|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
1.3.2008 0:19:48   
Ajvy
A danes sem pa jst zadnja...ne vem kdaj se je to nazadnje zgodilo...če se sploh kdaj je....ne morem spat......upam, da imaste ve več sreče

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.3.2008 8:07:06   
Freycha
Dobro jutro babike!

Na tak, danes bom cel dan v NM, pa bi mogla bit zbrana, pa pozno bomo šli domov itd.... jaz sem šla pa včeraj "malo" ven, pa sem prišla domov šele ob 1h user posted image  joj, bi še tak spala user posted image

Zdej se moram pa počasi zrihtat in it... ah, kak mi ni.....

NIč, lep dan vam želim in se beremo!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.3.2008 8:14:36   
Češnca
Juuutroooo! Freycha lepo se imej, mi tud pokamo (no v bistvu sem že vse včeri prpravla), še odločt se morm, kaj naj jest oblečem. user posted image  Že kr vem, da bom mela probleme... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.3.2008 8:18:19   
Češnca
aja, lepo se mejte, pa kej poklepetejte, da ne pademo na 2.stran user posted image  (vas zvečer preberem)

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.3.2008 8:24:53   
Ajvy
Mi smo pa ravnokar dobili avtosedežek!!!!!!!!!JJJJJJJeeeeeee!!!!!

O nočki ne bom govorila, ker sem jo jst zaružla čist....mah sej bo bolje....zdej klele poslušava Čuka na palici....in uživava...pol pa v pekarno na slanikuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.3.2008 8:31:52   
bojana2
Jutro...user posted image

Se po nekaj dneh še jaz malo oglasim. Smo kr ok, mali je čez dan en velik dobrovoljček, nasmejan, pridkan, vesel, noči so pa tko tko...pride kakšna noč ko mislim, da se mi bo zmešalo - tko ga zobki matrajo da je joj...ima čisto nabrekle sp. dlesni. Sej bo...

Mamo pa že tretji dan vneto oko...je ped. rekla, da je to normalno...user posted image ...naj se gnoji tri dni, potem pa ponavadi izzveni...user posted image ...naj samo čistim s fiziološko in vato pa bo...user posted image ...če se pa zelo poslabša, naj pa pridem po antibiotik...user posted image ...a ne bi blo bolš tkoj pozdravit, ne pa da se vleče in da čakam kaj bo...user posted image

Mleko pije še vedno 3-4x na dan, drugače pa kr lepo je tudi ostalo hrano, obožuje pa sadne skutke.

V ponedeljek gremo po recaro avtosedež, ker se v jajčki tko stiska, da se tud premaknit ne more revež...tko da je skrajni čas za večji sedež...upam, da mu bo všeč. Smo pa itak že krepko čez 9kg, veliki smo pa že več k 75 cm...user posted image ...sej me bo kaml prerastu..user posted image

Imam pa polno enga dela, lih da vas redno preberem, še dobro, da niste več take čveke k včasih. Sem pa tud jaz zasledila pri januarkah žalostno novico...bogi fantek in bogi starši...user posted image .

Vsem bolčkanim user posted image user posted image user posted image , vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image , pa punce ful ste pridne s temi dietami...frajerke...držim pesti, da vsem rata!! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.3.2008 11:27:40   
corfu
Je kdo doma...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.3.2008 11:28:23   
madejka
Hej!
Se še jaz javim, ker pol grem k našim pa me cel dan ne bo.
Spala sva kar ok do 5, potem pa bolj dremala ko neuser posted image Mi ga je pa full lažje uspavat pa rihtat ponoči če mojga ni zravenuser posted image Po moje zato, ker vem, da sem mi drag ne bo pomagal (beri: bentil, ker mali ne spi)user posted image

Bojana2 se vidi da sta našadva rojena na isti datum. Iste foreuser posted image Glede noči mislim in višine. Tud mene bo počasi prerasteluser posted image
Aja očke je mel pa tud naš nekaj vnete pa sem mu kar z mojim mlekom spirala pa je šlo hitro nazaj. Pa sebi jih tud z mlekom spiram (alpskim), samo ne pomaga tak fejstuser posted image Kateri Recaro sedež boste pa kupili?

Jaz se še zdaj nisem odločla keri sedež naj nabavimo. user posted image Je problem, ker morm met vse full naštudirano predn kupim. Isto je blo za voz. Ampak sem pa takega zbrala, da mi je še zdaj full doberuser posted image

Tak vmes sem deco uspavala...zdaj mi bo pa vse zbrisalo a?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
1.3.2008 11:28:55   
madejka
Jap corfu jaz sem še kako urouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.3.2008 11:58:25   
bojana2
Madejka najbrž tega...sam glede barve še nisem čist sigurna.

http://bob.webteh.com/si/recaro-young-expert-plus-black-silver-microfibra-i222.shtml

Ajvy se mi zdi da si napisala, da boste recaro sedež kupli...kaj ste ga...je uredu??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.3.2008 12:04:40   
madejka
Bojana meni tale microfibra tak vroče zgleda. Si ga kje v real videla? Drugač mi je pa lušn zic! A z isofixom al brez ga bote kupli?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.3.2008 12:41:59   
Ajvy
user posted image mi imamo tegale doma!!!!
Danes ga je poštar prinesel, je ko carica not...danes ga bomo sprobali

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.3.2008 12:49:36   
kapica
Vidim da ste ze kr resne z avtosedezi. Morem Dinota stehtat, da vidim kolko ima kg, ker v jajcki je tud ze kr na tesno.Ampak sem mislila kak 1-2 meseca, da ga se not pustim.

