|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
18.2.2008 8:20:27   
hanna1
user posted image

evo katero želite,bom še pristavila,če bo premalo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.2.2008 8:35:01   
mateyka
mi pa nimamo več espresso mašine in moram turško pit - tko da hanna1, ne mi kazat teh šalčk user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.2.2008 8:38:31   
Anonimen
Dobro jutro.

Upam, da nisem prepozna in da se še ni ohladila....user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam espresso, ampak sem na dieti in pijem grenko črno...user posted image user posted image user posted image

Grem naredit domačo nalogo.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.2.2008 9:08:54   
mateyka
Jaz pa imam espresso, ampak sem na dieti in pijem grenko črno... user posted image user posted image user posted image

user posted image no, sej lahko not daš mal natrena, da ne bo tok grenka.. ampak vseen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.2.2008 9:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Jaz pa imam espresso, ampak sem na dieti in pijem grenko črno... user posted image user posted image user posted image

user posted image no, sej lahko not daš mal natrena, da ne bo tok grenka.. ampak vseen user posted image

Ne maram natrena - bom že preživela.........

Sem vse poklikala.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.2.2008 9:16:55   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image

evo katero želite,bom še pristavila,če bo premalo user posted image

izgleda mamljivouser posted image

http://rajigrad.myminicity.com/ind
http://rajigrad.myminicity.com

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.2.2008 9:37:59   
makala
Dan.
Čez vikend sem vas samo prebrala in poklikala mesta, za pisanje ni blo časa, zvečer sem pa komej čakala sedežno in pol postlo.
Jst sem tud že spila svoj neskafe z mlekom ( grenak ).
Naša Lana je pa včerej že enih 5 minut samostojno sedela.  Se ji je tku fajn zdelo.
Zdele sem se pa kr raz.....ila. Mamo tku smotanga poštarja. Sm vprašala sm ga če je mogoče prnesu tud obvestilo o porodniški, ker je ponavad en dan prej preden je nakazana. In mi je reku, kaj bi sploh rana, sej važnu da je dnar nakazan. Ma kuk bi ga v k....... brcnla.user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.2.2008 9:43:35   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Dan.
Čez vikend sem vas samo prebrala in poklikala mesta, za pisanje ni blo časa, zvečer sem pa komej čakala sedežno in pol postlo.
Jst sem tud že spila svoj neskafe z mlekom ( grenak ).
Naša Lana je pa včerej že enih 5 minut samostojno sedela.  Se ji je tku fajn zdelo.
Zdele sem se pa kr raz.....ila. Mamo tku smotanga poštarja. Sm vprašala sm ga če je mogoče prnesu tud obvestilo o porodniški, ker je ponavad en dan prej preden je nakazana. In mi je reku, kaj bi sploh rana, sej važnu da je dnar nakazan. Ma kuk bi ga v k....... brcnla.user posted image user posted image user posted image

ga bom držala da ga boš lažjeuser posted image , si vidla da je 1o€ višja

http://rajigrad.myminicity.com/ind
http://rajigrad.myminicity.com

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.2.2008 10:18:28   
makala
Spet me neki RR heca.user posted image
Sem hotla nove slikce v album dat, pa ne gre.user posted image user posted image
Bom še probala.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.2.2008 10:34:18   
julci
Jutro
Hana jaz bi pa raje turško,moj moto orng al pa nčuser posted image .

Čakam možeka da si jo skuhava.
Jaz sem tud dobla večjo porodniško za 16e.

Punce naša Zalase je zdaj zjutraj začela plazit po kolenih in to po spredensko.user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa domačo nalogo delatuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.2.2008 10:35:19   
julci
Hana super za asfalt,tiste vaše lukne so ble pa res katastrofa.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.2.2008 10:43:53   
makala
Bravo Zala za plazenje.user posted image user posted image Zdej boš prava raziskovalka stanovanja.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.2.2008 10:56:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Bravo Zala za plazenje.user posted image user posted image Zdej boš prava raziskovalka stanovanja.

