|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
16.1.2008 10:26:17   
Anonimen
Tu v tujini je bil dvakrat brez naloge in kazen?? Prvic opozorio njemu in meni... Drugic suspendiran za dva dni!!!
 Tako ja,nekaj konkretnega,pa bi se potem res spremenilo na bolje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
16.1.2008 11:28:06   
mika
Ampak da gre otrok s strahom v šolo,ker se bo učiteljica drla po nepotrebnem. Pa če ima stvari s seboj ,al pa ne.


to se je dogajalo moji sestri v 4. razredu. ni hotela v več v šolo, ker se je učiteljica non stop drla. mama je šla v šolo in učiteljici to povedala. bila je zgrožena, da ji v 25 letih delovne dobe nihče ni rekel, da bi se je otroci bali....larifari. poznam njene učence, ki so se v njenem razredu natrpeli poštenega strahu.
od takrat naprej je učiteljica govorila z normalnim tonom.

dorči, najbolje da se pogovoriš z učiteljico. zame ni sprejemljivo, da bi se nekdo neprestano  drl na otroka.
kolikokrat sem jaz kaj pozabila doma, pa nihče ni name kričal.

< Sporočilo je popravil mika -- 16.1.2008 11:36:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
16.1.2008 12:02:09   
Anonimen
Ja najbolje bi bilo,samo kaj ko jaz sama ne bom nič rešilauser posted image Sicer je drugi teden roditeljski ,pa bi bilo fajn ,da starši skupaj stopimo in rešimo to problematiko.Saj se pritožujejo vsi,ampak nobeden ne upa nič.Pomoje se da na lep način rešiti,tako da bi bilo dobro za vse.Prej sem bila na kavi z mamico sošolke od našga mulca,pa sva se pogovarjali o tem.Pravi ,da njena hčer nosi vse potrebščine ,ampak vseeno nastrada,tako kot celoten razred.Otroci hodijo z odporom in v strahu v šolo.Posledica tega pa je da niso več motivirani za učenje pri tem predmetu in tukaj se potem pozna tudi na ocenah.Ja nekaj bo treba rešiti.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
16.1.2008 13:47:04   
mika
Sicer je drugi teden roditeljski ,pa bi bilo fajn ,da starši skupaj stopimo in rešimo to problematiko.Saj se pritožujejo vsi,ampak nobeden ne upa nič.Pomoje se da na lep način rešiti,tako da bi bilo dobro za vse.


boš rešila, samo pogovrit se je trebauser posted image .na druge starše vsprašanje, če boš lahko računala, če praviš, da nobeden ne upa nič. enako je bilo pri moji sestri, vsi starši so bili glasni, kako je treba povedat, ji pa nobeden ni upal reč. zato je mama šla na govorilne ure in se sama pogovorila z učiteljico. sveda na kulturen način, brez dretjauser posted image . mogoče pa se učiteljica niti ne zaveda, da skoz kriči in kaj to povzroča otrokom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
16.1.2008 21:53:47   
Anonimen
Mogočeuser posted image    Vsem najlepša hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
17.1.2008 8:31:43   
ilatic
Draga mamica. Še kaj hujšega bo doživel naš otrok v šoli. Sigurno bo kakšna krivica padla, ampak to je življenje. Jaz svojim puncam pravim, kot si boš postlala tako boš imela. Pri nas je veliko slabih besede letelo na neko učiteljico glasbe in tudi naša pravi, da je grozna. Vendar ji jaz pravim, da pač tako je. Ne morejo biti vsi učitelji idealni. Pač živijo tudi ljudje ki so hitre jeze in jaz svojih otrok ne bom zavijala v vato, da bosta potem celo življenje depresivne, ker bosta uvidele da življenje ni tako lepo.. Življenje je težko, vendar zna biti tudi lepo, če spregledaš kakšno tako stvar in otroke pripraviš na to in jih spodbujaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Drtje pri pouku(učiteljica)
17.1.2008 10:44:35   
Anonimen
Pač živijo tudi ljudje ki so hitre jeze in jaz svojih otrok ne bom zavijala v vato, da bosta potem celo življenje depresivne, ker bosta uvidele da življenje ni tako lepo.. Življenje je težko, vendar zna biti tudi lepo, če spregledaš kakšno tako stvar in otroke pripraviš na to in jih spodbujaš.
   Niti pod razno jaz svojih ne zavijam v vato.Vem ,še predobro kakšno je življenjeuser posted image Nevem če bi ti odgovarjalo,da tvoj otrok s strahom hodi v šolo,da se nekdo non stop zadira nanj.Potem sledi metanje stvari v glavo.To je še malenkost,drugič prileti lahko kaj tršega v glavo,pa bo prišel ves okrvavljen domov .Kaj boš potem storila?Mu boš rekla ah takšno je življenje ,moraš tudi to izkusituser posted image user posted image user posted image .Mislim da bi se vseeno postavila otroku v bran in nebi pustila da ga nekdo ustrahuje tepe... Ali pa se mogoče motim? A bi spregledala tudi take stvari,kajti iz nasilja se lahko razvije še večje nasilje.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




katero ime vam je lepše?
nika23



Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)


Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!