|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
27.2.2008 22:16:08   
pupi
Temu sledi, da je pač ne bom več tuširala tam

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.2.2008 22:18:57   
madejka
E revica Najauser posted image Kaj si ji pa delala v zdravilišču?user posted image

Freycha nič sorryuser posted image

Ellie helou!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.2.2008 22:25:20   
pupi
Mogoče je to vzrok, da sma jo htela 1x stuširat tam ,v sobi, v tuš kabini pač, ker nisem imela bane, na bazan pa nismo hodli, ker je mela vnete okice, da bi jo tam stuširala in sem naju not zaprla, da ne bi spricalo okrog, sem zružla z vrati in se me je 1x držala, ko cek pa taki jok da se ji je zmešat htelo. Mislim, da je mali prostor tudi svoje narediluser posted image . Bogi moj,... Pa sem jo potem  še na bazenu htel stuširat, pa se ji je zmešalo!!

Kaj ste opazle, da tu gori še skoraj, same štajerke redno čvekamouser posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.2.2008 22:31:43   
madejka
Jap sem glih prej študirala, kje so ostale. So se zbale štajerske invazije?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.2.2008 22:38:12   
poldy
pupi, nič ni narobe s tisto šunko za veliko noč, ješ pač tisto, ki ti je dobra, meni je ona s hofra čist ok....

Urša je že spala ob pol desetih pa je bla petnajst čez deset taka budnica, da me je kar vrglo izpod tušauser posted image zej se mi pa smeje a krili z rokami kot bi blo jutrouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.2.2008 22:52:36   
madejka
Ojoj poldy to pa ni zabavnouser posted image Naš je imel pred kako uro v 10 min 3x dretje. pol sem mu pa namazala dlesni s Calpolom pa se še ni oglasiluser posted image Ko bi le blo tak simpluser posted image

Grem spat! Čveke lahko noč!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.2.2008 0:39:11   
Kristina_1
Sam na hitrco sem vas preletela, k mamo gužvo. Oba mulca bolna, služba, ...

Če kero zanima trikolesnik marela: vozek

Ulla predlog, ki pri nas deluje, ko ti zaspi na joški jo predrami in uspavaj v postlci.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.2.2008 0:41:25   
Kristina_1
user posted image , se enkrat: vozek

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.2.2008 7:59:07   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.2.2008 8:33:32   
Anonimen
Evo po dolgem času dobro jutro še od mene... sedaj je bilo pa res dolgo časa, ker sem vas iskala kot nora...saj sem "bila še vedno na štirki"... No pri nas marsikaj novega, naša user posted image  je danes dopolnila 7M, dobila včeraj prvi zobek, mamo pa dobila M... No tole zadnje je še najslabše... Sem se potrudila, da sem vas mal počekirala, ampak 50 strani user posted image , no to je pa preveč... Mi smo je že tudi prestavili v večji sedež in je prav bolj zadovoljna... Dnevni in nočni ritem smo ulovili, s tem, da gre naša še vedno spat nekje okoli desetih zvečer, in vstane nekje med 10 in pol enajsto zjutraj, s tem da se ponoči ene 2-3krat  podojiva pa nujno okoli 7-ih...
No drugači  sedimo lepo, na vsak način bi se radi postavljali na noge, pa brbramo in oponašamo levčka in avto, pa pokažemo mamico, atija, sestrico in mucko... Evo sedaj pa letim na delo - s starejšo delava vabila za rojstni dan...morava to postorit do 11ih, pol odpade, bi Milla vse pomečkala... No vsem eno dobro, pravo turško user posted image  . Jaz si jo grem narest, ker sem šla spat šele ob pol treh in rabim en takšen močen zalogaj, v kofetero niti ne gre tolk kafeta, kakršno dozo sedaj rabim
LP,user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
28.2.2008 8:42:43   
Ajvy
Dobro jutro.....

Avtosedež...midva se še odločava o barvi, bo pa sigurno Recaro avtosedež....samo sva htele it v trgovina ,sam nama je Žiri predaleč, pa še noben od naju ne ve kje je user posted image

Joj so bogi otročki, ko jih matrajo zobki...user posted image  za vse in njihove mamice.....

Jst bi tudi mela marelo, sam ko majo vse taka majhna kolesčka.....no, ja sej drugače je pa že orenk vozek....

