Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

(lahko da se motim? upam, da ja).
), ampak pri meni je šlo za kompliciran porod zaradi zadnjične vstave.
Zadnjega poroda se spomnim v nulo, ker bolečine niso bile takšne, da mi me "odnesle" - nikoli ne bom pozabila trenutka, ko mi je babica rekla, če bi zdaj pa kar potisnila, jaz pa: "A že?"
in copate iz blaga. Pa seveda brisačo in hlačke za enkratno uporabo. Vložki so bolj plastik-fantastik (vsaj pred devetimi in pred tremi leti so bili taki), visijo pa v vsaki kopalnici. Če imaš srečo in naletiš na radodarno sestro, si včasih izprosiš vatirance, ki so še boljši kot vsak vložek. Predlagam, da imaš s sabo Vir vložke, tiste debele bombažne, ker so za prve dni po porodu najboljši
Ati spi na sedežni, ker mu je slabo.
jaz pa sem bila lani bolana z 39 vročine pa škrat jo je imel ravno toliko pa sem lahko vse sama naredila. Uf, sem jezna na moško šibkost.
. Mali navija za Anja in Kaja, meni pa ni nič všeč
stara garda...
Enako je bilo žal z oblačilci za
- cimrin mali je nonstop bruhal in je komaj (po zvezah!) dobila druga oblačilca.
je ves bogi
max.