|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:09:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tany nekaj za naju njamiiiiii ... bom lacna ratala
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:09:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotit pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala al bo al ne čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje ,kako hitro gre čas pospravljala!!!! ja res bo kamlu konec meseca. Jaz imam spet filing da bo spet prisla kaj pa vem. Upam se vedno, da ne pride. Jaz sem vceraj imela O, vsaj po spikanju in bolecinah sodec, potem sva pa fajn posesala z mojim in ko sva koncala sem sla na wc in je blo kar malo rozkasto ko sem se obrisala...ne vem, al od O al pa je bla huda akcija kriva
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:11:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotit pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala al bo al ne čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje ,kako hitro gre čas Hm.. mas prav... jaz jo ne cakam se prej... sam jaz mislim, da ta mesec ne bo nic... ker nisem mela O...nic spikanja... prav NIC.. pr men tud dvomim,da bo kaj.O sem imela prejšnji teden-sem za foro naredla O -test,pa me je sam en dan mal špikalo,ponavad je to konkretno špikanje,edin ne vem,kaj je blo včeraj,ko sem šla spat,še zdaj ne vem al mi je blo med počivanjem slabo al se mi je sam zdelo pa še moj je zvečer dal komentar po ,da je blo dost bolj vlažno kot ponavadi-izcedka pa nimam nobenga
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:11:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps tany nekaj za naju njamiiiiii ... bom lacna ratala mmmm, ja tako bom nardila!!!
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:13:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele?jaz se moram mal z nečem zamotit pa bo kmal kon mesca,ko bom hodla ko kura brez glave,ko bom čakala al bo al ne čez cel mesec sem ok,bolj ko se pa bliža koncu,slabše je z mano.23 dni je že od zadnje ,kako hitro gre čas Hm.. mas prav... jaz jo ne cakam se prej... sam jaz mislim, da ta mesec ne bo nic... ker nisem mela O...nic spikanja... prav NIC.. ne tany, sej ni nujno da jo vedno cutis. Jaz se preden sva zacela delat na ne spomnim da bi me kdaj tako mocno spikalo, kot zdaj ko sem tako pozorna.
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:14:36
|
|
|
|
spps
|
jaz sem vzela ta mesec 37 dni od zadnje ,pa bo verjetn kmal jasno-čez kak teden kaj dogaja. to se pravi,da nima nobena pozitivnih misli,za ta konec mesec bomo tak ko trije mušketirji-VSE ZA ENO,ENA ZA VSE!!! bomo pa konc mesca ena drugo tolažle,ko smo vse na kupu
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:19:09
|
|
|
|
tany83
|
ja saj vem, da ni nujno da te spika... mah bomo videli kaj bo... ne bom se sekirala... vceraj sem pestvala enega tko lepega dojencka, ko sva bla od zuni... jaooo... kar pojedla ga bi... tko je bil luskan, v sobot sem se pa z necakom igrala .... kar bo, bo punce... ce ne ta mesec pa aprila in cene maja... itd.... pogumno naprej... jaz sam vem, da ko bom zagledala me bo kap po moje....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:19:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem vzela ta mesec 37 dni od zadnje ,pa bo verjetn kmal jasno-čez kak teden kaj dogaja. to se pravi,da nima nobena pozitivnih misli,za ta konec mesec bomo tak ko trije mušketirji-VSE ZA ENO,ENA ZA VSE!!! bomo pa konc mesca ena drugo tolažle,ko smo vse na kupu tako je...VSE ZA ENO, ENA ZA VSE!!!!
