|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
2.2.2008 10:39:30   
mateyka
o, punce debatirate o zanositvi user posted image ja, midva sva ravno debatirala, da bi naredli eno ovnico - delal naj bi jo poleti (mesec pred inarinim 1 rojstnim dnevom). da bo mama končno noseča pozimi in ne bo tok švicala user posted image no, bomo vidli kako bo, samo to je naš cilj. sva pa zelo kompatibilna, tako da se nama obema zdi da bo v prvo ratal (pri inari je blo tako). tako da - mi bomo mel še eno malo lumpo zelo kmalu user posted image pol pa samo še 2x in moj trebuh bo končal svoj posel user posted image hmm, jaz bom pa molila za dvojčke, k to bi blo ful kul - treba sprobat vse taktike da fašem en "paket" lumpov in prej končam ta trebušni posel user posted image user posted image user posted image

tuki je bila snežna nevitha in je blo treba 2x plužit v enem dnevu user posted image ok, šibam kuhat polento inari - danes prvič proba to čudo (+bučke) user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.2.2008 10:48:09   
hanna1
mateyka, user posted image user posted image user posted image kr udarno naprej,pa ima,da rata user posted image

Men se že drugič dviguje,ga morm it malo v roke prjet,pa premesit,pol me še pa rolanje čaka user posted image user posted image

julci,moj je bil včeraj na čokoladi,po moje je zanosil user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.2.2008 11:45:16   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci,moj je bil včeraj na čokoladi,po moje je zanosil user posted image

pol je moj skoz noseč, razen zadnje pol leta, ker se mu je cukr dvignuuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.2.2008 13:40:48   
dodi
Živjo!

SE pokorno javljam na dolžnostuser posted image user posted image user posted image
Ja ti desci,kateri so noseči bodo pa sigurno imel slončke k že rilček vern gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že navsezgodaj delala sadne bombice,ker so prišle ene dijakinje,ki grejo na izmenjavo na Dansko in nas bodo predstavile,kot zanimivost Gorenjskeuser posted image user posted image

Zdaj pa sneži in se grem malo stegnit na sedežno...upam...samo se že ena od tamalih oglaša...bom pa na tleh,na ta penastih puzlah...
Nace je pa čist znoru-pretepa Janjouser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
2.2.2008 14:56:36   
hanna1
kakšno bedno vreme zunaj user posted image user posted image

No tud mi smo spekli eno rundo krofov user posted image

Takole vzhajajo:

user posted image

Se že pečejo:

user posted image

Ali imate raje brez sladkorja:

user posted image

Ali pa bolj sladke:

user posted image

Pa dober tek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.2.2008 15:20:32   
lumpa6
hanna tole pa tok dobr zgleda, recept prosmuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.2.2008 15:44:00   
Laubica
ZDRAVO-Kako kaj -mi smo prišli včeraj nazaj -bilo je super-SPOZNALA SEM DVE SUPEEEEERRRRRR PUNCIuser posted image user posted image user posted image res -imeli smo se na kofetkanu res res fajn-samo ena velika škoda je -da sta predaleč da bi se redno družliuser posted image user posted image user posted image Neža je taki nasmejani sonček njena mamica pa tudiuser posted image danes pričakujemo polno hišo tak da jutri upam bo mož naložil slikce v moj album in boste videli,kako smo se spoznali-zdaj pa grem brat malo za nazaj

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.2.2008 15:51:19   
Laubica
.evo mene....Nežo spravla spat...danes pa smo se napohajale in naklepetale s Laubico ...kot da bi se poznale že 100 let....full sem uživala in vedno bolj komaj čakam 8.marec

