|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:55:52
|
|
|
|
ery
|
Hm katera je pa zdej dobra? mah, slišala sem že, za eno fajn ginekologinjo, pa ne vem katera je. Vem pa, da je Jasmina Babnik delala celo v kranju...
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:56:21
|
|
|
|
aluš
|
Jaz sem pred petimi leti hodila k dr. Jasmini Antonič Babnik, ki je imela takrat ambulanto v ZD Kranj. Supe r. Res sem bila zelo zadovoljna z njo. Ko sem zanosila, sem imela težave z minimalnimi krvavitvami na zaćetku nosečnosti, ma sem bila pri njej vsak teden, je znala povedat, pa potolažit, vsakič mi je delala UZ in preverjala kako je s pikico. Potem na morfologiji pa spet prenizka lega, me je dala takoj v bolniško, z nasveti, kako ležat, da se bo popravilo, in se je res. Samo potem je pa na žalost šla v Dravlje.
|
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:58:42
|
|
|
|
ery
|
ja meni je tudi žal za Babnikovo, ful. Me je imela 2x -samo pregled. Pa sploh nisem vedla, da je v Dravljah sedaj. Vidiš takih gin.se manjka....
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 14:15:26
|
|
|
|
Naja31
|
Ja. dr. Babnik je v Dravljah in je super. Ostalih pa ne poznam.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.