Se pridružujem čestitkam. user posted image user posted image user posted image

Zdaj ji moraš samo filz zašit na kolena, pa ti bo glancala tla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.2.2008 11:06:14   
Anonimen
Sem vam pozabila povedat, da mojga user posted image  tlačijo more zaradi naših mest. Ima namreč nalogo, da nam v službi tudi poklika naša mesta.
In včeraj zjutraj, ko se je zbudil je rekel, da je sanjal, da so nam na tej mali zelenici pred blokom zgradili stolpnico in da je to sigurno sanjal zaradi klikanja po naših mestih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
18.2.2008 11:25:34   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Punce naša Zalase je zdaj zjutraj začela plazit po kolenih in to po spredensko.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo Zala,sem istega mnenja ko duskamb--flis na kolena pa bo..no pr nas bo najbrž treba še nekaj časa počakat,ker je še vedno rikverc,ta teden smo pa itak v bolniški in nič ne delamo user posted image user posted image user posted image --zdaj sicer trese plot v posteljici,ampak ne bo ji uspelo,da bi ušla user posted image --sva bli pri zdravniku in je dobla antibiotik,smo trije skakali okrog nje,da smo ji usta odprli,ko pa ji je uhe gledu,je kričala,ko zmaj--eh bogica,važno je,da je zdaj kr dobre volje user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
18.2.2008 11:27:20   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sem vam pozabila povedat, da mojga user posted image  tlačijo more zaradi naših mest. Ima namreč nalogo, da nam v službi tudi poklika naša mesta.
In včeraj zjutraj, ko se je zbudil je rekel, da je sanjal, da so nam na tej mali zelenici pred blokom zgradili stolpnico in da je to sigurno sanjal zaradi klikanja po naših mestih.user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image

oni link za žano za industrijo ven potegni,da bomo klikali gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.2.2008 11:34:47   
julci

pol pa ni edini,men se je že 2x sanjalo,sam da jaz sem pa ponoči klikala,da bi zrasla tovarna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.2.2008 11:39:02   
julci
Hana a pol so uhe vnete.Saj česta doble AB pol bo tk hitro zgrabu.

Vaš nasvet je pa doberse ,bo mami malo dela prišparalouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.2.2008 11:40:02   
Anonimen
Imam predolgi podpis. Bom vse linke vsako jutro prilepla v en post.

Moja žana pa je prava nevoščljivka. Vse dni se važi pred Juretom, da ima več prebivalcev kot on, zdaj pa je Juretu zrasel blok, ona pa ga še nima in se je od jeze kar razjokala.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.2.2008 11:44:46   
julci

Imam predolgi podpis. Bom vse linke vsako jutro prilepla v en post.

Moja žana pa je prava nevoščljivka. Vse dni se važi pred Juretom, da ima več prebivalcev kot on, zdaj pa je Juretu zrasel blok, ona pa ga še nima in se je od jeze kar razjokala.user posted image
povej Žani da jaz sem bom tud razpizdla,ker še nimam bloka ostali pa vsi.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.2.2008 11:55:34   
mateyka
Moja žana pa je prava nevoščljivka. Vse dni se važi pred Juretom, da ima več prebivalcev kot on, zdaj pa je Juretu zrasel blok, ona pa ga še nima in se je od jeze kar razjokala.

user posted image user posted image user posted image sm se tok nasmejala user posted image
sem tud jaz gledala, da mate vse ene fabrike, jaz pa kr ne.. šele zdaj vidim eno tm na obrobju (so jo v kleti do zdej skrival al kaj? user posted image ). ampak mam filing, da so mesta zelo individualna in se razvijajo različno, eni majo ful stolpnic in drugi bolj hiške. ne vem pa a je to od klikanja odvisno al je računalniško generirano in nimaš ti nobenga vpliva na to.

aja, sej veste, da lahko z miško premikate pogled na mesto in poškilte v vse kotičke, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.2.2008 12:02:16   
Anonimen
Jaz pri vseh mestih škilim v vse kotičke, da vidim če kdo kaj skriva...user posted image user posted image user posted image

Imam pa jaz danes prave počitnice, ko imam večja dva doma
user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.2.2008 12:30:48   
Anonimen
Kje ste vse???

Mi tudi gremo počasi ven. Gremo po user posted image za Žano. Sem ji jo že zdavnaj obljubila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.2.2008 13:12:37   
mateyka
duskamb - kok so lepi user posted image jest bom tud neki tazga v 3-4 kosih enkrat mela.. user posted image

aja, sej veš da želve kr orenk grizejo? pazi da ji kdo ne vtakne prsta v gobec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.2.2008 17:20:48   
hanna1
.....samo tolk,da dvignem moralo z druge strani user posted image user posted image .....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:

Uganili so, da je punčka. (60%)

Uganili so, da je fantek. (0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (0%)

Nismo hoteli vedeti. (40%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!