Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Imam pa problem! Brala sem, da se med nosečnostjo ne smemo kopati v javnih bazenih, oziroma da ni priporočljivo, jaz pa sem se včeraj kopala v toplicah in za cca 5 min šla tudi v jacuzzi. Zdaj se zelo bojim, da bi bilo kaj narobe. A imate kakšne konkretne izkušnje s tem? A se je katera kopala od vas? Kaj so vam rekle gin o tem? Pregled imam komaj čez 2 tedna in do takrat se mi bo po moje mešalo, ker ne bom vedela kaj je z najino pikico.

Jaz res upam, da maš prav in da ni to tako hudo. Danes sem malo gledla po forumih kako in kaj in sem zasledila, da nekateri to fuul odsvetujejo. Sploh v zelo topli vodi.
Otročku 5 minutno namakanje v jacuzziju ne bo škodilo prav nič, prav tako ne plavanje v bazenu, tvoje kihanje, močnejše kašljanje, spanje na trebuhu, obešanje zaves, pomivanje oken....
-zaj pa si na začetku...
, vendar pri tem uporabljaj zaščitne tampone za nosečnice. Kupiš jih v lekarni (Senta).
Pa ni hujšega. Obstaja pač določena možnost infekcije, zato je bolje preprečiti kot zdraviti.
, po eni strani pa
ker sem mislila fanta presenetiti za valentino da bi šla v jacuzi,a ne smem iti
Ta je bla mal lovska.