|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
3.3.2008 13:30:55   
kapica
PUNCE, DANES DOPOLDAN SEM NAREDLA TEST IN JE BIL POZITIVENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede na to da sem ze nekaj tednov tako zaspana in sam utrujena, da se mi vrti, da mi je slabo, pa da mi user posted image  zamuja ze mesec dni, sem sla danes po test in ga naredila. In zagledala tako debel plus, da sploh ni dvoma.

Ne morem verjet, kaj se je zgodilo, ni mi jasno, glede na to da kao ni mogoce.

Sem v soku, zmedena, srce bije, pa cist aut no.

JUUUUPIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
3.3.2008 13:31:51   
corfu
aaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je smrkla danes tečna, pa to je zadnje dni za znort!!!!!! Zdaj me naj pa še iz vrtca kličejo, da je Aljaž zakuhal, namreč kar dobro kašlja in smrka, pa cel teden z vikendom vred brez deca, pa v ponedeljek izpit matematke aaaaaaaaaaaaaaaaa...ušla bom, resnično!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.3.2008 13:34:07   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
nasploh je tud za odrasle receno, da naj imamo obleceno zimske stvari cimdlje...

tale logika men ne potegne najbl jaz se zmeri oblečem vremenu primerno, ne glede na letni čas, tko da če je avgusta mrzlo, ne bom v kratkih hlačah in isto če je pozimi toplo, ne bom v bundi in kapi pr otroku pa probam isto logiko furat, no, mogoč ne tko radikalno

Ulla, recimo da je te dni tako toplo vreme, se obleces bolj na izi, ti je toplo, mal veter zapiha in ze mas poln nos. Na tak nacin je pa pol tolk prehladov in gripe in vsega hudica.
Ce je pa poleti hladno pa seveda se obleces. Ampak jeseni recimo, da obleces zimski mantl cimpozneje no, kolk se da, ne pa da zmrzujes zunajuser posted image .
Tud ko je bilo toplo prejsnji teden, sem sla z salom in bundo na sprehod. In ko je zunaj pihalo, kljub soncu, sem bila vesela da sem ga mela.

Mogoc pa si zato bla ti bolana ,jaz pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.3.2008 13:34:11   
corfu
Kapica vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

A to sta planirala ali je veselo presenečenje? Ja, čestitam no!!!user posted image user posted image user posted image

Mene bi pa ta trenutek kap, da sem noseča. Žal, ampak mislim, da bi se odločila za splavuser posted image , sicer smo pri nas tako utrujeni in se tako malo vidimo...da skorajda ni možnosti, da zanosimuser posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 3.3.2008 13:36:01 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.3.2008 13:35:53   
kapica
Corfu, ma kako planiranje, ce sva pa planirala, da bova sla aprila/ maja, spet na umetnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz tud cel cas pravim aaauuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image .

Ampak je suuuper duper veselo presenecenje...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.3.2008 13:36:59   
poldy
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica, ful sem vesela, pa še prva ti lahko čestitam!!!!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.3.2008 13:37:28   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Corfu, ma kako planiranje, ce sva pa planirala, da bova sla aprila/ maja, spet na umetnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz tud cel cas pravim aaauuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image .

Ampak je suuuper duper veselo presenecenje...

ČESTITAM, res sem vesela za vaju oz. vas triuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
3.3.2008 13:38:33   
poldy
user posted image , za minuto prepozna.....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.3.2008 13:38:36   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica, ful sem vesela, pa še prva ti lahko čestitam!!!!!!!

