Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tako da bomo kar na katero drugo počakali
se strinjam!
Sem v dilemi - ali kupit sinu za jeseni za 1. razred šolsko torbo z ergonomskih hrbtiščem, ki je v Leclercu v akciji za 18 € (tam nekje) ali v MK ali DZS za 70 €
No, te za 70 € so nepremočljive, to pa mislim, da je tudi vse. Nikakor pa ne pričakujem, da bo celo OŠ imel eno torbo. Tako da, prosim, povejte svoje mnenje. Jaz se sicer bolj nagibam k tej iz Leclerca, ampak ne vem. Neumno se mi zdi, da bom dala za torbo 80 €, na njej so Bakugani ali Spiderman ali nekaj podobnega, potem bo pa mulc v 3., 4. razredu rekel, da te torbe ne mara več, da je za "dojenčke".
Stoji sam, ima ergonomsko oblikovano hrbtišče in material, ki diha, močne in široke naramnice, odbija vodo, ima odsevnike - v glavnem ni da ni. Ima vse, kar reklamirajo za nahrbtnike v DZS-ju. Samo jaz sem dala zanj 17 €, v DZS-ju so pa po 56 €
zaenkrat sem našla tole edino varjanto pod soncem, ki bi nam ustrezala (pa res imam samo 2 pogoja