|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
10.2.2008 21:23:01   
natasaom
julči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jest bom tud ta teden lastnica novega avtka

moram popravt  drugega avtka-ker ne bo nov in me je tastar že napizdu,da lažem.pa ne bo ta teden ampak drug user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.2.2008 21:30:51   
julci
Nataša saj ni važno a je nov al star,zate bo novuser posted image user posted image user posted image tako kot zameuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.2.2008 21:45:48   
stephany
Julči, Natašaomuser posted image user posted image user posted image  bravo za avtomobila! Pa veliko srečno prevoženih kilometrov vama želim!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.2.2008 21:54:15   
julci
Stephany hvala za lepe želje.user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.2.2008 21:54:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ojla punce in Nataška

vam povem veselo novico.
OD jutr naprej bom lastnica novejšega avta.to sem zvedela včeraj zjutraj za zajtrk.Namreč ata mi je prodal za 3 platoje pirauser posted image user posted image svojga forda,ker je kupil novga.sam punce avto je kot nov.user posted image sem tolk vesela da me še rit ne boli več tolko.user posted image

user posted image user posted image user posted image  to pa je novica!!!!

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.2.2008 21:56:42   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Stephany, če sem prov razumela, mava midve pa zlu podobno službo. A mogoče tipkaš v ambulantah ?

Ja, Makala, prav si razumela. Sem administratorka v ambulanti in sicer zadnja štiri leta. A ti tudi?

Mi smo se pa včeraj malo potepali. Smo šli na obisk k bratrancu v Pivko - je imela njegova hčerkica pred 14 dnevi 1. RD. Smo bili povabljeni na žurko, pa je imel ravno takrat Klemen vročino in seveda nismo šli.
Mali je vožnjo dobro prenesel. Ko smo šli tja, je spal od Celja do Pivke. Je bilo pa zanimivo malčka opazovat. Maruša že hodi in je šibala sem in tja, nekaj časa po dveh, nekaj časa po štirih, naš pa se je trudil s plazenjem. Nazaj grede smo se pa ustavili še pri eni kolegici, s katero sva se spoznali preko neta, ko sva bili noseči - sva imeli rok na isti dan, potem pa sta oba mulčka zamujala, njen še za štiri dni več.
Matej je malo manjši, ima pa veliko las... 

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.2.2008 22:10:37   
julci
Duška tk  da jutr se kr tam dobimo ko ponavadi,zjutr namreč ne bom mela se kaj cajta javit,ker boma mela z atom lavfarijo da papirje poštimama,tk da bo trebamalo prej spat,ker bo jutri naporen danuser posted image .

Stephany Klemen je pa orng pjeb proti Meteju.user posted image user posted image Za Klemena.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.2.2008 22:11:06   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Julči, Natašaomuser posted image user posted image user posted image  bravo za avtomobila! Pa veliko srečno prevoženih kilometrov vama želim!

user posted image user posted image user posted image

BRAVO ZA OBE--SE PRIDRUŽUJEM--TO PA JE NOVICA user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.2.2008 22:20:58   
julci
Hojla ta zgublena.

Kdaj boma kavo vžgale,pa da pofotkama najini frajlici.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.2.2008 22:21:41   
hanna1
..JES GREM PA SPAT,KER SO PRI NAS ŽE OD POL DEVETE VSI POD KOVTROM user posted image user posted image -benti črke,nam brisala.....sem glih zdaj vmes še posteljnino menjala,ker je čist mokra,vročina gor in pol dol,pa kr teče od njega...

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.2.2008 22:23:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Hojla ta zgublena.

Kdaj boma kavo vžgale,pa da pofotkama najini frajlici.user posted image

...čim prej,morm še novo pridobitev videt  user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravite jutr,naj vam dooooolgo in doooooobro služi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.2.2008 22:26:36   
julci
Hvala za lepe želje,sam jaz sem ga res vesela ko bi novga dobla,no saj skor je.Sta ga pazla ko šus,skos servisiran,vglavnemuser posted image

Evo če ne prej pridem vpetek na kofi.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.2.2008 0:08:59   
Laubica
ČESTITKE JULCI IN NATAŠOM ZA NOVE AVTEuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.2.2008 7:42:33   
julci
Dobro jutro konzervice

tolko da se na hitro javim vmes ko pijem kavouser posted image brez RR pač ne gre.

pridne bodite,pa da nevte veliko naklofaleuser posted image
zvečer se pa tipkamo

lep dan in vsem obilo sončka.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.2.2008 8:23:53   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

ČESTITKE JULCI IN NATAŠOM ZA NOVE AVTEuser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem, punci srečno se vozita!!!!!

