|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.2.2008 18:19:48   
lindy
Tudi meni so letos septembra odstranili pregrado, nič me ni bolelo, kot ne bi bila operirana, doma sem bila 14 dni, počakala sva eno menstr, in takoj zatem sem zanosila!user posted image

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.2.2008 18:45:07   
Anonimen
lindy user posted image user posted image user posted image Tko sem vesela, še posebaj ker sva bili obe nesojeni aprilčici...jaz imam ravno konec prve M po operaciji in jutri začneva na polno  user posted image in upava da se zopet v prvo prime in seveda upam da bo pa tokrat vse ok.

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.2.2008 20:50:45   
freha
vesnyca
res bi te še nekaj vprašala ker si tako prijaznauser posted image
omenila si, da ti je ginekolog dal napotnico za k specialistu
a mi prosim poveš kam si to šla oz. kako izgleda preiskava a je to kr ultrazvok al
tisti pregled ko ti vlijejo tekočino in pol slikajo. Res nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.2.2008 21:45:08   
Anonimen
freha jaz sem šla k prof.Tomaževiču na pregled in ta je potrdil sum na pregrado in sem se vpisala k njemu v čakalno vrsto za operacijo. Drugače je pa to navaden vaginalni ultrazvok in prideš v drugi polovici ciklusa, se pravi tik pred M...to ti pa itak povejo tam, ko jih pokličeš.

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Odstranili so mi pregrado!
10.2.2008 23:00:15   
lindy
Vesnyca držim pesti zate in upam, da se kmalu pridružiš srečkam nosečkam! user posted image

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 7:26:47   
nanaa
Lindy pozdravljena,

medve smo bile pa nekje istočasno na odstranitvi pregrade.
Čestitam ti za nosečnost, medva sva še malo počakala sedaj ta mesec pa začneva delati na dojenčku. Kako se počutiš, si na bolniški ali hodiš v službo?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 10:20:37   
tane
punce!!!, potrebujem pomoč sem čisto slabe volje, jezna in pa žalostna, 12. 2 se pravi jutri sem naročena na pregled k specialistu dr. ribičevi, na katerega sem čakala že dva meseca, zdaj pa sem včeraj dobila user posted image , in sicer na 20danuser posted image , po SS 17.12 sem prvo user posted image dobila na 35 dan, zdaj pa drugo na 20dan, sicer j ebil včeraj le tisti prvi rjavi izcedek, danes še nič, tako, da ne vem kaj naj naredim?
ali mislite, da če imam čisto malo, da naj jutri vseeno grem na pregled? ali je itak brezveze, ker se ne bo nič videlo? čisto sem obupana, ker tudi ne vem kako naj se zdaj sploh naročim za naprej, ker sploh ne vem kdaj bo naslednja user posted image !!! pa še eno vprašanje, ali morda katera ve koliko se čaka če greš na samoplačniški pregled k specialistu? obupana, jezna, žalostna, čisto sem slabe volje....user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 11:54:24   
crvicek
tane, te čisto razumem, saj kot sem že pisala se je meni isto zgodilo na prvem pregledu pri dr. Ribičevi. Če si včeraj dobila le rjavi izcedek, mogoče le ne gre za M, ampak za kakšno vmesno krvavitev. Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla, pa boš videla kaj ti bo rekla, če bo pa potreben še en pregled pa zaprosi sestro (zato je dobro da greš osebno), da ti glede na situacijo da čimprejšnji datum.

Jaz sem šla na drugi pregled k prof. Tomaževiču samoplačniško in sem čakala sem cca 1 mesec. Pregled z uz in posvet pa je stalo skupaj 85 eur. Drago, ampak če hočemo kaj hitreje prit na vrsto, moramo plačati. Na žalost.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Srečno za jutri, pa javi kaj si rešila.


