|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
1.2.2008 18:46:34   
hanna1
mateyka,slikce so prva liga--sem malo primerjala tiste prve,ko je imela še tisto gor za dihat,pa sedaj--kakšna bejba je že user posted image user posted image user posted image ,upam,da vas ni zametlo al pa odpihnilouser posted image

natasaom,ti lumpika ti--sem šla včeraj na koledar gledat,pa mi nč ni šlo skupuser posted image user posted image --sam še vseeno mi ni potegnilo user posted image

lumpa,ste že kaj bolje user posted image user posted image user posted image

majrim,je fajn slišat,da sta z Laubico (a si že domaaaa!!!) preživeli lep danuser posted image user posted image user posted image .Ja tud jes si želim še nekaj časa dojiti,ker se mi zdi,da mi tistih trenutkov nič ne bo povrnilo.A praviš,da gel je pa user posted image user posted image user posted image --si bom zapomnilauser posted image

julci,kje si user posted image

A boste jutr kaj krofe pekle user posted image user posted image user posted image ---men se jih tako lušta,sem se jih zdaj namerno izogibala,da pol tisti pustni res sedejo--zdaj ko jih lahk vsak trenutek kupiš,ni več tistega pričakovanja

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.2.2008 18:54:18   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

A boste jutr kaj krofe pekle user posted image user posted image user posted image ---men se jih tako lušta,sem se jih zdaj namerno izogibala,da pol tisti pustni res sedejo--zdaj ko jih lahk vsak trenutek kupiš,ni več tistega pričakovanja

jest bi jih delala, pa ne morem, ker je Zala non stop pri meni oziroma hoče sam pri meni bit. Tok je navezana name, da tud kosila v miru ne morem skuhat. Bom pač krofe kupila, ker itak nimamo velik maškar v vasi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.2.2008 18:57:04   
majrim
jaz bom delala miške...user posted image ...evo,zdej mi je potegnilo,kaj sem pozabla kupit...skuto...pa jih bom delala z jogurtomuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.2.2008 19:17:53   
hanna1
......sem šla kr recept iskat---enkrat se jih bom lotla,ko dobim kakšno fajn domačo skuto user posted image user posted image ...pol pa čist padem not v tiste recepte,pa kaj bi delala ,....njammmmm user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.2.2008 19:52:02   
natasaom
mi ne bomo pekli krofov-greemo k teti na obisk user posted image ..pa hana gre v maškare..
bo v svoji podobi-hudiček user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.2.2008 19:53:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
..pa hana gre v maškare..
bo v svoji podobi-hudiček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.2.2008 20:38:30   
julci
Punce kaj pa je z nami .A se namje poslabšalo,ker nič več ne čvekamo.
Nataša čez rit te bomuser posted image pol se pa sprašujemo,po kom je Hanauser posted image user posted image

Laubica a si uživala.user posted image

Hana da nev treba pol gasilcev klicat,ko boš preveč zalavfalauser posted image user posted image user posted image Meni tud kr težko postane,ko se spomnem,da bomo mogli 1x zaklučit z dojenjem.user posted image Mislim da čedalje bolj študiram še za eno bebico.Čeprav sem rekla da je dovolj dva.user posted image Pravijo da zarečenga kruha se največ poje.user posted image

Duška kako je Matija.Upam da ste vredu.

Pa Dodi kje se potepa.

Matejka mala je pravi cukrček.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.2.2008 20:41:01   
julci
Aja sem pozablada sem danes dokončala pustni maske za nečaka in našo frajlo.likcepa dobite jutruser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.2.2008 20:47:23   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: julci

MČeprav sem rekla da je dovolj dva.user posted image Pravijo da zarečenga kruha se največ poje.user posted image

Julci!
Tko sem tud jest skoz govorila, pol se nam je pa pri akcijiuser posted image ponesrečilo oziroma posrečilouser posted image . Tud jest sem ful uživala, ko sem dojila. Sem pa imela ene 2-krat mastitis. Mi je enkrat rekla, da naj neham dojit, pa ne bom več imela tega sranja. Je preveč lepo, zdravo za otroka in še poceni. Midve se malo podojiva samo še zvečer, pol ure po tistem, ko poje čokolino in takrat zaspi. je ful fajn občutekuser posted image . Kr mal študiram, da bi jest še enega, sam moj pravi, da je dost, ker najini otroci so bolj malo spali ponoči. Bojim pa se zaradi težav z maternico. Se mi posteljica dobesedno ugrezne v maternico, posledica tega pa je huda krvavitevuser posted image .

