|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Velik problem...
17.2.2008 15:12:50   
* Mateja *
Ne vem kaj je narobe s punco, da bi ti dobil skrbništvo! Moralo bi biti ful hudo, da bi ti hčerkico dodelili. Imam kolegico, ki je bivša narkomanka in ji otroka niso vzeli. zaradi tega pravim.
verjamem pa, da je tudi zebi hudo, vsekakor stopi do socialnega in se pozanimaj kako in kaj ti pripada, ti bodo svetovali!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Velik problem...
17.2.2008 15:28:45   
koala
Sicer se mi smiliš tako ti, kot tvoja hči, ker sta prikrajšana za stike...
Ampak.... vsaka zgodba in dve strani, dva pripovedovalca. Bi bilo potrebno še slišat plat tvoje bivše, ker partnerstvo ne razpade kar tako, sploh ne v takšnih odnosih.

Kakorkoli, če normalen dialog ni mogoč, ni drugega kod da se obrneš na CSD.
Srečno in upam, da nam kmalu javiš, da se z hčerkico redno videvata.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Velik problem...
17.2.2008 17:46:48   
Ml.očka
Kar se tiče šole in denarja.Se še vedno šolam in delam.Denar pri meni ni problem in nikoli ni biv.Kar se tiče moje izobrazbe sem mizar in bom čez slabe pol leta dubiv dokaj uspešno podjetje od očeta tko da...Pa dost o tem ker sm čist offtopic.
Res je da je premalo podatkov ampak forum je javnega značaja in nemorem govort vseh stvari tle.Če kšnga zanimajo bl točni podatki ni problema jih zaupam ampak ne pa javno..Ker vrjetno me kdo pozna oz. mojo bivšo.
Drgač sm pa čist z živci nakonc ker tole je pa preveč...sploh pa misel da bi svojga otroka vlaču po socialni in sodišču pa ne vem kva.Ker mi je to res zadnja stvar ampak če ne bo šlo drgač bo treba to možnost uporabit samo vem da me bo bivša prikazala v najslabši možni luči,itd.Ker ona more met prov in more bit po njeno ker drgače je ogenj v strehi in postane tudi naslina.In ne nočem prek hčerke iživlat nekih zamer ker jih tud nimam.Pri men so ostal samo lepi spomini...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Velik problem...
17.2.2008 18:13:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ml.očka

Drgač sm pa čist z živci nakonc ker tole je pa preveč...sploh pa misel da bi svojga otroka vlaču po socialni in sodišču pa ne vem kva.Ker mi je to res zadnja stvar ampak če ne bo šlo drgač bo treba to možnost uporabit samo vem da me bo bivša prikazala v najslabši možni luči,itd.Ker ona more met prov in more bit po njeno ker drgače je ogenj v strehi in postane tudi naslina.




Sicer sama nimam neposrednih izkušenj s CSD in upam, da jih tudi ne bom imela, pa vendar, kolikor sem seznanjena in so mi povedali drugi, je kar pomemben prvi vtis. In če se drugače ne boš mogel pogovorit z bivšo o stikih z otrokih, ti CSD žal ne bo mogla uiti. Če pride ona prva do CSD, te bo prikazala negativno če pa ti prvi pristopiš k njim, lahko narediš zelo dober prvi vtis. Skrbi te za otroka, za njegov razvoj, duševno in fizično zdravje, stike,... Torej same pomembne starševske in nasplošno človeške lastnosti. In potem CSD pristopi do tvoje bivše, pa če ona še tako grdo govori o tebi, ti si že naredil dober vtis user posted image .

Kar se tiče izobrazbe, finančnega stanja - to pri vsej zadevi nima pomena, kar se mene tiče, je tudi drugače nepomembna. Važno je, kdo je človek v svojem bistvu, kakšna so njegova dejanja.
Res ti želim vse dobro, da bi ti uspelo samemu ali ob pomoči institucij doseči stike s hčerkico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ml.očka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Velik problem...
17.2.2008 20:20:03   
Ml.očka
Lih kar sm govoru z bivšo....in vse kar sm dubu od nje so ble žaljivke in da ji je vsen,itd.Tko da očitno bo treba na csd in tam urejat zadeve.Problem sm tud zaupu staršem in so mi dali popovno podporo pri vsem....vsaj neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Velik problem...
17.2.2008 21:09:47   
koala
Samo da ti zaželim čim prejšnjo in čim bolj ugodno rešitev problemov. Stiskam pesti zate in tvojo deklico.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Velik problem...
17.2.2008 21:56:15   
Blejka26
lepo da imaš podporo stršev..upam da boš čimprej imel v rokah svojo hčerko..veš verjetno pa njen fant sedaj precej vpliva na tvojo bivšo in se zaradi njega tako vede..kaj pa če nekako dobiš stik z njim?