Greva ven, mau v pekarno pogledat, če imajo kej za najuuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
28.2.2008 8:55:32   
SANEK1
Dobro jutro še 1xuser posted image

Avtosedež mamo mi že kar nekja časa, imamo pa Maxi cosi Priori, šefica ful uživa v njem. Od kar ga imamo, še 1x ni blo tečnarjenja v avtu, spanaj pa tudi zelo malo, ker je vse tak zanimivouser posted image user posted image user posted image
Mene tudi motijo te male kolce pri marelah, samo si mislim ajde to je tak samo za izlete, morje, šopinge...Glavni voz bo še vedno vlki.
Živa si je že 2x sposodila marelo od svoje sedtrične in 2x je v roko 5 min. zaspala kot top, očitno ji paše da čuti vsako travouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.2.2008 8:56:28   
tinispela
Jutro...ne vem kaj za vraga jo je danes ponoči dajalo, sem že preverla, ni bla luna. Do 23 je spala ko bubica, pol pa zbujena ko čukec, se na uro zbujala, ko sem jo podojila je sam za uro pa pol pomagal,...nimam pojma. Jaz pa posledično ko zombi hodim okoli, še kafe ne pomaga večuser posted image

Avtosedež bi jaz najraje imela isofix, ali Romerja ali pa Maxi Cosi. Zdijo se mi najbolj varni, ampak so pa extra dragi. Bo pa treba počasi nabaviti, ker je naša vsak dan težja.
Marele pa ne vem če bom kupovala ker se naš Peg kar na malo zloži, ampak ji je zadnje cajte ful ozek, bomo vidli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.2.2008 9:02:25   
Freycha
Dobro jutro!

tamala že veselo razbija s stvarmi po svoji igralni podlogici in uživa in zaenkrat celo nič ne kriči in joka user posted image

Sem razmišljala: kaj pa če je tečna zato, ker mojega dragega vsake toliko časa ni (ker pač mora it v službo user posted image ), pa ga pogreša in tečnari? razvajenka mala user posted image  no, sicer sem pa jaz s tem tut mal razvajenauser posted image

Evo, Dita zna prvo stvar: rečem ji pleši, pleši in začne migat z bokiuser posted image user posted image user posted image  
Ful je luštna k to počne, njej je pa totalno smešnouser posted image user posted image user posted image

ne zna pa še kje je lučka, ploskat, pa druge stvari. Mah glavno je, da tamala pleše user posted image

aja, pa danes ponoči je na trebuhu spala user posted image  očitno ji je pasalo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.2.2008 9:30:14   
Češnca
Jutro! Sej niste tolk čvekale, da je slabo vreme... user posted image  Sooončeceeee, vrni se! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha jaz sem tud že razmišljala o mareli, ker ta naš voz je vseeno velik. Ko pa rabiš endvatri kje pa je boljši marela. Kakega pa ste si nagledli? Ker meni grejo full na živce oni ko majo po dve mali kolesci skup. Tak šajtrajouser posted image A obstaja kaki mali trikolesnik marela?user posted image

prijateljica ma Zappa in je zadovoljna. Tud jest mal razmišlam o tem. Samo Anžej v vožičku zelo rad spi (zapp torej ne pride v poštev). Pri mojih starših ma pa sposojenega.

madejka naš ma noge že ful dolgo čez sedež, glave pa še ne. In ma že 9,5 kg, ni majhen, še manj suh, placa ma pa zadost in nič ne sitnari. user posted image  Jasno, gledava za novi sedež. Zdej je to Žigova naloga, ker je reku, da preveč kompliciram. user posted image user posted image

Ajvy mi gremo pa dostkrat v Žiri in vem kje je Čenča. Pa saj ni daleč (greš lahko čez Vrhniko).

user posted image user posted image user posted image  Dita

Jest sm se pa včeri malemu smejala, ker je bil od korenja čist oranžen po ličkih, on se je pa meni nazaj. user posted image  Evo, se prebuja. Danes greva pa midva na obisk!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.2.2008 9:46:36   
Anonimen
helou...
za  crknt depresivno vreme...sem se že čist navadla na sonce, zdej me grejo pa tkole zafrkntuser posted image barabe frdamane...

kristina me ne pali to....samo joška in konc, sej smo probval svašta, samo vsak poskus se konča tko, da se čist zbudi in histerično tuliuser posted image pol pa traja cele cajte da jo nazaj uspavam, tko da se mi res ne da tko ****....k sama sebe najbl matram....zdej spimo celo noč vsiuser posted image enkrat se navadno zbudi za jest, ma niti ne zbudi, sam zrita se k men pa si najde joško, jaz se še zbudim ne dobr, sam vem da neki meša tam okol, pa ji v spanju pomagam da najdeuser posted image bomo vidl kaj bo iz tega...

pismo neki se mi j v zjalih naredlouser posted image tko na dlesni, kt bi se mi zagnojilo, ena taka bula, sam boli pa nč neuser posted image tko da mi je čudno...sem si prepiknla pa ven stisnla gnoj, zdej je ok...sam če se ponovi, je to za zobarja verjetnouser posted image al za kogauser posted image sam k mam tajga idiota od zobovca, da k njemu ziher ne grem...sem se itak že pr drugmu zmenla, sam je reku da nej maja pokličem, pa me bo stišal nekam....sam če tole ne bo ok, ga bom zagnjavla, da nej prej, k h unmu kretenu pa res ne grem....

