Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

To mi je blo tako lepo obdobje,ko se ga z besedam neda opisat.Sploh,ko sva mele od začetka probleme in nama dojenje ni steklo,tk da sem se res trudla z njim.Pa ko mi je mama umrla,kljub šoku nisem zgubla mleka,kot bi bedela nad mano.Ker njene zadnje besede so ble,da se ne bom preveč sekirala,da ne bi Zalika brez mleka ostala.Saj mi je tiste dni res vse zbruhala,ker jeblo v mleku preveč adrenalina,ampak mleko sem obdržala,se mi zdi da sem ga mela še več,kot drugač.
   To mi je blo tako lepo obdobje,ko se ga z besedam neda opisat.Sploh,ko sva mele od začetka probleme in nama dojenje ni steklo,tk da sem se res trudla z njim.Pa ko mi je mama umrla,kljub šoku nisem zgubla mleka,kot bi bedela nad mano.Ker njene zadnje besede so ble,da se ne bom preveč sekirala,da ne bi Zalika brez mleka ostala.Saj mi je tiste dni res vse zbruhala,ker jeblo v mleku preveč adrenalina,ampak mleko sem obdržala,se mi zdi da sem ga mela še več,kot drugač.  

Zjutraj sem mislila, da se mi sanja...no ampak še kar neki dol leti...
  Zjutraj sem mislila, da se mi sanja...no ampak še kar neki dol leti...  

kuha
 kuha