Tabali
|
cicido cicido cicido , meni še sam ta pesem po glavi roji, no, včasih se mi not prvleče še tista lepooooo je biiiiitiiiiii kokooooššššššš hahaha, kaj pa čem če cele dneve sam to prepevamo in se režimo ko mački , Danaja obožuje take lude pesmi smo meli kar pestri vikend, skoz zidarje - tut danes so bili, mi jih je kar žal ko jih tko gledam, sam pravijo, da če ne grejo domu, da se itak nimajo kam dat, pa da rajši delajo... z Danajo sva dobile rožice za dan žena , pol smo si pa privoščili kitajsko in en ekstremno dolg sprehod hej kolumbo, jutri ofce začnejo svojo dolgo pot do Zbilj , včeri mi pri najboljši volji ni ratalo do pošte. Kakšne pingvine bi mela? Tiso zadnjič smo gledali en dokumentarc na Animal Planet, a to si mislila ak kva? no mi smo zbrali streho, za okna pa se še odločamo, po sejmu smo sam še bolj zmešani (btw o komarnikih sva slišala tok mnenj koliko prodajalcev oz. proizvajalcev sva prašala , eden nama je celo reku, da če vsako leto tiste mreže za 2 ojro gor napopaš te skoti celo življenje pride majn kot pa en komarnik, ki ima povprečno življenjsko dobo 10 let ) če bo to šlo tko naprej bomo okna dol zazidali malecka svaka šast za pleskarsko akcijo, ko bodo naše stene ready - DOBROOŠLA zdele pa grem spat, da vsaj enkrat pridem kokr tok naspana v službo nočko
|