|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
4.3.2008 14:00:48   
Ronči
kjuti

ima še katera občutek, da se user posted image  dolgočasi? Jaz sem včasih totalno brez idej.,...najrajši bi šla spat in sploh ne vem, akj naj še počnem s Klaro. Sama se noče igrat...mama pa nima idej.......... edino kar mi je trenutno v glavi je kako bi rada pojedla kilo čokoladnih napolitank, al pa kremšnit....u kak bi jaz kaj sladkega jedla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vtrgovino se mi ne da, doma pa nimam nič user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.3.2008 14:01:17   
corfu
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepotička malauser posted image

Moja je pa danes za spremembo pridnauser posted image  Sem že kruh spekla, kosilo skuhala, malecka spi, imam pa tudi zanjo že kosilo pripravljeno.

Moja se povsod postavlja že na noge, danes ji je celo ratalo v kopalnici ob bidejuuser posted image  Kako nimam pojma, obuto jo imam pa v cicibanove usnjene mehke copatke, da ji ne drsi, drugače bi si že vse tiste zobe, ki jih ni user posted image  v rit zbila.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.3.2008 14:04:49   
Anonimen
ditauser posted image gleda tud čist "angelsko"user posted image

hm, ula se tko še ne postavlja na noge, edin ko pr men v naročju sedi, ko se me za majco zagrab pa se dvigne...al pa na kavču, drgač še pa ni poštudirala da se tud dauser posted image sam dolg pa ne bo tko pomoje....

u nulo sem pasulj skulhaa....božanski jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.3.2008 14:24:54   
tinispela
Ja Freycha, kje se pa ti potepaš? Te bomo po riti! user posted image  Kako lahko izpustiš plavanje! Ccccc Je pa Dita res angelska na sliki...
Uh Ulla, tebi rata pasulj skuhat, mi bomo imeli pire krompir in bučke, mislim da pasulja spolh še nisem nikoli kuhalauser posted image  Plavanje je bilo super, pol pa so vse tri male princeske omagale in  ena za drugo zaspale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.3.2008 14:42:34   
poldy
user posted image ajdovi žganci z jogurtomuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.3.2008 14:48:14   
poldy
No takole pa se je začel moj dan:
7h bolečine v levem zapestju, ne morem premaknit roke
7.30 se končno odločim poklicati zdravnika
8.30 se končno zbudi Urša
9.30 pri svojem zdravniku(po čudežu dokaj hitro pridem tudi na vrsto)
in potem čakam v bolnici do 13h da mi dajo longeto-vneta kita???????????????? od kje??????????? ćez noč????????????

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.3.2008 15:13:31   
Ronči
Spet jaz!!! Dete spi, mama čekira kaj ji še lahko pripravim za jest... JAz sem čisto zmedena in nesposobna ko se gre za kuhanje. Vem skuhat par stvari, ki so mi dobre i to je to.... DAjte mi pomagat, kaj naj ji pripravim za jest.... Edino kar ne sme je rdeč korenček in banana... Edino kar ji je do sedaj bilo dobro je banana, dušene bučke, jabka in hruška, polenta....no pa slivov frutek.

Dajste napisat, kaj ste jim dali danes za jest...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.3.2008 15:15:06   
Ronči
poldi to pa je hecno... sej bo kmalu boljše, je pa nerodno bit z longeto in user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.3.2008 15:17:18   
Ronči
Ekola, probala bom polento skuhano na kompotu. Ravnokar sem skuhala jabolčni kompot.
Polenta se skuha tako, da namesto vode uporabimo kompot, na koncu lahko vmešamo sadje... mislite, da je to dobro????

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
4.3.2008 15:22:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

pošljem mojmu seznam po SMSu kaj naj prinese iz trgovine, pa mu napišem tud eno žemljo in ker nimam šumnikov na telefonu, on prinese eno vrečo zemljeuser posted image user posted image user posted image ker je mislil da bom pač rože presajalauser posted image
sicer sem res zadnjič rekla, da moram tavelik fikus presadit, samo vseeno....user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
4.3.2008 15:31:00   
Ronči
user posted image ,
Prejšnjič sva bila že na blagajni, pa se spomnem, da sem pozabila celofan za zavit darilo.  Gre user posted image  nazaj po celofan in prinese alu folijo user posted image ....  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.3.2008 15:36:05   
poldy
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.3.2008 16:15:24   
baja*
lej jo Dito, prav pozirala jeuser posted image user posted image