Zdej pa grem počasi spat.

NOČKO!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.2.2008 21:00:25   
julci
Lonib saj pri meni je tud strah prisoten,ker sem mela pri Zali carskega in sem močno krvavela,ker se mi  maternica ni krčla,pa pritisk,....sam nama ne more uspet brez IVF-jauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.2.2008 21:18:49   
majrim
vidiš julci...jaz si tudi noro želim in boš verjela ali ne,zdej še molim potiho,pa čeprav nisem vernik...nimam pa volje znova dajat ta postopek skoziuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.2.2008 21:24:19   
julci
Malo zarazvedrilouser posted image

na nudistični plaži !!!
>
>
> Mamica in očka gresta  na plazo za  nudiste.
> S seboj vzameta tudi 6-letnega sinka.
> Ko  gre sinek po obali opazi, da imajo nekatere
> zenske večje prsi, kot mamica in  jo vprasa zakaj.
> Mamica mu odgovori:
> VEČJE KOT  SO, BOLJ JE  OSEBA NEUMNA.
> Sinek, zadovoljen z odgovorom,  se gre igrat v morje.
> Vendar se kmalu vrne k mamici in  pove, da imajo nekateri moski  večje
> .. kot očka.
> Mamica  mu odgovori:
> VEČJI KOT JE, BOLJ JE  OSEBA NEUMNA.
> Sinek, spet zadovoljen z odgovorom se gre igrat nazaj  v  morje. Po
> krajsem času priteče iz vode k mamici  in  reče:
> OČKA SE POGOVARJA Z NAJBOLJ NEUMNO ZENSKO NA OBALI
> IN  BOLJ KOT SE POGOVARJA, BOLJ NEUMEN POSTAJA!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.2.2008 21:26:39   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

vidiš julci...jaz si tudi noro želim in boš verjela ali ne,zdej še molim potiho,pa čeprav nisem vernik...nimam pa volje znova dajat ta postopek skoziuser posted image
Majrim jaz sem sama pri sebi sklenla da mam zase 2 leti cajta,pa ne bomo pazli,čeprav se jaz nimam kaj sekirat,ker nimam svojih ovulacij,sam nikol ne veš.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.2.2008 21:26:47   
hanna1
julci,kako pa učki user posted image user posted image --upam,da je v redu..Naš ta velik bo kr ena stara baba--mam staro krilo pa jopič,ruta iz nevemkerga stoletja,pa maska,palca in korpa,pa grba seveda--sem ga dons samo poskusno opravila,pa je bil čist hepi--prej mi je pa skoz težil,kakšno masko naj mu kupimo--jo je itak lani zgubo čist novo.Morm pa pazit,da ga Hana ne vidi v maski,da se ne ustraši--ma glavno,da je zadovoljen.
Drgač pa glede user posted image ni panike,jaz sem zelo umirjene sorte,sploh ne veš,da se kaj dogaja user posted image

natasaom,kako kaj obiski user posted image user posted image user posted image

lonib,hehe a se je kej prepiknlo,da je Zala ratala,al je bla metoda pazi-pazi.Jes mam Mireno..in morm rečt,da gre počasi na bolje,kolker me je od začetka zafrkavalo,sem bla od takrat,ko so mi jo vstavli,skor 2 meseca z dodatkom med nogami--sem ves buđet porabla,kolker sem med nosečnostjo prišparala user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.2.2008 21:27:22   
smotka lonib
sem še mogla pokukat, preden res grem spat. tale vic je pa tapravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A veš kako na morju na plaži spoznaš dolenjca? Okoli riti mu plešejo vinske mušice.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.2.2008 21:29:36   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.2.2008 21:34:43   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

lonib,hehe a se je kej prepiknlo,da je Zala ratala,al je bla metoda pazi-pazi.Jes mam Mireno..in morm rečt,da gre počasi na bolje,kolker me je od začetka zafrkavalo,sem bla od takrat,ko so mi jo vstavli,skor 2 meseca z dodatkom med nogami--sem ves buđet porabla,kolker sem med nosečnostjo prišparala user posted image user posted image

