Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:24:55
|
|
|
|
hanna1
|
...mi smo skoz doma ...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:30:41
|
|
|
|
Laubica
|
ČER
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:31:27
|
|
|
|
Laubica
|
Sem tako lepo na dolgo napisala pa me je ven vrglo-zado sem zdaj probala če gre
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:33:47
|
|
|
|
julci
|
jaz sem tud tule Laubica je če te ven vrže
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:40:26
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Neli najboljš je tako trmo ignorirat,ker je lahko tud kakšen izpad lubosumja,ki ga kaže na ta način.Mislim da je ob sredah oddaja na kanalu A,kjer se ubadajo z trmastimi otroci.Jaz jo gledam,ker mojga sina vsake tolko strga,pa dobim kr neki informacij kako s tem.Ker če sem ga takrat kregala je blo še slabš,tako pa ga pustim,da se ohladi,pol mu pa dam besedno šolo. Saj ga bo minilo.Mogoče nata način hoče pozornost zase. Jaz tudi gledam te male vragece-zelo koristni nasveti
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:42:16
|
|
|
|
Laubica
|
Ja je če me ven vrže Sem prej napisala da sem Timonove stvari sortirala kaj je premalo -ker bom dala vstran-KER ŽAL NE BOMO VEČ IMELI zato pa raje hitro dam kot pa da še gnjavim ker tak ne bom nič dosegla
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:45:19
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja je če me ven vrže Sem prej napisala da sem Timonove stvari sortirala kaj je premalo -ker bom dala vstran-KER ŽAL NE BOMO VEČ IMELI zato pa raje hitro dam kot pa da še gnjavim ker tak ne bom nič dosegla Laubica, zakaj ne boš več imela še enega? A imaš probleme z zanositvijo?
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:52:07
|
|
|
|
Laubica
|
JA ker mož noče semenčec dat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 19:53:46
|
|
|
|
Laubica
|
Rekel je da zdaj se je definitivno odločil da sta 2 dovolj -kaj čmo-bom pa v drugem življenju imela drugega moža ki jih bo želel 4 toliko kot jaz
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:07:41
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Rekel je da zdaj se je definitivno odločil da sta 2 dovolj -kaj čmo-bom pa v drugem življenju imela drugega moža ki jih bo želel 4 toliko kot jaz mogoče bo pa še premisliu
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:07:45
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Rekel je da zdaj se je definitivno odločil da sta 2 dovolj -kaj čmo-bom pa v drugem življenju imela drugega moža ki jih bo želel 4 toliko kot jaz Jest sem mojga hecala, da bi še kar enega, ker zdej pri Zali ful uživam (zdej so moja najboljša in najlepša leta). Sej sem pri prejšnih dveh tud uživala ampak zdej je čisto drugače. Mogoče se pa enkrat vama ponesreči oziroma posreči in bosta imela še enega. Malo ga še omehčaj.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:15:30
|
|
|
|
Laubica
|
Njemu se žal nič ne ponesreči saj nikoli nisem imela zasčite-sva 10 let skupaj in vse gre po načrtih je pa trmast kot bik ,tak da ne bo nič ker je rekel da bi rad še malo užival.Jaz tudi zdaj FULLL uživam pri tem malčku,zato bi pa jaz kar še enga,prvi je bil skozi bolan in smo bili non-stop v stresu -zdaj je pa LUŠNO 100 NA URO-samo kaj ko tako HITRO ZRASTEJO ,je rekel pol pa začni pazit druge otroke če jih maš tako rada---- jaz imam SVOJE RADA-halooooo-eh škoda besed
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:40:44
|
|
|
|
majrim
|
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vidim,da imate zanimivo debato laubica ...midva sva ravno prej debatirala pri mizi,kako bi blo fajn, da bi se kej primlo....če ima kdo dobre veze gor z bogecom,naj me priporoči prosim še za enega ...se opravičujem..ker sem bila ta teden bolj malo z vami,a se vidi, daje bil na dopustu in sva non stop pohajala...danes popoldan pa sva si z Nežo privoščile 2-urni spanec...kar nisem mogla verjet ...v petek pa smo imele babji sestanek..prvič sem jo pustila samo z dragim,ampak je blo vse ok...meni pa tudi tiste tri ure..
