DaisyE
|
No, dober večer. Sem prišla po čebelico, sem bila pridna. Medtem ko jo v Ljubljani deževalo, sva se spravila na nadmorsko višino okrog 800 metrov, potem sva se pa še malo dvignila. Hodila po celem snegu, vso pot je snežilo, ma prav fejst. No, popoldan me je pa zraven enga filma kar pobralo. Ema me je zdaj prav potrla, ampak moram gledat pozitivno. Če sem to preživela, bom pa še kaj drugega. Shuka lepo si seznam zrihtala. Prav pridna si. Pa take lušne smajlije imaš, jaz jih pa nikjer ne najdem. No pol sem pa po seznamu naprej brala, pa mi neki ni jasno. A mi imamo dve tejki zdaj? Eno z zvezdicami in eno brez? Pa obe imata na isti dan test? Al sem vse zamešala? Prav luštno je gledat, ko mamo spet tolk trepetalk in njihovih . Saj testi so pa tud blizu. Še en teden in malo. En, dva tri, pa bo tukaj. Mi bomo pa navijali ko zmešani. Dajamaja, srotka uboga. Upam, da je roka boljše. Sicer maš pa strokovno pomoč od kikee, pa ni vrag, da ne bi bilo boljše. Zlata ribica, mišek13 ni več na RR, se je čisto izpisala. So punce že enkrat govorile o tem, vse njene zsje je zbrisalo. Upam, da se čimprej spet kaj pojavi. Nič, spet sem kar neki nabijala. Nosečke pazite nase, vse ostale pa tud. Želim vam uspešen delovni teden, pa da bo čimprej petek.