|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
17.3.2008 17:02:29   
_ancica_
spps...se tipkamo se kasneje user posted image

jaz grem pa tudi malo pospravit zdaj, se prej pa moram poslat mail moji prijateljici v slo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
17.3.2008 17:17:37   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...se tipkamo se kasneje user posted image

jaz grem pa tudi malo pospravit zdaj, se prej pa moram poslat mail moji prijateljici v slo user posted image

No, pol pa najboljs da gre se jaz mal pospravljat...user posted image

se tipkamo... user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
17.3.2008 18:12:00   
_ancica_
jaz se vedno nisem nic nardila, sem se pa pogovarjala z mami user posted image tako, da zdaj grem pa res posesat. Se oglasim se kaj kmalu, da ne boste vse pobegnile user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
17.3.2008 18:51:02   
_ancica_
se nobene ni? user posted image user posted image nic, grem pa naprej pospravljat user posted image zdaj je na vrsti kopalnica... user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
17.3.2008 18:52:29   
spps
eto meuser posted image user posted image user posted image z malo sma se navečerjali-sma jedle grisuser posted image user posted image user posted image user posted image sem komaj prejšnji teden se spomnila v trgovini ,da ga je treba kupituser posted image user posted image user posted image a vidve pa pridno pospravljata.pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image
aja,pa ni se nam tema zaklenla pr 200user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
17.3.2008 19:15:18   
_ancica_
jst sm tud tukaj, imam pa se vedno kopalnico za pospravit. Trikrat hura za nas....HURA HURA HURA !!! smo ze na 201. strani! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
17.3.2008 19:25:56   
spps

jst sm tud tukaj, imam pa se vedno kopalnico za pospravit. Trikrat hura za nas....HURA HURA HURA !!! smo ze na 201. strani! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sej kopalnica ti ne bo nikamor pobegnilauser posted image user posted image user posted image
jp,smo presegle 200-to stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pr nas se bo pa zgleda vlilo,nekaj je bliskat začelouser posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
17.3.2008 19:41:05   
tany83
ojla...

evo jaz sem tud tle... saj nisem nevem kaj nardila... danes mi ne gre.. bo treba turbu uklopit...user posted image user posted image user posted image ...

se pobrisat morem kopalnico in sobo user posted image ... se kar neki motim tja okol...

ja HURA...smo presegle 200 strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
17.3.2008 19:42:54   
_ancica_
tany...sej jaz tudi ze cel dan govorim o tej kopalnici, pa se vedno nisem zacela user posted image user posted image user posted image bom kmalu user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
17.3.2008 19:45:37   
Muca Copatarica
nic, grem pa naprej pospravljat zdaj je na vrsti kopalnica...

Jaz sem bila pa tako pridna že ko sem prišla iz službe, da imam zdaj že vse pospravljeno.

Aja, pa lep dober večer vsem. Sem spet malo k vam zavila.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
17.3.2008 19:48:18   
_ancica_
hej copatarica user posted image kako si kaj? si pa pridna, da ti ni treba vec pospravljat danes. Sicer je pa pri vas ze pozno, jaz pa imam se kar nekaj casa user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
17.3.2008 19:49:51   
tany83

tany...sej jaz tudi ze cel dan govorim o tej kopalnici, pa se vedno nisem zacela user posted image user posted image user posted image bom kmalu user posted image

Ja no coment...  user posted image user posted image user posted image ... danes ni moj dan...

zdaj res grem dokoncat, saj mam sam se za pobrisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
17.3.2008 19:50:36   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Jaz sem bila pa tako pridna že ko sem prišla iz službe, da imam zdaj že vse pospravljeno.