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:20:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem vzela ta mesec 37 dni od zadnje ,pa bo verjetn kmal jasno-čez kak teden kaj dogaja. to se pravi,da nima nobena pozitivnih misli,za ta konec mesec bomo tak ko trije mušketirji-VSE ZA ENO,ENA ZA VSE!!! bomo pa konc mesca ena drugo tolažle,ko smo vse na kupu tako je...VSE ZA ENO, ENA ZA VSE!!!! ...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:22:51
|
|
|
|
_ancica_
|
punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:26:57
|
|
|
|
spps
|
skupaj nam bo uspelo v vsakem primeru,ene prej druge kasnej.za to smo tu,da ne obupamo,da ostanemo pozitivne,čeprav je včasih težko,in nas žalost premaga.saj men je lažje,ko se prikaže (gre mi vedno bolj na jetra),ker imam vas tlele,da mal pojamram moj me že ma menda dost-mu nič več ne rečem ,on pa men ne rabi,ko me zagleda ve,da je bolj pametno,da je tiho sam se mi zdi,da tud on komaj čaka,sam mu moški ego ne da,da bi pokazal razočaranje pa saj je boljš tako,da ne bi bila oba cmerava,ko se prikaže
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:29:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:30:05
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...moj ej tudi tak...pri sebi vem, da si neznansko zeli otrocka, ker mi kar naprej govori kako so lustni, pa igracke v trgovinah si kar naprej ogleduje, ampak ne pokaze pa razocaranja vsak mesec kot ga jaz. Me pa vedno lepo potolazi in pravi saj bo.
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:31:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno jaz mislim, da sem jo imela vceraj, ker me je spikalo za znoret proti veceru. Danes je pa ze boljse, tako da
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:33:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno jaz mislim, da sem jo imela vceraj, ker me je spikalo za znoret proti veceru. Danes je pa ze boljse, tako da držim pesti,da se je včeraj kaj prijelo,še tebi enega pikospermislona
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:36:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno jaz mislim, da sem jo imela vceraj, ker me je spikalo za znoret proti veceru. Danes je pa ze boljse, tako da Mozno je, da je to bla O krvavitev, ker se ponavad pojavi... drzim pesti, da je ratalo ...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:37:44
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno jaz mislim, da sem jo imela vceraj, ker me je spikalo za znoret proti veceru. Danes je pa ze boljse, tako da držim pesti,da se je včeraj kaj prijelo,še tebi enega pikospermislona PIKOSPERMISLON hvala hvala...bom tudi jaz za tebe in tany pripela enega
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:39:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce...je kera od vaju kdaj imela ovulacijsko krvavitev??? Meni se je vceraj zdelo, da sem jo imela, ampak mogoce je bila le posledica mocnega slonckanja ko sem sla na wc lulat, je bilo malo rozkasto...sploh ne rdece, ampak res roza jaz še je nisem imela,tk da ti ne znam povedat-če si mela O,je možno jaz mislim, da sem jo imela vceraj, ker me je spikalo za znoret proti veceru. Danes je pa ze boljse, tako da držim pesti,da se je včeraj kaj prijelo,še tebi enega pikospermislona PIKOSPERMISLON hvala hvala...bom tudi jaz za tebe in tany pripela enega thx....
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:39:52
|
|
|
|
spps
|
če se pa ta ne prime,pol pa res nimam več pojma
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:40:57
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če se pa ta ne prime,pol pa res nimam več pojma cela znanost kako ...
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:42:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps če se pa ta ne prime,pol pa res nimam več pojma cela znanost kako ... to pa to bo že.bomo za silvestrovo vsaka v svoji porodnišnici
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:43:28
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps če se pa ta ne prime,pol pa res nimam več pojma cela znanost kako ... to pa to bo že.bomo za silvestrovo vsaka v svoji porodnišnici
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:46:00
|
|
|
|
spps
|
grem jaz mal vstran od compa,pa bom prišla kasnej nazaj.uživajta
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:48:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps če se pa ta ne prime,pol pa res nimam več pojma cela znanost kako ... to pa to bo že.bomo za silvestrovo vsaka v svoji porodnišnici
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.3.2008 16:49:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz mal vstran od compa,pa bom prišla kasnej nazaj.uživajta se tipkamo... uzivaj... cao cao
|
|
2nd Hand Shop za otroška oblačila in opremoTanja74Ali bi, če bi imele možnost, kupovale otroška oblačila in otroško opremo v t.i. Second Hand Shop-ih (preko interneta, v trgovini)Da (
59%)

Ne (
35%)

Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!