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:46:02
|
|
|
|
majrim
|
ko pa jaz pridem ni nobene več
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:47:59
|
|
|
|
natasaom
|
jest mam pa megana sem tolk važna k da bi mercedeza kupila.. laubica vem kako ti je,tud jaz bi imela še enega mulčka pa moj noče,pa imava samo eno..upam,da ga bom naštimala-pa da ga ti tud naštimaš..no,punce jest spet moram it spat ker je jutri služba..lepo se imejte pa upam,da bomo kej kmal klepetale kot včasih
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:50:56
|
|
|
|
julci
|
Majrim hojla jaz sem tuki sam gledam vmes Blondinko s Harvarda Jaz bi se še tud priporočla zaenga bebija,mi je zdaj tud maksimalno fajn s tamalo,da bi jih še mela.Pri mojmu pa ni problema,sam je ko narava ne da.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:53:00
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom jest mam pa megana sem tolk važna k da bi mercedeza kupila..pol sva pa na istem laubica vem kako ti je,tud jaz bi imela še enega mulčka pa moj noče,pa imava samo eno..upam,da ga bom naštimala-pa da ga ti tud naštimaš..no,punce jest spet moram it spat ker je jutri služba..lepo se imejte pa upam,da bomo kej kmal klepetale kot včasihjaz sem pa mislila da si nas že odpisala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 20:58:38
|
|
|
|
hanna1
|
natasaombravo za avto,pa da bi vam tud dooooolgo in dooooobro služil --pa jes tud držim fige za vse,ki si še želite malih štručk,da bi se vam želja izpolnila,ker tako hitro zrastejo,pa fajn je pol tudi njim,da imajo vedno nekoga bližnjega,na kogar se lahko obrnejo in se mu zaupajo,tako da kr z optimizmom naprej
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 21:03:43
|
|
|
|
julci
|
HojlaHana a je Hana že kaj boljš. Nataša pa srečno vožnjo in velikkkooooooooooooooooooooooooooooooooooo kilometrov.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 21:49:12
|
|
|
|
julci
|
Kuku
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 22:36:44
|
|
|
|
hanna1
|
julci,ta ma pa že čist rdeče oke -tako dolgo hodim gor,da mi vse zalegnete Hano pa uhek še vedno boli,se greva jutr pokazat,najbrž kr k Večkotu..al je bolš,da grem v Ravne
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 22:56:47
|
|
|
|
hanna1
|
....pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 17.2.2008 22:59:24
|
|
|
|
julci
|
Hana je boljš da greta kr k Večkotu,če ma uhe vnete bo dobla hikoncil,vsaj Zala gaje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 18.2.2008 8:15:02
|
|
|
|
hanna1
|
dobro jutro,zunaj je hud mraz Jes sem si že oprala lase,zajtrkovala,zdaj se odpravljam kuhat kavo--a bi jo kera ....aja pa domačo nalogo sem tud naredla Nam bodo pa naredili asfalt do bloka--julci lahk potrdi,kakšne luknje smo imeli na tistem odseku ceste,pa je bilo tolko prošenj,pa dopisov in celo groženj,da se bo ta cesta popolnoma zablokirala,če se ne bo nekaj premaknilo,ker so vsako leto obljubljali,mi pa sedaj tu živimo že skor 9 let in smo bili sredi mesta edini z makadamom.Premaknilo se je sedaj,ko zaradi svinca morajo biti vse poti asfaltirane zaradi prahu in je bila občina prisiljena to takoj izvest..in se je takoj našla rešitev,prej so pa kr bile neke prepreke....blablabla....aja,sam to sem hotla povedat,da so že ob pol sedmih začeli ropotat spodaj
|
plavanjetjaShiikaAli ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki??? da (
12%)

ne (
85%)

imam namen (
2%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!