(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 12:23:01   
Barachiel
tane tudi jaz ti svetujem, da greš jutri k njej v vsakem primeru - tudi če se danes izkaže da imaš res user posted image !! Sej lahko se samo malo pogovorita kako in kaj, pa ti bo že ona svetovala za naprej. Mogoče te bo pa celo dala na UZ in se bo kaj videlo - misli pozitivno user posted image Drugače vem, da dr.Ribičeva dela tudi na Bledu v diagnostičnem centru - tam greš k njej lahko samoplačniško, ne vem pa kakšne so čakalne vrsteuser posted image ... Pomiri se in se pripravi na jutri (sej veš, napiši si zapiske in opombe pa touser posted image ). Tam pa prosi G ali pa sestro za čimprejšnji datum. Upam, da boš zadevo dobro uredila - držim pesti user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 12:33:41   
tane
crvicek, res ti hvala si mi ful pomagala, tude ker si mi odgovorila že od včeraj naprej mi mori, ker ne vem kako in kaj. tudi podatek o ceni, sem mislila, da je malo bolj poceni, no ampak kot si rekla, če hočemo kaj prej priti na vrsto...

zdaj me je pa še na panika zagrabila in sem šla malo nazaj na forum teme gledat, upam, da ni vgnezditvena krvavitev. časovno je ravno pravi časuser posted image . to bi bila pa huda ironija, sem po SS-ju prejšnji teden prvič lahko user posted image , pa se še spomnim, ko sem mu rekla, da morava zelo pazit, ni 'ejakuliral vame', in da bova od zdaj naprej raje kar s kondomi dokler ne bo čas, da lahko spet zanosim, ampak zadnjič je bila pač taka situacija, ki jo je bilo treba izkoristit, ker kot sem že pisala tu gor, imam od SS-ja še posledice in nobene hude želje pouser posted image . tako, da če je to bo pa cela štala, bi se kar po glavi, ker sem ponavadi jaz tista, ki drugim moraliziram in pamet solom, zdaj pa da bi se mi kaj tako nespametnega zgodilo, joj kakšna koza sem.

bom pa upoštevala tvoj nasvet, da bom verjetno kar šla na pregled jutri, pa se potem tam osebno zmenila, če bo treba, razen če se mi ne bo ulilo.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 12:51:04   
crvicek
tane, me veseli da sem ti poagala.
Na zadevo glej pozitivno, tudi če bi se res izkazalo da si user posted image , ni rečeno da bo šlo kaj narobe. Glej, jaz poznam kar nekaj deklet, ki so s pregrado oz. kakšno prirojeno napako maternice čisto normalno donosile. Vsaka nosečnost je obravnavana individualno, ni rečeno če si prvič imela ss, da se ti bo spet zgodilo. Je pa res, da če vemo za neko nepravilnost, krivdo za ss pripisujemo njej kar pa ni nujno vedno to vzrok za ss.

Boš videla, da bo vse vredu.user posted image




(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 14:51:49   
tane
spyke, tudi tebi hvala, včasih sem res vesela, da obstajajo ti forumi, ker tu me vsaj razumete in izvem tudi veliko koristnih nasvetov. sem pogledala na internet diagnostičen center na Bledu in piše, da so za dr. ribičevo čakalne dobe do 2 mesecev, tako, da jutri grem k njej na pregled, kot si rekla, če ne drugega, da se malo pogovoriva (zaenkrat danes z user posted image   ali kakšnimi izcedki kot včeraj, še nič), potem pa vidim ali se bo potrebno naročit samoplačniško in kje se bo manj čakalo.
za vse ostale na Bledu je UZ z brisom 110EUR, delajo pa tudi na koncesijo. škoda, ker nisem vedela tega prej bi se še tam naročila in potem videla kje bo prej, no ampak morda mi še prav pride.

crvicek, ja, sem se ravno s svojim na kosilu dobila in mi je rekel isto, da naj ne paničarim, da tudi če sem res zanosila, ni nujno, da bo spet kaj narobe, ker kot praviš ti in sem tudi zasledila tu, so nekatere normalno donosile.

joj, ampak ta nevednost me ubija, pa ubija me to, da moramo tako računat pa si beležit, pa biti čisto 'obsedene' s tem, kdaj je O, pa kadj bo user posted image , pa kdaj bo to, da iz nečesa kar naj bi bilo lepo nastane cel suferuser posted image . se opravičujem za te negativne misli ampak vse to me je iz tira spravilo, ker sem tako čakala na jutrišnji pregled, pa saj veste kako jeuser posted image .

