in je tipcek studiru in tuhtu in si ze vse zamislu, da bo to naredu v Dubrovniku na pomolcku... pa je Dubrovnik padu v vodo, ker sem skenslala... pol mu recem da bova za novo leto doma in da bova sla na Roznik od koder bova gledala ognjemet in si je on zamislu, kako bo on to na klopci izvedu s sampancem itd... user posted image  in potem se to pade v vodo in mu recem da greva do prijateljev na zurko... in bogi revcek ni vec vedu kaj naj nardi... user posted image  aja btw - jst nism vedla za njegove plane... no in na koncu sediva ob 20ih zvecer se doma pred tv in spet debatirava in me spet vprasa, ce se jst pa res nebi nikol zarocila in jst njemu, da kaj me zdej spet to sprasuje, pa da zdej res ni primeren cas za take teme in da naj neha, ker se ne bom zdej spet o tem pogovarjala... on pa privlece prstan ven in me se enkrat vprasa, ce se res nebi!?user posted image  ojoj... katastrofa! ja itak da sem rekla JA, samo zato, da nisem pokvarla silvestrovanja... sem mu pa naslednji dan to tud povedala... user posted image

no, takale je najina zgodba... :)) danes pa jaz iscem potovanje, da bova sla nekam se porocit... :))

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Snubitev
4.1.2008 17:03:54   
baguSka
sam da je pa tolk kiksnu moje razpoloženje, pa ne morem zastopit


ah dej nehi... mene je celo vprasu kaj mislim, pa sem mu povedala, da se nocem zarocit, pa je cez pol minute vseen to naredu... user posted image  pa sem tud takrat se fuuuull bedno pocutla, pa sem mu tud povedala naslednji dan to...

ampak danes mi je pa smesno vse skupi ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Snubitev
4.1.2008 18:09:39   
blazka
Moj je pa men kakšen teden pred dogodkom meril prst kar z rinčkom za ključe gor dat. Pa je mislu, da se meni ne bo posvetilo, za kaj se greuser posted image . To je bilo, ko je predčasno prišel iz vojske (prvotno me je mislil zasnubiti po končani vojaščini).
Tisti dan - dan D - sem ravno cel dan delala, pa me je ful lepo prosil, če pridem k njemu. Šla sva zadaj za blok, dvignil me je na en velik kamen, mi rekel, da naj  zaprem oči in mi dal prstan na roke. Zraven me je pa vprašal, če bi se poročila z njim. Itak da sem rekla da ja (očitnouser posted image ). Dobila sem ful lep prstan, ki ga je šel kupit s svojim bratom (smo se ravno v centru Lj srečali, ko ga je kupoval - itak da ni povedal, za kaj se gre). Poroka je bila pa čez kakšno leto.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Snubitev
4.1.2008 18:12:29   
Anonimen
Mene je pa zaročil na najino 9-mesečnico. Tisti večer je priletel iz Aten, kjer je bil službeno cele 3 tedne in tam je ugotovil, da hoče za vedno bit z mano. Dol je kupil tudi zaročni prstan, ko sva prišla z letališča domov, je pa kar rekel, naj se uležem na posteljo (mogoče, da ne bi dol padla user posted image ), pokleknil zraven postelje, še zamižat sem morala, ko je imel vse pripravljeno, sem pa lahko odprla oči in me je vprašal, če bi postala njegova žena.user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Snubitev
4.1.2008 18:27:17   
Serendipity
Na moj RD, točno ob polnoči s kilsko Gorenjko in miceno škatlico. Ko sem odvila škatlico, jo je odprl, pokleknil in me vprašal, če bom njegova za vedno... No, poročiva se 31.5.08 (na datum, ko sva postala par.) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Snubitev
4.1.2008 18:36:54   
Anonimen
Matr mate vse romantične desce...

