Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 0:19:48
|
|
|
|
Ajvy
|
A danes sem pa jst zadnja...ne vem kdaj se je to nazadnje zgodilo...če se sploh kdaj je....ne morem spat......upam, da imaste ve več sreče
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 8:07:06
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro babike! Na tak, danes bom cel dan v NM, pa bi mogla bit zbrana, pa pozno bomo šli domov itd.... jaz sem šla pa včeraj "malo" ven, pa sem prišla domov šele ob 1h joj, bi še tak spala Zdej se moram pa počasi zrihtat in it... ah, kak mi ni..... NIč, lep dan vam želim in se beremo!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 8:14:36
|
|
|
|
Češnca
|
Juuutroooo! Freycha lepo se imej, mi tud pokamo (no v bistvu sem že vse včeri prpravla), še odločt se morm, kaj naj jest oblečem. Že kr vem, da bom mela probleme...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 8:18:19
|
|
|
|
Češnca
|
aja, lepo se mejte, pa kej poklepetejte, da ne pademo na 2.stran (vas zvečer preberem)
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 8:24:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi smo pa ravnokar dobili avtosedežek!!!!!!!!!JJJJJJJeeeeeee!!!!! O nočki ne bom govorila, ker sem jo jst zaružla čist....mah sej bo bolje....zdej klele poslušava Čuka na palici....in uživava...pol pa v pekarno na slanik
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 8:31:52
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Se po nekaj dneh še jaz malo oglasim. Smo kr ok, mali je čez dan en velik dobrovoljček, nasmejan, pridkan, vesel, noči so pa tko tko...pride kakšna noč ko mislim, da se mi bo zmešalo - tko ga zobki matrajo da je joj...ima čisto nabrekle sp. dlesni. Sej bo... Mamo pa že tretji dan vneto oko...je ped. rekla, da je to normalno... ...naj se gnoji tri dni, potem pa ponavadi izzveni... ...naj samo čistim s fiziološko in vato pa bo... ...če se pa zelo poslabša, naj pa pridem po antibiotik... ...a ne bi blo bolš tkoj pozdravit, ne pa da se vleče in da čakam kaj bo... Mleko pije še vedno 3-4x na dan, drugače pa kr lepo je tudi ostalo hrano, obožuje pa sadne skutke. V ponedeljek gremo po recaro avtosedež, ker se v jajčki tko stiska, da se tud premaknit ne more revež...tko da je skrajni čas za večji sedež...upam, da mu bo všeč. Smo pa itak že krepko čez 9kg, veliki smo pa že več k 75 cm... ...sej me bo kaml prerastu.. Imam pa polno enga dela, lih da vas redno preberem, še dobro, da niste več take čveke k včasih. Sem pa tud jaz zasledila pri januarkah žalostno novico...bogi fantek in bogi starši... . Vsem bolčkanim , vsem obmesečnikom , pa punce ful ste pridne s temi dietami...frajerke...držim pesti, da vsem rata!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 11:27:40
|
|
|
|
corfu
|
Je kdo doma...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 11:28:23
|
|
|
|
madejka
|
Hej! Se še jaz javim, ker pol grem k našim pa me cel dan ne bo. Spala sva kar ok do 5, potem pa bolj dremala ko ne Mi ga je pa full lažje uspavat pa rihtat ponoči če mojga ni zraven Po moje zato, ker vem, da sem mi drag ne bo pomagal (beri: bentil, ker mali ne spi) Bojana2 se vidi da sta našadva rojena na isti datum. Iste fore Glede noči mislim in višine. Tud mene bo počasi prerastel Aja očke je mel pa tud naš nekaj vnete pa sem mu kar z mojim mlekom spirala pa je šlo hitro nazaj. Pa sebi jih tud z mlekom spiram (alpskim), samo ne pomaga tak fejst Kateri Recaro sedež boste pa kupili? Jaz se še zdaj nisem odločla keri sedež naj nabavimo. Je problem, ker morm met vse full naštudirano predn kupim. Isto je blo za voz. Ampak sem pa takega zbrala, da mi je še zdaj full dober Tak vmes sem deco uspavala...zdaj mi bo pa vse zbrisalo a?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 11:28:55
|
|
|
|
madejka
|
Jap corfu jaz sem še kako uro
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 12:04:40
|
|
|
|
madejka
|
Bojana meni tale microfibra tak vroče zgleda. Si ga kje v real videla? Drugač mi je pa lušn zic! A z isofixom al brez ga bote kupli?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 12:41:59
|
|
|
|
Ajvy
|
mi imamo tegale doma!!!! Danes ga je poštar prinesel, je ko carica not...danes ga bomo sprobali
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 12:49:36
|
|
|
|
kapica
|
