Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:41:50
|
|
|
|
SANEK1
|
Kak so tota 7 nebesa pocukrana
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:42:02
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil Pa ti si v vsakem primeru pol doktara
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:42:53
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil Pa ti si v vsakem primeru pol doktara Pa ne samo dohtarja, še pol kaj drugega
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:43:23
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Malecka spi, zoba še ni, mene pa trebuh od riža boli. sanekova a si tolk vesela, da smo se danes srečali, pa kavo skupaj spili, da si kar pesniško navdahnjena ratala? ti kar
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:44:13
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Kak so tota 7 nebesa pocukrana Pa o vsem se morajo pogovorit . Kozl!!! Prijatle nehajo snemat, takih norij pa ne!!! Freycha sem pozabla frajerko Dito pohvalit, na obeh slikah je prava asica
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:44:24
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil Pa ti si v vsakem primeru pol doktara nič bat..... pomagam tam, kjer menim, da lahko..... sicer pa pustim zadeve stat... nimam odgovora na vsako vprašanje.... ali pač? bom raje tiho drugič.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:44:38
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Malecka spi, zoba še ni, mene pa trebuh od riža boli. sanekova a si tolk vesela, da smo se danes srečali, pa kavo skupaj spili, da si kar pesniško navdahnjena ratala? ti kar pa daj zakaj ti vse takoj ugotoviš
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:49:48
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil Pa ti si v vsakem primeru pol doktara nič bat..... pomagam tam, kjer menim, da lahko..... sicer pa pustim zadeve stat... nimam odgovora na vsako vprašanje.... ali pač? bom raje tiho drugič....... Kaj jaz tukaj zdaj čutim kanček užaljnosti Upam, da ne, ker nisem htela tega dosečt!!!!!!!!! Saj sem pa jaz tudi nekaj pametovala
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:54:46
|
|
|
|
mateya24
|
nič punce se bom spravla k zdravniku, pa vam serviram strokovn odgovor v prihodnosti zaj pa pod tuš pa spat.. nočka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:55:06
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Kak so tota 7 nebesa pocukrana še za mojo babico, ki gleda telenovele, je ta nadaljevanka too much jo je prav šimfala zadnjič sploh župnika
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:55:57
|
|
|
|
baja*
|
mateya držim pesti, da ni nič hujšega pa nočko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:56:51
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Saj pravim, naj gre k zdravniku. Jaz nisem zdravnik, lahko samo odgovorim na njeno vprašanje kaj naj bi to lahko bilo, da bi lahko bilo to. Diagnozo bo pa zdravnik postavil Pa ti si v vsakem primeru pol doktara nič bat..... pomagam tam, kjer menim, da lahko..... sicer pa pustim zadeve stat... nimam odgovora na vsako vprašanje.... ali pač? bom raje tiho drugič....... Kaj jaz tukaj zdaj čutim kanček užaljnosti Upam, da ne, ker nisem htela tega dosečt!!!!!!!!! Saj sem pa jaz tudi nekaj pametovala Mislim, da Freyche ni tak lahko užalit , ker pol bi bla kar veliko užaljena ( nanaša se na moje komentarje)
< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 10.3.2008 21:59:10 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:57:56
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Kaj jaz tukaj zdaj čutim kanček užaljnosti Upam, da ne, ker nisem htela tega dosečt!!!!!!!!! Saj sem pa jaz tudi nekaj pametovala mah tak je s tem... vem, da si nekajkrat omenila, kako nekateri kar o vsem vse vejo, oz. nekaj v tem smislu, pa če mi zdej napišeš, da sem cel dohtar mi nekaj v tem smislu deluje.... ampak nič bat, nisem užaljena se ne dam tak hitro