Majrim-točno tako sem se jaz fajn počutila -res kot bi se že poznale 10 let -škoda da nisva bljižje-ko boš kje v bližini MB pa pokliči da se vidimouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.2.2008 15:53:35   
mateyka
hanna1, oooooooooooo user posted image za krofe user posted image
mmmm user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.2.2008 15:56:53   
dodi
VAUUUUUUUUUUUUUUUUUU............. kakšni krofiuser posted image user posted image user posted image
Pa ti si prava mojstrica...jaz pa sem danes naredila samo sadne bombice,krofov se mi pa popravici povedano ne da cvretuser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.2.2008 15:59:50   
dodi
user posted image Blagor vam,da se lahko naklepetateuser posted image  jaz se zgovarjam pa sama s seboj in z otrokiuser posted image user posted image  moj pa tko zunej delauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.2.2008 16:05:30   
Laubica
Dodi saj se vidimo 8.marcauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.2.2008 16:19:12   
dodi
TO PA SIGURNOuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.2.2008 16:26:54   
majrim
hanna1....da ne daješ več takih slik gor prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......hmmmmmmmmmmmm.....si pa pridna ej....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še gušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image
laubica...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ko bom pri tašči pa bom uletela še do mb......se splačauser posted image user posted image user posted image
...grem še jaz pečt...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.2.2008 16:33:37   
Laubica
Majrim-te držim za besedouser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.2.2008 16:41:33   
majrim
itakuser posted image user posted image user posted image ...grem delat miške zdejuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.2.2008 16:59:53   
hanna1
user posted image user posted image user posted image majrim,uživaj v peki,jaz mam še cel raztur v kuhni,pa mi ni za pospravljat,ampak bom morala,tamal itak straši nekje zunaj s svojo starko krivokljuno--še dobro,da sem tak bedak in težko stran kaj vržem,za pusta pride vse prav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.2.2008 17:00:39   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

No tud mi smo spekli eno rundo krofov user posted image

Ali pa bolj sladke:

user posted image

Pa dober tek user posted image user posted image user posted image

Madonca si tvoji krofi lepi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ko jih jest delam, so kot leteči krožniki. Ko ga ugrizneš vanj, je pa notr taka lukna, da bi se lahko notr skril.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.2.2008 17:06:23   
hanna1
Laubica  dobrodošla doma user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.2.2008 17:10:02   
hanna1
user posted image user posted image user posted image lonib,jes sploh ne valjam več testa in ne izrezujem,naredim kuglice--so fajn kompaktni,recept sem pa lani dobla v 7 dni--je na dveh straneh blo opisano pa še slikovni postopek izdelave,tako da ne morš falit

Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.2.2008 17:14:14   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Lonib če bi meni tako ratalo,bi juckala od veselja.Sam nimam te sreče.Za Mihana smo se trudli 2 leti,za  Zalo pa 8. 

Poznam en par, ki sta hotla še zadnjič na IVF, pa je glih dva dni prej ugotovila, da je nosečauser posted image user posted image . Zdej pa ima fanta starega okoli 6 let.

Drugače smo pa bili pa ful veseli, ko sem vedela, da sem nosečauser posted image , edina črna misel pri tem je bila, da sem se bala hude  krvavitve po poroduuser posted image . Pri prvem so mi rekli, da je šlo za lasuser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.2.2008 17:15:32   
smotka lonib
Še meni recept pošlji, če imaš skener doma! Prosim!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.2.2008 17:19:55   
hanna1
sem prej končno pogruntala,kako se skenira in shrani,sam se tako nerazločno vidi,lahko probam pa boš vidla,če se boš kaj spoznala ven

Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.2.2008 17:21:56   
dodi
MEN TUUUUDDDDDDDD,PROOOOOSSSIIIIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.2.2008 18:37:39   
mateyka
sem prej končno pogruntala,kako se skenira in shrani,sam se tako nerazločno vidi,lahko probam pa boš vidla,če se boš kaj spoznala ven

hanna1, nekje v software-u maš nastavitve, barvno, photo, black-white, grayscale.. itd. - probi v photo in grayscale verziji poskenirat.
+ dpi (dots per inch) mora bit na 200 ali 300, da je za printat. za racunalniški monitor je dost 72 dpi (da se lepo vidi), samo je to ful majhno če hočeš printat.
tako, da če se slabo vidi poglej kako je nastavljeno skeniranje (kak mode - photo ali garyscale je najboljš) in dpi povečaj, če je še vedno nikakvo za videt.

evo, tko - to bi moral bit pa ok skeniranje pol user posted image

p.s. black-white zan ful grdo sliko narest in če je na avtomatic, zna dat včasih na blackwhite, ker je notri txt. tko da je to treba ročno popravt v kakem dropmeniju.. isto velja za dpi.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.2.2008 18:38:39 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!