ronči in ulla sta me prav narežaliuser posted image , moj pa že dolgo ni mel kakega podviga v trgoviniuser posted image , jaz pa tud neuser posted image user posted image
poldy ojej, to je pa beduser posted image
ronči jaz sem Reneju dans skuhala tole: na olivnem olju sem prepražla malo čebule in ajdovo kašo, zalila sem z govejo jušno osnovo, dodala korenček in malo pred koncem še brokoli. Vse je zmazaluser posted image . Pa vedno pustim kak brokoli, cvetačo, korenček..., da jo sam iz roke pojeuser posted image  in prav lepo žveči, kot da ma že ne vem kolko zobovuser posted image . Rad je tudi: razne rižote, špinačo, juhe (porovo, cvetačino, zelenjavno...), pipiko z zelenjavo... Vse dosti raje poje, če mu skuham na kurji ali goveji osnovi, je dost bolj okusnouser posted image .

Prej nama je celo ratalo it na sprehod. Sneg se ni nič prijel, čeprav je nekaj časa ful snežilo (smo šli snežinke ven gledat in je bil navdušenuser posted image ). Zdaj pa spi, jaz si pa tud grem oddahnt na kavčuser posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.3.2008 18:10:45   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Punce, kolkokrat kakajo vaši mali? Naš je pravi seronja, včasih tud po 4x na danuser posted image .

user posted image  Anžej tudi. Če pa ne, je grooooozno siten! user posted image

Tud jest sem za, da nam pečejo!

ulla mene tud firbec matra... Držim pesti! user posted image user posted image  Bi se tud sama kapici pridružla, pa me mal zarad financ (beri službe) skrbi... No, ja, slej ko prej bomo še enga/eno naročil!

Freycha user posted image  za družinski dan! Vam ful privoščim. Iiiii, kakšen lep angelček je Dita (ampak mal vražička je tud vidno v njej - se ji v okah vidi) user posted image user posted image

madejka user posted image  za nočko!

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image user posted image

pošljem mojmu seznam po SMSu kaj naj prinese iz trgovine, pa mu napišem tud eno žemljo in ker nimam šumnikov na telefonu, on prinese eno vrečo zemljeuser posted image user posted image user posted image ker je mislil da bom pač rože presajalauser posted image
sicer sem res zadnjič rekla, da moram tavelik fikus presadit, samo vseeno....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugič mu naroči dve, bo lažje razumel! user posted image

poldy user posted image user posted image user posted image

ronči danes nisem bla nič izvirna pri kuhanju...je jedel krompir, bučke in piščanca. Juhic ne mara preveč (razen za zraven), ma rajši gosto hrano.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.3.2008 18:32:26   
pupi
Ronči tudi midve z Najo sma še vedno v vaši kategorirji tak, da če ti je lažje nista edini!

Vidim, da tak pridno vse kuhate , jaz ji vse kuham sam na vodi, nič ne dušim, bo treba še kaj druga ko samo kuhat hrano, neuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.3.2008 18:46:19   
poldy
-midve mava tud bučke na poru s paradižnikom in malo kisle smetane, pa začinjeno s koprom in majaronom.
-drugač pa ima rada vso zelenjavo iz kakršne koli juhe,
-mango ji samo prevrem, ker drugače ni tko dober, pa ga dobro prenaša
-skutke s sadjem ima tud rada iz lidla samo je en lonček premalo,
-pa vanilijev puding za otroke sva žu tud dvakrat jedle
-zej en dan ji bom dala domačo skuto pa malo banane zraven,
-navadni jogurt je tud že jedla
-špinačo s smetano tud obožuje
-mlečni gres in mlečni riž
-pečena jabolka
-pire krompir in piščanec ali zajec
ne mara pa čežane, ajdove kaše in polente

tko malo idej da bo lažje
pa jaz se tudi priporočam za kaj novegauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.3.2008 18:48:35   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ronči jaz sem Reneju dans skuhala tole: na olivnem olju sem prepražla malo čebule in ajdovo kašo, zalila sem z govejo jušno osnovo, dodala korenček in malo pred koncem še brokoli.