Očitno sem jst na lotu zadela edinga neromantičnega. Noja kukr pravi SC sej bo še prilika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Snubitev
4.1.2008 18:39:00   
Perunika
Moj moz me je nameraval presenetit ob rojstnem dnevu pa ni zdrzal in me je vprašal par dni prej: zvecer, v postelji, po napornem dnevu in ko sem ze skoraj zaspala. Nenadoma vprasa: " Ti, kaj ce bi se midva porocila?" Najprej sem mislila, da se mi sanja. No pa niso bile sanje. Cez dva dni me je spet (zvecer in v postelji) presenetil s prstanom, čeprav me je prej vprasal, kaksnega hocem. Sem mu rekla, da mi je navadna srebrna rinka najbolj vsec. Ne da bi posebej nacrtovala, sva se porocila natanko cez dva meseca. Vsi so nama govorili, da se poroke ne da speljat v tako kratkem casu. Pa nama je uspelo organizirat taksno poroko kot sva si zelela, ker nisva komplicirala. Mislim, da je najlepse, ce vse poteka spontano in ne po nekih pravilih. In brez prevelikih  pricakovanj.
To je najina zgodba. Želim ti, da napiseta popolnoma svojo, unikatno.

Srecno!

Ps.: Te dni pričakujeva prihod najine prve strucke.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Snubitev
4.1.2008 19:33:22   
Anonimen
Midva sva se itak pogovarjala že prej da se bova poročila in da ne bova delala nobene ceramonije in tko naprej in zato sva se odločila, da se poročiva ZA SEBE na Tahitiju, in tako je tudi bilo, 26.12.2006 sva se poročila na Tahitiju...to nama je pasalo, seveda pa sto ljudi sto čudi.
No zasnubil me je teden predno sva odletela. Ker je bilo to decembra 2006 sva šla najprej malo po centru Ljubljane, ki je že bila okrašena nato pa sva šla domov. Midva zelo veliko gledava doma filme katere mož sname z neta in uredi podnapise.
In se vsedeva, prižge tv da bova gledala najnovejšo ameriško pito in kako se začnejo podnapisi: "Vesna jaz te ljubim najbolj na svetu" in jaz ga čukneno gledam, naprej pa "Ali bi se poročila z mano?" da na pavzo, in gre na kolena, odpre škatlico s prstančkom in valda jest rečem JA, nato da naprej film in podnapisi kažejo "Jupiiiiiiiiiiiiii". In pol sva se hecala kaj pa če bi jaz rekla NE, a bi blo vseen jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image je reku da tega scenarija pa ni imel pripravljenega.
No to je to. Morm pa rečt, da od svojga moža nisem to prčakvala ker ni neki izviren user posted image ...no pa se je izkazal.

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 4.1.2008 19:34:00 >

(odgovor članu Perunika)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Snubitev
4.1.2008 19:48:21   
kaya2007
no, moj je tut čist sfalil razpoloženje, trenutek itd.-zasnubil me je pač, ker je vedel da to pričakujem, ampak bi mu morala očitno še povedat, da mora bit romantično user posted image  je pa šel na kolena, ja, in tut prstan mi je dal (kar se tega tiče ga pa moram pohvalit, ni skoparil user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Snubitev
4.1.2008 19:53:50   
baguSka
Uau vesnica... tvoj se je pa res potrudu!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Snubitev
4.1.2008 20:46:00   
cukr07
Mene je moj zasnubil točno eno leto po tistem, ko sva se preselila v najino skupno stanovanje. Po večerji sva si doma ogledala en romantičen film (po njegovem izboru). Ko je bilo filma konec in sem bila jaz seveda ful raznežena, je pokleknil pred mene in me zaprosil. Najprej sem planila v jok, potem sem pa komej izjavla tisti ˝JA˝.
Zaročila sva se po šestih skupnih letih, poročila pa čez približno osem mesecev - en dan pred mojim rojstnim dnevom. Ta datum sva izbrala zgolj po naključju, ker sem jaz že od nekdaj sanjala da se bom poročila v avgustu, ko cvetijo sončnice, moje najljubše rože.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Snubitev
4.1.2008 21:01:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Aja, pozabla napisat, da bo tolk letih, ko sva bila skupaj je tud poroka izgubila svoj čar. user posted image
Spoznala sva se 1993, poročila pa 2002. user posted image user posted image user posted image

Nekam dolgo pripravništvo sva imela? user posted image


Jaz tud čakam, da me bo letos, ko bova 10 let skupaj zaprosil. user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Snubitev
4.1.2008 21:21:09   
silvya
Preden sva se poročila sva bila skupaj 5 let in pol. Nisva imela neke romantične zaroke niti prstana. Dva meseca preden me je vprašal, če bi se poročila z njim, sem dobila lepše darilo user posted image .
Poročila sva se štiri mesece kasneje, brez večjih ceremonij, v ožjem krogu, nato pa smo vsi trije šli na poročno potovanje user posted image   (6 mesecev user posted image ).