Veš, štos je bil v tem, da sem spomladi marca 2006 dvakrat v enem mesecu krvavela. pa sem šla na pregled, pa mi je moj G reku, da sploh ovulacije nisem imela. In pol poleti, nama je zmankalo kondomov in sva kr brez, ker sem mojemu rekla, da itak ne bom zanosila, ker nisem tok plodna. Druga stvar pa je bila, da ko smo dobili Nejca, smo čez tri leta začeli delat še engauser posted image , pa nam v enem letu ni ratala. Mi je moj G dal slikat in vidu, da se mi je maternica zlimala, ker sem imela po prvem porodu čiščenje. In pol sem pri Vanji bila tud čiščena in sem mislila, da se mi sigurno spet maternica zlimala in da ni nevarnosti za zanositev. In glej, glih takrat je ratalo. Ker sem imela menstruacijo na 25 dni, sem čutila 26 dan, da nekaj ne štima. 27 dan sem dala v laboratoriju vodo in glej naša Zala se je prijelauser posted image user posted image . Pa še v službi so punce kr ena za drugo zanosile (vse še mlade), pa sem jim rekla, da bom zdej kr sama na postaji med samimi moškimi.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.2.2008 21:39:07   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem vedla zakaj je včasih okol kerga tolk mušicuser posted image user posted image

Hana učke user posted image bolje,kamilce so zakon.
Sem zadnjič spet smajli central potegnala dol in sem ful virosov staknal,zdaj jih pa res ne bom več taknala.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.2.2008 21:42:30   
julci
Lonib če bi meni tako ratalo,bi juckala od veselja.Sam nimam te sreče.Za Mihana smo se trudli 2 leti,za  Zalo pa 8. 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.2.2008 22:30:52   
dodi
Dober večer!
Kaj a že vse spite?Ko se jaz spravim za komp. pa vse greste spatuser posted image user posted image

Julci-men pa tud hiter ratauser posted image  pa so mi tako napovedovali,da ne bom imela otrok-sem imela probleme z jajčniki,in so me že mal odpisal,pol sem pa šla k enemu bioenergetiku in kmal sta ble dve user posted image  pol pa še pa šeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  doktorjem pa ni bilo nič jasno.........

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.2.2008 22:48:35   
hanna1
Grem zdaj pod tuš,prej sem pa mogla zravn mulca EMO gledat--nč pretresljivga user posted image

Pa moj pride iz službe,se morm malo v red spravit user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.2.2008 8:51:53   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image

Jes mam kavo kuhano user posted image user posted image user posted image ,a bi jo kera pila z mano

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.2.2008 8:56:40   
pikica36
jutroooo, kje ste punce? zveečer lapate zjutraj pa spite!?user posted image
jaz sem danes zgodnja, sem vstala že ob pol osmih z namenom da zamesim za krape, no pa še zdaj na rr visim.user posted image user posted image
zdaj pa res grem. pridne bodite.

to vam še morem povedat- grem včeraj zvečer sosedi pa me vpraša njihova punčka 4 leta stara, - teta kaj boš za pusta!? pa ji rečem , nevem verjetno bom kr krap! pa me mavo belo gleda pa reče- a marmelado si bo pa v popek dala!?user posted image user posted image
ej, kaj ne pogruntajo.

no, da vam še raportiram kako je z mano- nobenga občutka da semuser posted image , ker nimam nobenih znakov , razen boleče prsiuser posted image .
pregled pa šele25.2.user posted image user posted image user posted image , vauu me kr skrbi da kaj ne bo vredu.

mejte se fajn!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.2.2008 9:19:52   
majrim
jutroooooooooooooooooooo.....ma daj ne nori pikica36...kaj bi blo narobe??...ti pa si en hecko ja...nikoli,ma prav nikoli ne smeš v življenju pomislit,da bi šlo kaj narobe....vedno moraš verjet vase in vedno mislit pozitivnouser posted image user posted image user posted image
..julci...sej jaz tudi nimam ovulacije,ampak vseeno upam na čudežuser posted image user posted image user posted image
...ajde punce,grem zdej zrihtat mojega črva,ki pleše...pa malo pospravit...zunaj pa prav po snegu dišiuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.2.2008 9:41:52   
julci
Jutro

Pikica malo še počaki,ko bo bosi zrastu,boš vidla kako bo lušno.Pa hitro črne misli stran.

Majrim ko bi se čudež le še zgodu,bi ga bla prav vesela.8  let kazat tamalo vsakmu ko je mimo prišen ni glih lušno.

Hana a si se spočilauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!