|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
28.2.2008 13:45:41   
poldy
user posted image  sej čist men podobn, ko jo namažem me pa do krvi ugrizne.........

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
28.2.2008 13:59:23   
Ronči
kaj ji je daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees???????????????????????? tečnari, tečnari, tečnari...popizdla booooooooooooooooooooooooooooooooooooooom. neče bit notr, neče bit zunaj, neče jest, neče pit, neče se igrat, neče bit sama, neče bit v naročju................sm kaj izpustilea??????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.2.2008 14:24:54   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

kaj ji je daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees???????????????????????? tečnari, tečnari, tečnari...popizdla booooooooooooooooooooooooooooooooooooooom. neče bit notr, neče bit zunaj, neče jest, neče pit, neče se igrat, neče bit sama, neče bit v naročju................sm kaj izpustilea??????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem.....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.2.2008 15:36:59   
madejka
poldy in ronči user posted image user posted image Bo jutri boljše!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.2.2008 16:29:50   
madejka
Q Q Freycha kaj delas?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.2.2008 19:04:22   
poldy
a ste samo zvečer aktivne?

dvig z dna......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.2.2008 19:05:07   
madejka
Jaz že tud čakam, da se kera javiuser posted image

Sem bla do zdaj sama in mali je full občutljiv zarad zob. Mater da sem kar zmatranauser posted image Pa ga skoz lovit okol pa tolažit ko 1000x telebne v stajici al pa na puzzlih. Niti na WC ne bi smela, ker je bil taki vik in krik, da se je čulo po celem Miklavžuuser posted image In zdaj bom še 2 dni cela sama! Se sreča, da prideta jutri mojadva malo pomagat, pa bota vsaj do kosila z nama.user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 28.2.2008 19:08:08 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.2.2008 19:08:38   
Češnca
Evo mene! user posted image

madejka ko boš zadovolna s kakšno marelo, poročaj. Jest sm tud za velika kolesa!

Pridem še nazaj, Anžeja peljeva v Banovce na plavalno-potapljaški tečaj. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.2.2008 19:12:53   
madejka
O Češnca!user posted image user posted image
V Banovce al bano?user posted image
Joj mene še pa čakata vsaj 2 uri delauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.2.2008 19:28:13   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

O Češnca!user posted image user posted image
V Banovce al bano?user posted image
Joj mene še pa čakata vsaj 2 uri delauser posted image

malemu je zaenkrat še vseeno. Men pa ne, ker morm kopalnico brisat za njim! user posted image  V glavnem, zdejle je pri očku na masaži, prej se je pa s špricanjem stuširal, odkrival podvodni svet...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.2.2008 20:00:03   
Anonimen
jao dons mi je iz postle padlauser posted image user posted image user posted image sj ni blo hujšga, k je nizka postla, pa eno ful debelo preprogo sem tam dala, glih zato, ker sem predvidevala da slej ko prej bo kej takegauser posted image božčk moj mali....in sploh ne vem kaj bomo zdej, k u kindrpetu noče spat, sploh čez dan....one ograjce kupituser posted image

sladoled jem, on iz vodeuser posted image mislim ne sam iz vode, k pol bi bil sam led, brez sladouser posted image

zmatrana sm....
pa tolk sm mela dons eno fajn debatkouser posted image z eno spešl osebouser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.2.2008 20:48:37   
Freycha
Ulla pametno, da si dala spodaj tepih. Jaz sem zadnjič zavarovala kavč, na katerem je zaspala, v dolžini njenega telesa. In potem sem dobila klic in sem šla v drug prostor, ko sem prišla nazaj, je bila z nogicam na tleh (stala je) in se držala kavča, ko me je pa zagledala, se je pa ustrašila in telebnila na tla. Hvala bogu je za sabo potegnila tetra plenico, daje z glavo ravno na plenico priletela. Ampak kako je hudič mali prišel na tak "eleganten" način prišel iz kavča pojma nimam. Aja, pa na rokici ima modrico. Mickeno, ampak jo ima. Kdaj in kako jo je dobila, tudi nimam pojma....