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Odstranili so mi pregrado!
11.2.2008 15:24:48   
Barachiel
tane jest te zelo dobro razumem. Jst mam laparo in histeroskopijo naslednji mesec (18.3.) pa čakam user posted image da začnem jesti Stediril KT in glej ga zlomka kot zanalašč mi zamuja. pa sm tud ravno včeraj jamrala svojmu, da upam, da jo bom sploh dobila do operacije, namreč že od prej imam ful neredno, ampak nekako če sem imela srečo je 1x na mesec pa vseeno prišla na obisk (je pa včasih minilo tudi več časa preden se je pojavilauser posted image ) - no sedaj je že več kot en mesec naokoli in mi gre že prov na živce. Sm pa kaj takega pričakovala že zaradi stresnega obdobja ki je za mano (sm mela tri izpite na faxu in me je vse skupaj fejst psihično zdelalo) - pa še taka sm da se kr sekiram za vsako stvar. Tko da ni panike, ti se kr veselo spucej, sam da ti je potem kaj bolje user posted image

pa veliko sreče jutri. Poročaj, ko boš prišla domov user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 9:44:05   
tane
no, danes imam ta pregled pri specialistu šele ob 17h in sem vsa neprespana in tečna, pa še nekaj me grlo boli. včeraj in danes potem nič več sledu ouser posted image  tako, da upam, da bo pregled uspešen.
Imam pa vprašanje, spyke, kot si mi svetovala si bom naredila kar zapiske, vendar zdaj pa kar naenkrat ne vem kaj vse naj vprašamuser posted image ?

spyke, kako pa kaj tvojauser posted image , ali je že kaj sledi? ja, kaj dela psiha, takrat ko user posted image hočeš je ni, ko pa jo nočeš pa pride. jaz držim pesti, da bo prišla čimprej, da se lahko pripraviš na op. upam, da si izpite naredila in te bo to malo sprostilo ter razveselilo, da pozabiš nato bo pa tečka prišla.


(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 12:10:39   
Barachiel
oj Tane. Ja izpite sem opravila vse tri (in to z 9 user posted image ), ampak o user posted image pa še vedno ne duha ne sluhauser posted image .....
Ja zapiši si vse pomembne dogodke za nazaj - da ti je G že omenila da je sum na pregrado, o SS, o tej krvavitvi ki si jo imela v nedeljo,... skratka o vsem, kar bi lahko G pomagalo postaviti diagnozo. Jaz sem s seboj prinesla še cel kup izvidov in slik iz UZ... Gotovo te bo pogledala tudi z UZ in se bosta na podlagi videnega pomenili o nadaljnem zdravljenju. Povej, da si želiš user posted image in da je bil SS boleča izkušnja in da želiš biti prepričana da si "zdrava" preden naslednjič zanosiš, tudi če se pregrada danes slučajno ne bi videla. Nekako v to smer razmišljaj...
Bom držala pesti, da se boš dobro zmenila, ti pa potem poveja kako je šlo...


_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 12:40:45   
crvicek
evo, meni je pa ravno danes prišla user posted image , točno na 29. dan, tako da danes začnem jemati tabletke Stediril. Joj kar ne morem verjet, da bo kmaluu operacija. Sem pa včeraj začutila, da me boli grlo, tako da sem si hitro začela kuhati čajčke pa vitaminčke, da slučajno me kakšna viroza ne zgrabi pred operacijo.

Moram pa priznat, da se kar malo bojim teh tablet, saj sem prebrala nekaj postov, da so nekatere imele kar težave, ker so jih slabo prenašale. Jaz sem pred leti jemala ene full blage KT, pa me je nonstop bolela glava.

Bomo vidli kaj bo.

spyke
, pa da bi se tudi tebi čimprej prikazala user posted image , tebi tane pa srečno danes na pregledu; ti si pa kar zapiši kot so ti že svetovale, saj boš vidla kako je prijetna dr. Ribičeva in ti bo povedala vse kar te bo zanimalo




(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 12:55:42   
Barachiel
crvicek kdaj pa greš ti na operacijo (in katero), da bom držala pesti? Jaz sem stediril jedla že prej tako da me ne skrbi, sem pa tud jest že prebrala da jih nekatere prenašajo zelo slabo ja...

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 13:13:16   
crvicek
spyke jaz imam 3.3. histeroskopsko operacijo pregrade pri prof. Tomaževič, ki mi je bila ugotovljena že pred ss v 6t, lani avgusta, vendar je bila dr. Ribičeva mnenja, da je premajhna da bi lahko vplivala na neplodnost oz. težave v nosečnosti. Pa se je na žalost izkazalo drugače, saj je prof. tomaževič pri drugem pregledu rekel da je kar velika ta moja pregrada in da jo bo operiral. Je pa res, da pri prvem pregledu pri dr. Ribičevi, mi je M full zamudila in kot zgleda nisem potem bila na pregledu v pravem terminu, zato vam pravim da je zelo važno da imate pregled v drugem delu ciklusa (par dni po ovulaciji), saj je takrat sluznica najtanjša in je idealno za ugotavljanje anomalij.