Dobre ste, z dietami, da se drzite, bravo za -5 kil (ne vem vec katera je tak pridnauser posted image ).

Corfu, jaz sem domauser posted image , zunaj je tako neurje in veter, da ni za nikamor.
Bojana, mislim da je prav da se najprej kaj drugega poskusi, kot antibiotik takoj. Jaz sem kljub temu, da ni dobro, spirala z blago kamilico. In je bilo ze drug dan veliko boljse.

Danes je moz prevzel nocko, jaz sem lepo spala, pa se po zajtku sem potegnila do 11h. Pa sem se kr neka medla, utrujena, zaspana. Ne vem kaj ej to no, ze zadnje 3 tedne bi sam spala, slabo mi je tolk, pa cela sem neka na nuliuser posted image . Sem ze rekla da bom mogla po kak vitamin, pa se se kr nisem spravila. Ccccuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.3.2008 13:32:43   
rumba
Ajvy, mi imamo enak sedež, samo v rdeči barvi. Sedaj je Anej v njem in je fuuuul zadovoljen.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
1.3.2008 14:40:22   
poldy
Urša ma pa ritko čist v mehurjih, je jedla čisto malo polpete iz govejega mesa in zgleda da je blo narobeuser posted image
Tako da sva ble včeraj cel popoldan v tetra plenicah in je blo že bolš, potem pa je ponoči una plenica vse poslabšala, tko da sva spet v tetra, pa ful težko jih je naštimat da ni preveč na široko in debelouser posted image  Pa užitek jih je prat na roke ko so posrane.Ampak če bo pomagalo je blo vredno!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
1.3.2008 14:56:19   
poldy
ful dobr zgledajo teli recaro avtosedeži, sem že v precepu kaj kupit, morm še mav pobrskat.....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
1.3.2008 15:07:34   
bojana2
Ajvy ful je luštn, tud barva je super...a je to od 9-36 kg al 9-18kg...jaz sploh ne vem kje je fora, razen da je prvi za dlje časa...katerega se bolj splača kupit??

Madejka v pon gremo v Žiri v Čenčo pogledat in če nam bo ok tud kupit...tko da ti ne vem povedat kako je z materialom. Bomo pa najbrž brez isofixa kupli, morva še z mojim govort glede tega...varen je bolj ja...mah ne vem še.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
1.3.2008 16:04:43   
poldy
men je tud všeč, pa še zej sem vidla ocene varnosti iz motorevije od amzs-ja in je v tej kategoriji 9-36kg najbolje ocenjen- Zadovoljivo. bolje je če kupiš posebej 9-18 pa 15-36 samo jepa neprimerljivo dražje (pa še dva maš poj doma.user posted image )  Najbolje ocenjen pa je maxicosi cabriofix samo je 0-13kg- odlično. Aja najbolš da kr link prpopam:

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559

< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 16:06:02 >

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
1.3.2008 17:39:10   
pupi
Kaj se samo meni zdi, al je danes tak skozlan dan, da boli, oravzaprav me noga boli že cal dan, spi se mi da komaj oke gor držim,lačna cel dan ko volk, posledično naredla že miljon malih prekrškov v dieti, tečna sem, da sama sebe ne prenesem kaj šele deda tečnigauser posted image . Tamal pa ma tudi neke občasne izbruhe, mislim, da ji je isto ko meniuser posted image  Upam, da je pri meni PMS, na katerega se že skoraj cel teden izgovarjamuser posted image .

Vidim, da se na veliko odočate za sedeže, mi mamo še vedno naročenega Maxi Cosi-ja Prioria, upam da bo kaj iz tega. Mi je nekak najbolj všeč, cenovno dokaj ugoden, me pa edino moti, da ni varovala za glavo. No pa mi se ne mislimo zaletavat, tak da ni panike.user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
1.3.2008 17:39:49   
pupi
Poldy, kak dieta, ti ko si tak pridna in največ kil dol dala do zdaj?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
1.3.2008 18:14:19   
rumba
Mi imamo tale sedež, kupljen preko sončkove strani. Gledam, pa ne morem pogruntat, kaka je razlika med našim Starlight sedežem in Recarovim.user posted image  Kakorkoli, mi smo z njim zelo zadovoljni.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
1.3.2008 18:42:54   
poldy
rumba, to je isti sedež samo zgleda da ma več imen: recaro stm starlight

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.3.2008 18:45:42   
poldy
pupi, kile so še vedno na istem, samo se pa v dveh tednih vsega prenaješ, tko da dons zaključujem in to s celim plehom hoferjevih rogličkov iz maslenega testa, jih sam narediš, pa še fila je zraven pakirana(sem mogla ta nov štedilnik sprobat, kako pečeuser posted image ) in so bli tko dobri da smo vse pojedliuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.3.2008 18:46:49   
poldy
ayvy, a boš huda če bom mela iste barve?user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.3.2008 18:50:38   
poldy
user posted image

< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 18:51:50 >

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Največja želja za 2018
Admin

Kaj si najbolj želite v letu 2018?

zdravje (68%)

ljubezen (7%)

(novo) službo (6%)

več denarja (11%)

več prostega časa (2%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!