V glavnem jaz sem že čisto skulirana glede teh padcev, pazim le, da si kje kaj res ne zgodi. Se je pa začela ob opori konkretno dvigovati in potem se reži ko počena. Malo manj ji je pa smešno, ko čmokne na tla. Mene samo skrbi, da si ne bi kake nogice zvila, ko si jih rada zvije, ko pade na tla. Je pa res, da so taki malčki elastični....

sicer pa je tamala tečka za znoret..... če ni po njeno (da ji ne priskrbiš opore, da bi se lahko non stop dvigovala) kriči, ko jo hranim kriči, ko se dve sekundi z njo ne ukvarjam kriči, ko je zaspana kriči, v glavnem samo kriči user posted image  Dejte rečt, da je to neka faza user posted image  ki hitro hitro mine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
28.2.2008 20:53:41   
Anonimen
ja, mam tak debel tepih oz. preprogo, je mišljeno za v kopalnco sicer, samo tam mi nč prov ne pride, k nimam za zravn nčuser posted image je pa fajn že ko stopiš gor, k se kr pogreznešuser posted image tak da tud past pomoje ni slabo goruser posted image
ma sej sm jaz tud skulirana okol tega, nism nč panike gnala al kej, pa lepo in hitro sm jo pomirla, da je blo ok...sam mal me vest peče pa mal sm jezna nase, k sem u bistvu vedla da slej k prej se bo to zgodilo, pa bi lohk u bistvu preprečlauser posted image je pa bla na trebuhu, tko da vsaj na hrbet ni padla pa recimo z glavo zarezala nazaj....tega me je najbl groza....pa itak bo še miljonkrat padla, mislim da bomo kmal nehali štetuser posted image sam vseen ti pa ni no...k so božčki, pa nč jih ne izučiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
28.2.2008 20:53:44   
SANEK1
Kdaj sem jaz že rekla da je Dita prava mala telovadka.user posted image user posted image user posted image
Žiav je nekje tak kot Dita kar se kričanja tiče, jaz tud res upam da je to samo faza zaradi zobkov in da bo hitro minla.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
28.2.2008 20:55:44   
Anonimen
ja ula je tud to kričanje zalaufalauser posted image to je noro, kak glas da od sebe, mene kr rukne no...sploh k je že mal zaspana pa fajn tečnauser posted image pomoje vsi sosdei mislijo da bohvekaj delamo z otrokom, tako zverinsko kričanje je touser posted image madona jo morm posnet, da jo bom lohk izsiljevala, ko bo mela kake pubertetniške foreuser posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
28.2.2008 21:04:28   
Freycha
za **** so tile naši mali kričači. Dita se tak joka, da kar hlipa zraven in me cel čas gleda in če jo pogledam in se obrnem stran, še bolj kriči. Z nogo kar buta ob tla in jezno odriva igrače.... prava ipika....

aja, pa prsta tut ona ne spusti več v usta.

mene tut včasih kar malo skrbi, kaj bodo sosedje rekli, sam si mislim, pa naj pokličejo CSD, če mislijo, da se ji kaj hudega godi. Itak jo bodo našli navadno na puzzlih sedečo ko lipov bog in tečnarila za brez veze......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
28.2.2008 21:09:22   
madejka
Jaz mislim da je to samo faza, ker našega je že kar spustilo. Sploh tisto cviljenje ni blo za nikamoruser posted image
Je pa isto ko pri Diti, se buni ko da bi mu nevemkaj nardil, če mu ne daš oporeuser posted image Če pa dolgo stoji pa spet tečnari, ker ga zgleda boli al kaj.