sliši se zelo dobro, moram probat, če ji bo na ta način kaj bolj všeč

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.3.2008 19:00:48   
Ajvy
sovražim dež

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.3.2008 19:03:11   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

madejka nočem ti pameti soliti, ampak jaz ga ne bi dajala še v trdo obuvalo. Trenutno se mu noga še vedno oblikuje in s trdim čeveljcem mu samo lahko deformiraš stopalo. Stal pa ne bo nič boljše. Itak bi bilo najboljše, da bi bili bosi, ker je to itak najbolj naravno..... no, ti pa kakor veš in znaš user posted image

Ja tud meni se je tak zdelo logično. Pol sem pa že od dveh P slišala, da če še ne stoji s celimi podplati na tleh, da naj mu dam trde čevlje gor, ker v njih ne more na prstkih stat. In ko sem mu za probo dala ene, ki so mu sicer preveliki, je res lepo s celo nogo dol staluser posted image Baje se pa strašno deformira oblika nog, če bi mu pustila boso nogo zdaj. Seveda pa mu bom takoj ko bo stal na cela stopala dala mehke copatke gor. Po moje gre to zdaj za kak mesec...

Ulla tud tebi hvala za skrb in članek!

Tak mi2 sva doma in spet samauser posted image Babe imate da čvekate dans zvečer z mano, ker drugač mi bo beduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.3.2008 19:06:53   
madejka
Ej sploh ne morm verjet. Ko sma prišla domov, sem malega dala v stajico, da se preoblečem pa malo pospravim in mali je že od takrat skoz not. Malo je vstajal, zdaj se pa igra z eno črko od puzzlovuser posted image Full umirjeno, lepo, ne rabi občinstvauser posted image Zgleda mu zdaj tak paše, da ma mir, ko je mel prej cel pop. animacijo babice in dedija.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.3.2008 19:16:49   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  Maj!

Anžej ma pa žagico št.3 (spodnja leva dvojka). user posted image  Zgleda, da je še najbolj priden, ko zobki prilezejo na dan. user posted image  Danes je bil namreč en veeelik smejko (to pomeni, da je vriskal in se smejal še bolj kot ponavadi). user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.3.2008 19:22:04   
bojana2
Pri nas pa zdele fuul sneži...me zanima kolk bo jutri zjutraj snega...user posted image ...še dobr da ni treba v službo...user posted image

ŽIVA in LEA vse naj naj za obmesečnico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim julijčkom, ki so te dni praznovali vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jaz sem dans kopalnico zribala (ko je mali spal) in se mi prav fajn zdi...zdele pa kopanje, flaškanje in ninanje, pol pa Hous in njami ježek, ki me čaka v hladilniku...user posted image

Vsem bolčkanim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.3.2008 19:23:35   
tinispela
shit Poldy, a kar naenkrat te je začelo bolet? A si včeraj kaj akega delala?
Ulla, ma ti si faca,...
Danes pa naša nekaj štrajka pri hrani, a bodo spet zobkiuser posted image  Ponavadi se tako začne, da dobi neke izpuščajčke po obrazu, manj je, pol pa galama naprej.
Špela tud kaka 2-3x na dan, ponavadi vse to zjutraj.
Poldy, vi pa že imate kar lep repertuar hrane. Moram kdaj tebe vprašat, če ne bom imela ideje kaj kuhat.user posted image
madejka jaz tud ne vem glede trde obutve...user posted image
Špela že spi, user posted image  na fuzbalu, jaz pa na PCuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
4.3.2008 19:25:04   
madejka
Češnca sem se že parkrat spomnila na tebe, da ti morm naročilo oddat pa vedno takrat ko nimam časa. Bom pa dasn zvečer ko sem sama, obljubimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
4.3.2008 19:30:13   
poldy
nič takega nisem delala, ne padla, vsaj spomnim se neuser posted image , moj me tud ni pretepel, tko da kar na lepem je začelo bolet, sej zej mam longeto in zdravila in je bolj znosno kot zjutraj.
S hrano je pa pri meni tko, da ji dam kar je meni dobro, ali kar pač mi jemo, ker če ne je preveč dela, če kompliciraš, zdaj naj bi jedli že skoraj vse(ne smejo svinjskega, rib, ter beljaka)

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?