Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, ampak si lahko pomagam z gelom in ledom.
Jaz si jih bom definitivno nabavila, pa vložke Vir 80 tudi, vsaj 2 paketa gresta z menoj v bolnico.
zdravila ne smete uporabljati. V prvem in drugem trimesečju nosečnosti lahko zdravilo uporabljate le po posvetu z zdravnikom, ki bo ocenil, če so pričakovane koristi zdravljenja večje od morebitnega tveganja.
je pa velika.
... upam, da marca še zdržim...pol grem pa na LD, pa porodniška. Če bomo mel v službi še naprej tako norišnco, bom pomoje že člez 1 teden rodila. Domov pa pridem k cuna. Po moje unmu not ni nč jasn
.
dobrodošle med majskimi čvekami
Vem zaradi mojega kolena. Raje poskusi s čim bolj neškodljivim - barbaw ti je dala dobre nasvete
Meni so pri kolenu bolj pomagali topli obkladki, sama malo poeksperimentiraj in boš videla, kaj ti bolje dene. Pa počivaj z roko in si jo nalahno povij.
to je pač tako s temi avioni. Je moral najprej do Dunaja, nato pa naprej do Budimpešte, ker ima tam avto. Samo, da pride čil in zdrav pa tudi če s triurno zamudo.
Estrella, če boš kaj urejala v bližnji prihodnosti seznam me prestavi na 26.
Se moram malce pozanimat.
? Ej je jej.
Ti javim, če bom zmogla poleg mojih dveh na kakšen kafetek. Si bom probala trgat malo časa zase.
sva se odločla za eno drugo.