Vidim da ste ze kr resne z avtosedezi. Morem Dinota stehtat, da vidim kolko ima kg, ker v jajcki je tud ze kr na tesno.Ampak sem mislila kak 1-2 meseca, da ga se not pustim. Dobre ste, z dietami, da se drzite, bravo za -5 kil (ne vem vec katera je tak pridna ). Corfu, jaz sem doma , zunaj je tako neurje in veter, da ni za nikamor. Bojana, mislim da je prav da se najprej kaj drugega poskusi, kot antibiotik takoj. Jaz sem kljub temu, da ni dobro, spirala z blago kamilico. In je bilo ze drug dan veliko boljse. Danes je moz prevzel nocko, jaz sem lepo spala, pa se po zajtku sem potegnila do 11h. Pa sem se kr neka medla, utrujena, zaspana. Ne vem kaj ej to no, ze zadnje 3 tedne bi sam spala, slabo mi je tolk, pa cela sem neka na nuli . Sem ze rekla da bom mogla po kak vitamin, pa se se kr nisem spravila. Cccc .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 13:32:43
|
|
|
|
rumba
|
Ajvy, mi imamo enak sedež, samo v rdeči barvi. Sedaj je Anej v njem in je fuuuul zadovoljen.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 14:40:22
|
|
|
|
poldy
|
Urša ma pa ritko čist v mehurjih, je jedla čisto malo polpete iz govejega mesa in zgleda da je blo narobe Tako da sva ble včeraj cel popoldan v tetra plenicah in je blo že bolš, potem pa je ponoči una plenica vse poslabšala, tko da sva spet v tetra, pa ful težko jih je naštimat da ni preveč na široko in debelo Pa užitek jih je prat na roke ko so posrane.Ampak če bo pomagalo je blo vredno!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 14:56:19
|
|
|
|
poldy
|
ful dobr zgledajo teli recaro avtosedeži, sem že v precepu kaj kupit, morm še mav pobrskat.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 15:07:34
|
|
|
|
bojana2
|
Ajvy ful je luštn, tud barva je super...a je to od 9-36 kg al 9-18kg...jaz sploh ne vem kje je fora, razen da je prvi za dlje časa...katerega se bolj splača kupit?? Madejka v pon gremo v Žiri v Čenčo pogledat in če nam bo ok tud kupit...tko da ti ne vem povedat kako je z materialom. Bomo pa najbrž brez isofixa kupli, morva še z mojim govort glede tega...varen je bolj ja...mah ne vem še.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 17:39:10
|
|
|
|
pupi
|
Kaj se samo meni zdi, al je danes tak skozlan dan, da boli, oravzaprav me noga boli že cal dan, spi se mi da komaj oke gor držim,lačna cel dan ko volk, posledično naredla že miljon malih prekrškov v dieti, tečna sem, da sama sebe ne prenesem kaj šele deda tečniga . Tamal pa ma tudi neke občasne izbruhe, mislim, da ji je isto ko meni Upam, da je pri meni PMS, na katerega se že skoraj cel teden izgovarjam . Vidim, da se na veliko odočate za sedeže, mi mamo še vedno naročenega Maxi Cosi-ja Prioria, upam da bo kaj iz tega. Mi je nekak najbolj všeč, cenovno dokaj ugoden, me pa edino moti, da ni varovala za glavo. No pa mi se ne mislimo zaletavat, tak da ni panike.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 17:39:49
|
|
|
|
pupi
|
Poldy, kak dieta, ti ko si tak pridna in največ kil dol dala do zdaj?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 18:14:19
|
|
|
|
rumba
|
Mi imamo tale sedež, kupljen preko sončkove strani. Gledam, pa ne morem pogruntat, kaka je razlika med našim Starlight sedežem in Recarovim. Kakorkoli, mi smo z njim zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 18:42:54
|
|
|
|
poldy
|
rumba, to je isti sedež samo zgleda da ma več imen: recaro stm starlight
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 18:45:42
|
|
|
|
poldy
|
pupi, kile so še vedno na istem, samo se pa v dveh tednih vsega prenaješ, tko da dons zaključujem in to s celim plehom hoferjevih rogličkov iz maslenega testa, jih sam narediš, pa še fila je zraven pakirana(sem mogla ta nov štedilnik sprobat, kako peče ) in so bli tko dobri da smo vse pojedli
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 18:46:49
|
|
|
|
poldy
|
ayvy, a boš huda če bom mela iste barve?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 1.3.2008 18:50:38
|
|
|
|
poldy
|
< Sporočilo je popravil poldy -- 1.3.2008 18:51:50 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroška imena: Nežna imena za nežne otrokeIzbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Največja želja za 2018AdminKaj si najbolj želite v letu 2018?zdravje (
68%)

ljubezen (
7%)

(novo) službo (
6%)

več denarja (
11%)

več prostega časa (
2%)

drugo (
6%)
Število vseh glasov: 160Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!