Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, krči podobni menstrualnim in povečan izcedek, sicer normalne bele-rumene barve. Sem pa v 21. tednu nosečnosti in G pravi, da kljub bolečinam nosečnost poteka OK, sem zaprta, maternični vrat dovolj dolg. Vendar te bolečine, pa če se še tako trudim zaposliti s kakšno knjigo, vedno čutim in jih sploh ne morem ignorirati. Je pa to moja tretja nosečnost in v nobeni nisem imela takšnih bolečin. V prvi nosečnosti sem sicer res dvojčka rodila v 26. tednu in nista preživela, v drugi nosečnosti sem bila zaradi tega hospitalizirana, ker sem imela prezgodnje popadke in na srečo sem potem rodila v 38. tednu zdravega fantka. Zdaj pa sem noseča tretjič in sem spet pred novimi neznanimi stvarmi. Zdi se mi že, da G misli, da pretiravam. Hvala za vaše izkušnje.

Poskušaj bit pozitivna, ne razmišlajt o slabem, ampak o tem kako daleč sta že z
, kaku mu je dobro tam notri in kako bo tako tudi ostalo.Vem da je lahko napisat ali rečt pa veliko težje naredit...pa poskusi vseeno. vse dobro vama želim
.