|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nakup vozička (tri v enem komplet) - pros...
19.5.2008 11:45:00   
pomladno_dete
evo punce, poročilo iz prakse, vožnja je izjemno fajn user posted image
gre po kockah ko šus (lih prav trese, se fajn sprdimo user posted image ), pa po makadamu tud, sprobano celo po koreninah in samo z malo več truda gre tudi tam user posted image .

ima povezovalno cev za ročki, kar pomeni, da lahko peljem z eno rokco in vmes telefonarim user posted image .

fajn je, ker kolesa niso za napumpat, ampak so iz polne plastike, torej tudi počit ne morejo in jih ni treba vozit k vulkanizerju user posted image

košara je zlata vredna - na sprehodu dete zaspi kot top, ko pridem domov, jo samo odklikam, nesem v stanovanje in dete spi naprej še par ur. če je ne bi imela, bi ga morala vleči iz vozička in ziher bi se zbudil. pa zelo fajn zaščita pred vetrom in ostalimi neprilikami je. res sem vesela, da sva se odločila zanjo.

lupinca tud ok, voza pa še nismo preskusili, ampak ziher bo super, ker se obrača v obeh smereh vožnje, tako da bo vsem potrebam tamalega zadovoljeno.

torba za zraven je dovolj velika in priročna.

skratka, tale chicco trio4me je bil res dober nakup.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: nakup vozička (tri v enem komplet) - pros...
26.9.2008 10:32:59   
pomladno_dete
Tale tema je že stara, ampak če se še kdo odloča za voziček, poročam še o vožnji z vozom.
Ocena voza: minus odlično user posted image  

Fajn nastavitve ležečega, polsedčega in sedečega položaja.
Fajn sončna streha.
Fajn dežna prevleka.
Fajn zimska vreča.
Fajn, ker se obrača v smeri vožnje in v nasprotni.
Fajn za majhne mamice in očete, ker je dokaj nizek in še ročaj za vožnjo ima tako nižjo kot višjo nastavitev.

Skratka, vse fajn - razen minusa. Ki pa ne gre toliko na račun vozička, ampak zato, ker imamo res OGROMNO dete (ne me vprašat, zakaj, ker sva oba starša mini človečka, dete ima pa pri 5+ mesecih 10 kg) - no, ta voziček je za take kalibre nekoliko ozek. Za take kalibre, pravim - za vse ostale "normalne" dojenčke je super user posted image . No ampak velikost otroka je nekaj, česar res ne moreš v nulo predvideti, G mi je napovedala čisto micenega user posted image . Upam, da se čez ramena ne bo prav dosti več širil, ker potem bomo pa res rabili nov voz user posted image . Sploh ker se bliža zima in bodo aktualne bundice, potem pa res ne vem, kam bom to vse stlačila, hehe. Ampak čez kak mesec do dva bo dete že ornk sedelo in potem ne bo več stlačeno noter v voz, tako da mislim, da nam ne bo treba v šoping user posted image .

Pa še ideja za zimske čase, morda še komu pride prav: kolesa so obložena z gladko gumo, dvomim, da bo po snegu šlo. In sem se spomnila, da bom sama naredila verige za voziček! Kolesa bom pravokotno na smer vožnje obvezala s trakci ploščate močne gume, tako da bo podobno "pravim" verigam za avto.

In tako gremo dete, jaz in Chicco veselo na špancir! LP

(odgovor članu pomladno_dete)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: nakup vozička (tri v enem komplet) - pros...
26.9.2008 10:37:43   
pomladno_dete
Aja še nekaj sem pozabila: zloži se sicer res na marelo in z lahkoto, je pa treba paziti pri kakšnem daljšem potovanju, ko je prtljažnik poln prtljage, da se sedež voza pred zlaganjem odstrani, ker sicer zavzame kar dosti placa, čeprav je zložen. Ne da je voz velik, ampak zložen je malo nerodne oblike za pakiranje z ostalo prtljago, tako v V pride. Za normalne vožnje s praznim prtljažnikom pa ni problema.

(odgovor članu pomladno_dete)
Neposredna povezava do sporočila: 78
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?