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:58:20
|
|
|
|
SANEK1
|
Mateya, me prav zanima kakšna bo diagnoza, glede na to da mam včasih podobne simptome, ampak samo ponoči V glavnem drži se
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:58:47
|
|
|
|
Freycha
|
sanekova tebi bom itak enkrat ušesa navila
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 21:59:59
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sanekova tebi bom itak enkrat ušesa navila Samo najprej me morš dobit
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:01:20
|
|
|
|
Freycha
|
v četrtek ne? jaooo babike, kaj vam pozabljam stalno sporočiti.... mah, grem na drug post, da bo samo na to temo!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:03:17
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mah tak je s tem... vem, da si nekajkrat omenila, kako nekateri kar o vsem vse vejo, oz. nekaj v tem smislu, pa če mi zdej napišeš, da sem cel dohtar mi nekaj v tem smislu deluje.... ampak nič bat, nisem užaljena se ne dam tak hitro Še dobro, da sem senila, pa da ne vem kaj vse govorim, ker jaz pač govorim vedno tja v tri dni. Tega se res ne spomnim, pa ne vem na koga in na kaj bi naj letelo. Te že je tak !! Na tebe zdaj v glavnem ni letelo in pika!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:10:40
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Še dobro, da sem senila, pa da ne vem kaj vse govorim, ker jaz pač govorim vedno tja v tri dni. Tega se res ne spomnim, pa ne vem na koga in na kaj bi naj letelo. Te že je tak !! Na tebe zdaj v glavnem ni letelo in pika!! sej pravim pupi, ni panike, ni nobene zamere, ne užaljenosti ne ničesar....... a veš, da sem prej razmišljala, da jutri pa nobene od RR-ovk, razen mene ne bo? Julij tudi ne pride verjetno, ne? mater bo čudno
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:16:21
|
|
|
|
pupi
|
Freycha s kom boš te ždela tak dolgo tam , to smo samo me take frajreke. Super za piknik, jaz grem v sredo k doktaru se zmenit kdaj na op in upam, da se pocajtam do takrat. Kaka sila mi bo zdaj noter bit, ko se bo tako lepo vreme začelo. Danes sem že mojemu zagnjavla, da bo moral z malo na plavanje hodit. Vas pa bom lepo prosla, če ga bote vodle po bazenu
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:18:38
|
|
|
|
pupi
|
Nič babike bo treba pod tuš in po deko. Mirno noč vsem!!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:22:45
|
|
|
|
Freycha
|
pupi pojma nimam kak bom čvekala in s kom, ko nobene ne bo bom pa enkrat prej doma... pa glih jutri, ko tudi mojega ne bo, pa imam ves čas na tem svetu tvojemu bomo pa že pomagale.... do kdaj naj bi pa tole plavanje sploh trajalo? kolk plavanj smo sploh že imeli?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.3.2008 22:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha daj resno.... kaj ti ni ok, da posedam otroka na motor, al kaj? al si fovš, ker tak fajn zgleda na motorju ne to slikca j u bistvu prov fletna, tko da sem narobe izrazla, nebi te zmotu moj komentar slikce, pač pa moj komentar tvojga komentaraja, da že maš idejo za darilo tko. no, te me pa ta komentar zanima a bom do takrat, ko grem spat izvedela, kaj te žuli, al ne nej ti bo u glavnem, men se to absolutno ne zdi primerno za otroke, sem vidla kak grdo padejo s tem ma jaz sploh itak nebi otroku motorja kupla, ma ni šans, pa nimam nič proti...samo to je za odraslega, vsaj približno odgovornega človeka, k rečmo da ma pošlihtano po buč da pa greš otroku motor kupit...ma mu raj pol trugo kr direkt, pa naj gre notrr malo ležat, ko ga bo primla želja da bi mal motor...naj si ga sam kupi, s svojmu gnarju...jaz mu ga neb niti pod razno.... začne se pa pri takih malih, to pač se mi ne zdi primerna igrača za malega otroka, pa kaj si nor
|
|
|
Znaki poroda.пеперутка16Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?Imela sem simptome (navedite katerega). (
75%)

Nisem imela/se ne spomnim. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!