to pa ni res, jaz sem prvauser posted image user posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.3.2008 13:40:00   
poldy
za ta čas, ko sem iskala smeškota si me prehitela, vidla sem pa sigurno prvauser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.3.2008 13:43:13   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

aaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je smrkla danes tečna, pa to je zadnje dni za znort!!!!!! Zdaj me naj pa še iz vrtca kličejo, da je Aljaž zakuhal, namreč kar dobro kašlja in smrka, pa cel teden z vikendom vred brez deca, pa v ponedeljek izpit matematke aaaaaaaaaaaaaaaaa...ušla bom, resnično!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda, da so spomladanske viroze na pohodu, nas so že ujele, samo hvala bogu zaenkrat samo nos zabasan....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.3.2008 13:44:25   
poldy
aja, corfu, poglej svoj "podpis" in se ga držiuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.3.2008 13:47:26   
Anonimen
KAPIIIICAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VAU.... ja bravo no, madona sm ti kr faušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res, nej ti fajn poteka, no, super, ma tok se mi dobr zdi no...joj....user posted image

drgač pa sj nism bla bolanauser posted image aja zanč tist....eh ni omembe vredno, 3 dni, pa ko ribauser posted image pa ne zarad oblačenja, zato k so vsi blo okol, pa so me okužli, barabeuser posted image sej vzamem zravn pa za oblečt, če tko nanese, sam načeloma pa prilagajam oblačenje vremenuuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 3.3.2008 13:48:06 >

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.3.2008 13:50:41   
kapica
Hvala punce, saj se kr ne dojemam.

Pa ne se kregat kera je ta prva vidlauser posted image user posted image user posted image .

Ulla, ja ja, seveda, vsi okol tebe so bli, aha, ti spet nic krivauser posted image user posted image user posted image .
Corfu, razumem tvojo situacijo, za splav, ampak pol ne razumem, kako da z mozem pozabita na zascitouser posted image . Si glih zadnjic rekla, da v tistem valu ne mislita na touser posted image . C c c c c

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.3.2008 13:51:27   
poldy
no, grem zej pelat Uršo na fizioterapijo, da se malo stelovadi......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.3.2008 13:53:28   
Anonimen
kapica a misliš da bo punčka zdejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.3.2008 13:56:17   
bojana2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KAPICA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.3.2008 14:03:29   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: kapica PUNCE, DANES DOPOLDAN SEM NAREDLA TEST IN JE BIL POZITIVENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestiiiitkeeeeee!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Corfu user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.3.2008 14:09:02   
rumba
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kapica, bravo!!!!!! Joj, kako sem vesela zate! Čestitke!! Naj ti sonček sije skozi celo nosečnost! user posted image  Aja, kdaj približno pa bo vesel dogodek?

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.3.2008 14:10:26 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.3.2008 14:11:48   
rumba
Ulla, kaj si fauš, k stvari se spravi, pa bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.3.2008 14:15:03   
julij
Kapica, bravo!user posted image user posted image user posted image  U, madonca! Čestitam!!!

Ko sem tole prebrala, sem se mogla malo oglasit. Sem vesela za vaju, pa tudi jaz sem malo fauš. Čisto zares pa držim pesti, da bo vse ok! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.3.2008 14:19:49   
julij
Sem se danes pogovarjala z najboljšo prijateljico, pa mi reče, kar tak, "aja, pa bebo bomo imeli!" So mi kar solze navrele v oči, tak sem vesela za njo. Imata že eno pupo, ki bo oktobra tri leta stara. PDP pa ima na roj. dan od tamale...user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.3.2008 14:45:46   
Ronči
Kapica čestitke na user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če katero zanima...pripravljam nov portal , sicer je stvar bolj na začetku, pa vendar če koga zanima o čem bo, kaj bo gor pa tudi kaj se dogaja z našo družino naj mi piše, da ji pošljem vabilo za blog na brez.ideje@gmail.com. Vesela bom tudi vašega povabila.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.3.2008 14:48:53   
kapica
Ulla, nic ne mislim kaj bo, sam da jeuser posted image user posted image user posted image .
Rumba, po mojih izracunih 15.oktobrauser posted image .

Jaz sem se ze mal pomirla, moz pa sam pravi, kako mu bova dala ime, ce bo fantekuser posted image user posted image , ce sva ze z Dinotom imela take problemeuser posted image .
Zato jaz pravim da bo verjetno puncka Lejlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.3.2008 14:50:05   
kapica
Aja, sem cist pozabila povedat, da je to najlepse darilo za rojstni dan, ki ga imam drug tedenuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?