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
28.2.2008 10:06:55   
rumba
Jutro!user posted image user posted image user posted image
Danes sem celo enkrat eno uro v kosu spala. Julija ima še vedno minimalno vročino, tuli na 15 minut, sicer pa lepo je in ne kaže kakih drugih problemov. Eh, samo upam, da ji to nespanje ne pride v navado.user posted image
Zvečer se hitro poberem v posteljo v upamnju, da bom celo kaj spala, zato se tudi nimam časa kaj javit.......... ja malo sem se pa tudi invazije štajerk ustrašilauser posted image user posted image user posted image , Ljubljančanke mi pa vse po vrsti štrajkajo.user posted image user posted image
Drugače pa pri nas nič novega.
Jaz bi tudi menjala marelo. Imam eno staro od ABC (taka, kot vse druge). Freycha, jaz sem tudi mislila, da je vseeno, katera je, samo da se na malo zloži, pa sedaj vidim, da niti približno ni samo to. Probaj jih par vozit, boš videla, da je očitna razlika. Moja je okorna kot hloduser posted image . Se slpača malo več reskirat, jih dobro nagledat in vzeti eno, ki se res dobro vozi. Poanta marele je, da je majhna, da jo lahko povsod voziš, v mestu, med policami..... a če je tako okorna, gre še težje, kot z velikim vozom. No, ravno zato jo želim jaz menjat. So mi a fil všeč Maclarnove, samo cena je pa ubitačna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
28.2.2008 10:12:55   
Freycha
Rumba hvala za opozorilo. Mi mislimo danes tamalo nabunkati v tole marelo, ki jo mislimo kupiti, pa jo malo po štacuni voziti, da vidim, kako ona notri sedi in kako se vozek obnaša..... Upam, da bom zadovoljna. Sicer pa je meni res pomembno samo za na morje, ker bomo že tako omejeni s placom, za po MB mi je pa ta osnovni vozek čisto ok in lahek za opravljat itd in ga niti ne bi rada menjala, ker meni mala koleščka ne sedejo (sploh, ker sem bolj terenski človek in nočem biti omejena, da kje ne bi mogla zaradi koleščkov it).....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
28.2.2008 10:14:31   
Anonimen
joj mi če gremo na morje, glih voz dobimo v prtljažnik pa nič drugega....mogoč je še za kopalke placuser posted image user posted image user posted image
tko da bo tud treba v tej smeri razmišljatuser posted image grem kr na ebay gledatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
28.2.2008 10:34:05   
Anonimen
evo ga, trikolesnikauser posted image

http://cgi.ebay.co.uk/PETITE-STAR-ZIA-CRANBERRY-FREE-NEXT-DAY-DELIVERY_W0QQitemZ230224446065QQihZ013QQcategoryZ66700QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
28.2.2008 10:34:34   
Anonimen
joj kaki linkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
28.2.2008 11:28:57   
madejka
Ulla kr lušn voz. A je marela? Mah kake male koleuser posted image Jaz menda z ničemer ne bom zadovoljnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
28.2.2008 11:31:37   
madejka
Aja dobro jutrouser posted image Že od pol devetih berem, naspisala pa še nič nisemuser posted image
Mi smo pa dans dobro spali, zahvaljujoč Calgelu!user posted image Je začel zvečer muvat pa sem mu namazala in je spal do 2. Pa sem mu spet namazala in smo spali do 7!user posted image Pa sma joškala in še do pol devetih. Taaaaaak sem se naspala!user posted image

Joj rumba, se opravičujem, da se hvalim tu. Upam, da bojo tud vaše nočke čimprej boljše!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
28.2.2008 11:58:23   
madejka
Pri nas je pa sonček posijal!user posted image Zdaj pa samo čakam da se mali zbudi pa šibama ven.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
28.2.2008 13:40:21   
poldy
Mislim kako sem jaz neumen človek!!!!!!!!!!!!!
S sabo nosim kapljice za dlesni in se jih ne spomnim dat, pa parkrat na dan ji pogledam v dlesni, ker ima zgoraj na dvojkah že luknjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?