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Snubitev
5.1.2008 7:06:56   
jade1
Mene je zvečer, ko sva šla že spat vprašal, če bi bila njegova tudi tko uradno, hehe user posted image user posted image user posted image . Sem ga vprašala kako to misliš. Ja, če bi bila njegova žena je rekel. user posted image user posted image user posted image  Poročila sva se čez 3 mesece, imela sanjsko poroko, zdaj sva poročena 5,5 let in imava 3 otroke. Meni se je takrat, ko me je zasnubil zdelo vse tko romantično in lepo pa čeprav je bilo to v postlji. user posted image user posted image  Drugi dan sem pa še prstan dobila.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Snubitev
5.1.2008 10:16:27   
Anonimen
In ste vedno rekle ja user posted image

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Snubitev
5.1.2008 13:03:42   
silvya
Ne vedno, samo enkrat user posted image . Ker sva še sedaj poročena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Snubitev
5.1.2008 14:19:39   
muška
In ste vedno rekle ja


noup , jaz sem enemu rekla ne

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Snubitev
5.1.2008 14:26:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

In ste vedno rekle ja


noup , jaz sem enemu rekla ne


Hvala :).

Vsaj ena; me je že malo skrbelo....user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Snubitev
5.1.2008 14:30:39   
muška
Zakaj?
Če ni to to, ni to to. Jaz sem tisti večer, ko me je vprašal ugotovila, da nekak ne bi mogla živet z njim, ne me vprašat zakaj,ker ne bom znala odgvorit,  ampak nek občutek sem dobila, ki me hvala bogu ni varal. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Snubitev
5.1.2008 15:18:42   
VERONICA
Ko je padel pred vas na kolena ali vam je tudi povedal kakšni so njegovi dohodki in kako misli uzdrževati družino?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Snubitev
5.1.2008 15:22:17   
VERONICA
Vem da je to zlobno uprašanje ampak vse te zgodbe o snubitvi mi zvenijo tako iz enega drugega časa. Ko so ženske pasivno stale in čakale da jih ta pravi upraša za roko. Oziroma njihovega očeta...

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Snubitev
5.1.2008 16:25:06   
Anonimen
Kakšne ste pa res negativno naravnane vidim, kar se tiče telih naših snubitev/snubcev, ne moreš verjet...

Ko sva bila z možem še par, sva oba vedela da se bova enkrat poročila...ker želja poročiti se je bila vedno pri obeh prisotna.
Le zakaj bi bila s človekom, če se z  nim ne želim poročiti?!?!?!?! Ne razumem, se pravi je nekaj že narobe, zato se mi seveda to še ni zgodilo in edino moj mož me je prvič zasnubil in seveda sem rekla ja, mislim halo, če sva skupaj, skupaj živiva in če bi rekla ne, potem nekaj ne štima a je tko, se pravi se tu vse strinjamo.

Kar se pa tiče tega " Ko je padel pred vas na kolena ali vam je tudi povedal kakšni so njegovi dohodki in kako misli uzdrževati družino?"...mislim no comment, res je zlobno vprašanje, ker mislim da sploh ni na mestu...zdej si tko napisala, kot da smo mi vse ki smo rekle JA mal usekane. Pač smo se našli skupaj in se poročili, smo srečni, se še kako trudimo za otročke, kaj bo pa v prihodnosti se pa nikol ne ve, loh se men al pa njemu mal utrga...sam zarad tega nikol ne bi drugim postavljala takšna provokativna vprašanja...če vam poroke niso pač zadržite to za sebe, enim pa so...

Pa upam da se ne bo spet našla kakšna pametna ki me bo začela napadat, takšna naj najprej razčisti zadeve pri sebi...ker ta tema je namenjena PRIPOVEDI KAKO SO NAS ZASNUBILI NAŠI MOŠKI!!!!

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Snubitev
5.1.2008 17:34:35   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: VERONICA

Ko je padel pred vas na kolena ali vam je tudi povedal kakšni so njegovi dohodki in kako misli uzdrževati družino?


Ne, ker sem mu že ko sva se spoznala najprej pogledala v denarnico, da ne bi izgubljala časa z njim, če bi bila prazna user posted image .

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?