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 13:47:40   
Barachiel
uuu to bo pa res kmalu. jaz bom šla pa malo za tabo - na laparo in histero (18.3.). Držim pesti zate, da bo po operaciji uspelo user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Odstranili so mi pregrado!
12.2.2008 13:52:39   
tane
spyke, hvala si že pišem seznam, saj ko zdaj razmišljam mi je vse samoumevno kaj moram vprašat in si mislim, da mi ni treb azapista no, potem tam pa vse pozabim tako, da si bom vse zapisala.
pa čestitek za ZELO dobro opravljene izpiteuser posted image

crvicek, ja vem, da je zelo važno kdaj greš na pregled jaz sem en teden po O, vendar pa me malo skrbi tisti rjavi izcedek v nedeljo, no bom danes vse izvedela in poročam.
drugače pa sem na forumu zasledila, da je ena namesto Stediril jemala Logest, da je vprašala svojo G in ji je ta rekla, da je o.k. so sicer samoplačniške, mislim, da še vedno, jaz sem jih jemala lansko leto, vendar niso drage, pa sem jih jaz brez problemov prenašala, medtem, ko mi je bilo pri Stediril-ih ful slabo, pa mozolje sem dobila in bolj sem bila poraščena. tako, da če še nisi začela morda vprašaj svojo G.

sem tako živčna, delam še do 15:00 nato se grem v miru domov 'zrihtat'.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 9:52:14   
Anonimen
tane kako je bilo pri specialistu???????? Kakšne so novičke?!?!?!?

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 10:02:35   
crvicek
ojla vesnyca, tudi jaz sem že nekajkrat prečekirala forum, ma tane se še ni oglasila. Upam da je dobro odpravila.

Kako pa kaj ti? Večkrat se spomnim nate, ker vem kako čakamo na tisti trenutek ko la hko spet začnemo delati na naših pikicah. Želim ti, da bi se vama prijelo čimprej, že ta ciklus. Vidva pa kar sproščenouser posted image in boš vidla da bo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 10:25:03   
tane
no, končno pregled, je bil pravi čas se je vse lepo vidlo, na srečo je SAMO pregrada, in ne tudi dvoroga maternica, dr. ribičeva mi je svetovala operacijo, pravi, da za te 'manjše' operacije ni dolga čakalna vrsta in da naj omenim, da nisem več rosno mlada (kot je rekla moja G) in da še nimam otrok, tako da upam da dobim datum čimpreje, moram danes poklicat in se naročit.

zahvaljujoč tebi, vesnyca, mi je bilo glede operacije že vse bolj ali man jasno, dr. ribičeva mi je povedala isto, crvicek, glede stedirila oz. logesta pa je rekla, da ona raje da stediril, ker je močnejši, da bo sluznica res dobro stanjšana, da po operaciji se bova pa zmenili kako naprej.
vesnyca, mi je pa rekla, da moram po operaciji čakati 2user posted image , d alahko zanosim in sem jo še enkrat vprašala a 2, pa je rekla da ja, no nisem šla omenjat dr. tomaževiča in kaj je on rekel tebi.
sem samo 'vesela', da se je izteklo tako kot se je, da sem zdaj malo pomirjena do operacije in potem se bom ukvarajala s tem, kdaj zanosit.

sem ji tudi omenil dejanje moje G, pa parvi, da je žal stroka glede tega zelo deljena, ali odstraniti preventivno ali ne, da včasih so ti jo odstranili šele po 2 SS...halo!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 10:32:21   
Barachiel
tane super si tole uštimalauser posted image , zdej se pa hitro obesi na linijo in kliči v LJ, da boš čimprej dobila težko pričakovani datum. 

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 11:58:53   
crvicek
tane, me veseli da si dobro odpravila. če si iz ljubljane, ti svetujem da se greš kar osebno se naročit. vsaj meni se je zdelo, da gredo tako sestre bolj na roko; je le osebni stik. pa da bi čimprej dobila datum.
tudi meni je moja G rekla da lahko zanosim že naslednji ciklus, bom vidla kaj mi bo rekel še prof. Tomaževič.
kolko pa je velika ta tvoja pregrada?

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?