Padel mi je pa že 100x. Na puzzlih samo leze, prek vsega in pol z nosom naprejuser posted image Pa na rit, ko vstaja, pa na hrbet pa z glavo butne. Joj!  Včasih še zajoče ne, ko vidi, da ga noben ne šmirgla. Edino če se fejst vdari, pol pa šraj pa ustnice dol zasučeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
28.2.2008 21:13:18   
Anonimen
madejka sej tko se men tud prekucne...k je na tleh je ko buldožer, to kr tiši in tišiuser posted image user posted image pa čez mene zleze, pa valda na nos, pa posedat se proba, pa jo rukne, pa vstajala bi zdej afna, je zanč za tabure se primla in se ji je seveda odpeljaluser posted image smo ga pospravi zdej....sam to ni nč hujšga, jaz to sploh ne smatram za padce...je pa zanimivo kak zmeri ko se rukne nekam, mene pogleda pa čist rdeče oke mauser posted image tak da če bi jaz paniko zganjala, bi se pomoje drla ko jesihar, tko se ji pa režim pa afne guncam, pa je kul, se smeji pol...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.2.2008 21:26:24   
krkatja
Ojla,
da se na hitrco še javim. Za dva dni, ko me ni bilo ste kar spodobno strani nakloftale.
Danes sem prvič pustila Jurija cel dan "v reji". Smuknila sem v Ljubljano, kjer sva s sodelavko bili pri svetovalki za ličenjeuser posted image Moja pridobitev so "smokey eyes". Pa baje imam oči preveč narazen in izbuljene, tak da smo uro in pol zakrivali moje pomanjkljivosti. Šment. Pa sem mislila, kak sem lepa...user posted image
S kolegico sva se tak zaklepetali, da je bila ura kot bi mignil štiri...potem pa domov. Mali me sploh ni pogrešal. Hotel je it h kolegici, ki jo je sploh prvič videl! Potem pa se je tak razveselil moje mame, s katero je itak bil celo popoldan. Prav malo sem bila razočarana user posted image Očitno nisem tako nepogrešljiva. Še en udarec za moj ego.

Drugače pa je naš mali včeraj potegnil fotoaparat iz police (ker je vrvica visela dol iz tal). Je pa tisti profi ta težek fotoaparat, tak da če bi mu na bučo padel, bi se kar fejst poznalo. Ampak na srečo, ga je samo oplazil. Druge bojne rane so pa iz kinderpeta, ko med rešetke butne vsake tolko časa. Je pa na srečo postal malo bolj stabilen pri sedenju, ker me je že skrbelo. Ga pa še vedno včasih rahlo pigne...ampak verjetno ker pri gibanju ne upošteva zakonov gravitacije.

Ti butasti avtosedeži. Že sanja se mi o njih. Pojma nimamo kaj bi nabavili. Mali pa raste s svetlobno hitrostjo. Nič. Bo pač deset let peš hodil, pol bo pa tak že lskoraj lahko na prednjem sedežu sedel user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
28.2.2008 21:37:24   
Freycha
krkatja dvakrat sem šla za cel dan na smučanje in dvakrat sem bila čist razočarana, ker me tamala tut pogledala ni, ko sem jo vzela v naročje. Pa ne, da bi bila užaljena... ampak čist nezanimiva sem ji bila user posted image  Pa je boljše, kot da bi bila fuuulll užaljena zato, ker me ni bilo user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
28.2.2008 21:46:34   
pupi
Čer ženskice!

Saj ne vem al vam naj rečem, da sem vam fauš, ker vaši tak divjajo, al da sem srečna, da moja ne vzganja takih norij, ker naša je še vedno ko lipov bog, no se pa vsaj kotali na L in D, bolje išta nego ništauser posted image . No pa zaenkrat še mi neke ipike tudi ne zaganja, ponavljam zaenkrat.

Danes sma ble cel dan po obiskih, dopoldan pri kolegici, proti večeru pa pri kolegu od mojga, mala kot user posted image . Doma pa je že, ko sma ble eno uro neko cmerjenje vzganjala.
Kaj danes bote kaj čvekale al vse že spite?

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
28.2.2008 21:48:29   
pupi
Moram vpraša, ne gre drugače, upam, da ne grem ostalim preveč na živce. Poldy in Madejka, kaj vama so šle že kaj kile dol, ker meni so šle glih 3dekeuser posted image !!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
28.2.2008 21:50:32   
madejka
Tak je pri nas ko jaz delam ob torkih. Cel popoldan se ne vidiva in zvečer je on čisto kul, ko da sploh nisem šla nikamor.user posted image Tašča sicer reče, da je čisto drugi ko jaz pridem domov, ampak kaj pa vem če ona tega samo pač tak ne rečeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
28.2.2008 21:52:08   
madejka
Pupi sem se hotla dans vagat zjutraj pa sem pozablauser posted image Je bla pa dans dobra večerjauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
28.2.2008 21:53:58   
Anonimen
jaz sploh vage nimam, tak da đabe men na dieto hodituser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?