mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina No ko že debatirate o dolžini. MOj mož se zmerej lepo pohvali, da ima kratkega, ampak mu pa vsaj hitr pride Zdej mi je pa res solz zmanjkalo. Mojčca! Kva pa ti rečeš na to debato? Bom čisto brez komentarja. Joj punce, kako ste pokvarjene . Vas poskušam prebrati za nazaj, pa toliko napišete, da mi sploh ne uspe. Se vam pa oglasim zvečer, ko bodo otroci spali (no upam, da bodo, ker meni že resno primankuje spanca). Mi je pa danes ful dolgčas, ker je Matic že cel dan pri tašči. No, ko sva šli od zdravnika, sva bili na kratkem obisku pri tašči in Maticu, toliko, da smo se malo pocrkljali. Za jutri odpovedujem (ja res škoda, da je Manca zbolela, našedva pa jo ne moreta paziti),se vam pa pridružim naslednjič. Piškotek, Lonib, kaj pa bo z pijačo v večernih urah, kar smo se menile lansko leto???????????????? Grem k Manci, da vidim, kakšno je stanje in če ima slučajno spet vročino.