Dober vecer....

pridnauser posted image , mene se vse cakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5013
17.3.2008 19:51:45   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Dober vecer....

pridnauser posted image , mene se vse cakauser posted image

enako user posted image user posted image user posted image no ja, posesala sem ze user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
17.3.2008 19:51:48   
spps

čer MC!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,teb danes še nekaj časa ne bo ratalo do kopalniceuser posted image user posted image user posted image
tany,ti pa se mal šparaj,da ne boš preveč zmatrana,ko tvoj pride in bo treba sesalec zalaufatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 5015
17.3.2008 19:54:58   
_ancica_
ko smo ze ravno pri sesanju...zadnjic sem vam rekla, da ne bova mogla sesat z mojim ker je prijateljica doma. Pa sva rekla ok bova pa v soboto ko bo ona sla delat in glej ga hudica...zjutraj v soboto vstanem, grem v dnevno in zagledam prijateljico kako se vedno spi. Sem sla nazaj v spalnico in rekla mojemu: ''Nic, greva malo posesat...'' In sva sesala tako bolj potiho, zaradi postle ker ful skripa...potem se nama je pa nekaj ful smesnega zgodilo, pa me je sram povedat user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
17.3.2008 19:56:41   
NAJBOLJŠA
Dober večer, drage dame.
Kako ste kaj?
Jaz sem se naspala do 15 ure, pol sem šla po šolarja, Potem sem pa vsa okna pomila, pa večerjo zraven.Sedaj pa mi je možko skuhal kavico, pa bova verjetno en film pogledala..Če ne , bom pa brala.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
17.3.2008 19:58:25   
tany83

ko smo ze ravno pri sesanju...zadnjic sem vam rekla, da ne bova mogla sesat z mojim ker je prijateljica doma. Pa sva rekla ok bova pa v soboto ko bo ona sla delat in glej ga hudica...zjutraj v soboto vstanem, grem v dnevno in zagledam prijateljico kako se vedno spi. Sem sla nazaj v spalnico in rekla mojemu: ''Nic, greva malo posesat...'' In sva sesala tako bolj potiho, zaradi postle ker ful skripa...potem se nama je pa nekaj ful smesnega zgodilo, pa me je sram povedat user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   ok... ze to mi je smesno... sam povej, da se se mal nasmejem...user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
17.3.2008 19:59:47   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

čer MC!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,teb danes še nekaj časa ne bo ratalo do kopalniceuser posted image user posted image user posted image
tany,ti pa se mal šparaj,da ne boš preveč zmatrana,ko tvoj pride in bo treba sesalec zalaufatuser posted image user posted image user posted image

brezkrbi da ga bom zagnala... tud ce en dan ne bi sesala, ne bi blo nic narobe, sem vceraj veckrat v dnevu in zelo intenzivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
17.3.2008 20:03:02   
spps

user posted image user posted image user posted image hitro povej kajuser posted image user posted image user posted image a se je postelja zlomila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
17.3.2008 20:03:44   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image   ok... ze to mi je smesno... sam povej, da se se mal nasmejem...user posted image user posted image

a si zihr da hoces slisat hahahahaha user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
17.3.2008 20:04:50   
tany83

a si zihr da hoces slisat hahahahaha user posted image user posted image

Ja user posted image user posted image user posted image ... sem radovednauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
17.3.2008 20:05:20   
spps
spet ni napisalo,kar sem poslalauser posted image
ancica,hitro povej,mene firbec matrauser posted image user posted image user posted image user posted image
vidita,to pa je prednost,če nimaš otrok,da lahko sesaš večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
17.3.2008 20:06:47   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

spet ni napisalo,kar sem poslalauser posted image
ancica,hitro povej,mene firbec matrauser posted image user posted image user posted image user posted image
vidita,to pa je prednost,če nimaš otrok,da lahko sesaš večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha... saj zato je treba zdaj izkoristit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
17.3.2008 20:10:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dober večer, drage dame.
Kako ste kaj?
Jaz sem se naspala do 15 ure, pol sem šla po šolarja, Potem sem pa vsa okna pomila, pa večerjo zraven.Sedaj pa mi je možko skuhal kavico, pa bova verjetno en film pogledala..Če ne , bom pa brala.

ojla najboljšauser posted image user posted image user posted image skor sem te zgrešilauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kolikokrat seksajo poročeni pari? To kaže ...
Plus: koliko je idealno, po mnenju znanosti.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pozabite na "6-7", prišel je nov s...
Uporabiti ga je mogoče kadarkoli in kjerkoli.
Otroški dodatek v letu 2026: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!