Videla sem vaše prijave, do tega trenutka imamo prijavljenih 11 odraslih in 19 otrok. Pišuka, to pa bo veselo....user posted image user posted image user posted image .

Jaz moram danes na uravno enoto, rabim neko potrdilo, pa se na žalost ne da zrihtat elektronsko...grrrr pa taka e uprava.

Jutri se grem pa mal v službo pokazat, no predvsem grem Laro pokazat, pa pogledat, kako so kaj. Mal o 4 urnem delovniku razmišljam, kaj pa vem...a bo šlo?user posted image

Mi smo bili včeraj na Slivnici (tam, ker domujejo čarovnice) - vreme ni bilo sicer ravno najlepše...ampak malo pa smo se naluftali.

Natasa, neli...nič se na šverc menit, kaj je zdaj to!!!!!

Hannauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a ste kaj boljše? Pridejo kakšni zoprni dnevi!!! Meni je včasih tudi vse odveč....

Ravno včeraj sem bila slabe volje, ko sem se s kupi cot borila, potem sem se pa na Dodi spomnila....madonca, kako tebi rata vse spedenat? No, potem se takoj nehala same sebi smilituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.2.2008 8:59:41   
Laubica
Dobro jutro-moj Tinej je zboleluser posted image včeraj je jamral da ga boli glava in grlo ponoči je pa še zakuhal ,zdaj ga je tašča peljala k dr. ima 38.5 vročine-bogica moja,pa še cartat ga ne upam preveč da ne bom kaj Timonu preneslauser posted image

VIATOR-daj prosim naše čveke ti kar malo spomni če se je kera pozabila prijavit user posted image user posted image user posted image da bo VESELOOOOO

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.2.2008 9:04:30   
majrim
user posted image        to je za dobro jutro...se ravnokar dogajauser posted image ...pridem popoldan...včeraj smo bli brez neta zvečeruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.2.2008 9:05:18   
Laubica
Tinej je ravnokar prišel domov ima -gripouser posted image in dr. je rekla da oramo Timona zdaj ful pazit-kak saj se ne morem odselituser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.2.2008 9:06:08   
Laubica
Majrim -kako lepo je videt atije v akcijiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.2.2008 10:56:13   
Anonimen

Tinej je ravnokar prišel domov ima -gripouser posted image in dr. je rekla da oramo Timona zdaj ful pazit-kak saj se ne morem odselituser posted image

Meni je imel Jure gripo pred novim letom in ni Matija nič dobiluser posted image user posted image user posted image  Sem pa pazila, da nista bila preblizu skupaj, zračila stanovanje in zelo smo si umivali roke.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.2.2008 11:34:26   
dodi

Čestitke tudi z naše strani in srečno vožnjo!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.2.2008 11:34:48   
dodi
Dan!
Toliko,da se javim.
Z Neli sva se naklepetali in prav fino po kofetkali-je res super puncauser posted image user posted image user posted image

Sedaj kuham kosilo,kislo repo in pečenice.pa juho imam še od včeraj-tako da bo hitro gotovo....mali dve pa spitauser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.2.2008 11:47:24   
dodi
Viator.pa več kot pol otrok je mojihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.2.2008 12:45:59   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Viator.pa več kot pol otrok je mojihuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.2.2008 12:54:09   
viator

Prijave - stanje:
odrasli - 14user posted image
otroci - 19user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

raztrganje/prerez presredka
pika89

So vam ob porodu prerezali presredek oziroma se vam je raztrgal?

ne (42%)

da, dobila zunanje šive (38%)

da, dobila tudi notranje šive (20%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!