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Velik problem...
17.2.2008 22:09:01   
Ml.očka
Ja njen fant veliko vpliva na to.To sem 100%. Lej stik z njo je nemogoč ker je zamenala cifro na msn-ju me je zablikirala,itd.Nekak sem danes vzpostaviv stik ampak iz njene strani so padale same žaljivek...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Velik problem...
17.2.2008 23:37:33   
Anonimen
Kak dolgo pa že nisi videl svojo hčerkico? Mislim,da bi moral takoj it na CSD,ko ti bivša ni dala hčerkice,ker mogoče bo bivša to uporabla v sebi v prid,kao da ti je tak bilo vseeno.Lahko,da se bo lagala.Moreš bit pripravljen na vse. Tako da ne zavlačuj s CSD.Upam,da si ji plačeval redno preživnino,kr tud to zna uporabit v obrambo.Želim ti vso srečo.Ni dost takih očetov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ml.očka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Velik problem...
18.2.2008 8:43:08   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Ml.očka

Je pa punca bl taka....in se mi zdi da bi z lahkoto dubu skrbništvo.


Tudi moja mama je bl tko....zato se je moj oče boril za skrbništvo, ga dobil, in danes sem mu zato zelo hvaležna....tako da ti najbolje veš kakšna je situacija in kaj je za tvojo hčero najboljše...veliko sreče ti želim.

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Velik problem...
18.2.2008 14:50:10   
Ml.očka
Biv na CSD,so me popovno podprli in upamo na najbolše.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Velik problem...
18.2.2008 15:01:09   
smigli
Vso srečo in dobre živce! user posted image

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Velik problem...
18.2.2008 15:02:59   
Ml.očka
Hvalauser posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Velik problem...
18.2.2008 15:31:27   
deja27
to sem hotla prebrat,da si šu na csd in da ti bojo oni najbl znal pomagat-zdej pa ti želim velik sreče!

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Velik problem...
18.2.2008 17:45:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ml.očka

Biv na CSD,so me popovno podprli in upamo na najbolše.


Dobro. Javi, kako napredujes :).

(odgovor članu Ml.očka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Velik problem...
18.2.2008 17:47:11   
Anonimen
Držim pesti, da se vse dobro izide.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Velik problem...
18.2.2008 20:44:06   
gregstrx
Jaz ti predlagam lepo odvetnika in poziv na sodišče, ker ženska ne bo k sebi prišla dokler ji kaj resnega ne postaviš pred vrata. Prej ji seveda to povej. Nikakor pa ne grozit v prazno, ker boš zadeve poslabšal. Če si očka na mestu in meniš, da lahko kot tak tudi si, potem se poteguj za skrbništvo oziroma za pravice in dolžnosti, ki ti pripadajo (stiki z otrokom, sodelovanje pri vzgoji in ne nazadnje plačevanje preživnine ...).

Tudi jaz sem bil na CSD-ju. Nisem bil navdušen nad njihovim delom, ker se mi zdijo ženske v takih primerih, ko sicer ni tako hudo, ampak za očeta je hudo(pravzaprav za vse), preveč na strani matere, čeprav je lahko oče popolnoma ekvivalenten materi (če je na mestu seveda). Moram rečt, da sem sam tam nastopil popolnoma nekonfliktno, ker biti konflikten v teh situacijah je popolnoma "neproduktivno". Poslušal sem kaj so imele za povedat in sem povedal kaj si jaz mislim. Itak sva se potem nekako dogovorila. Ponavadi pride na žalost z ene ali druge strani do izkazovanja moči, ki je pri materah (vsaj po mojih poznanstvih do sedaj) veliko bolj izrazita zaradi tega ali onega razloga.

Je pa res ... misli na otroka. Če ona ne, daj vsaj ti.
Lahko pa se seveda tudi motim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Velik problem...
18.2.2008 20:58:44   
Ml.očka
V to da bom mev probleme z bivšo sm popolnoma prepričan.Upam da so na CSD kokr tok da bojo uredi tako k se zagre in v korist hčerke.Je pa res da se mi srce tga ker še 14 dni nam vidu hčerke oz. niti besede kako je in nič.Ja prvi sestanke imam šele čez 14dni in to se mi zdi ubijavsko.....ampak vsaj premika se v eno smer.To pa jst ne razumem zakaj imajo ženske oz. matere prednost pri skrbništvu in ostalih zadevah pri otroku??A smo očetje kej slabši mogoče al kaj?To ne razumem..

(odgovor članu gregstrx)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Velik problem...
18.2.2008 21:34:59   
Palčica*
Dragi ml.očka,

Mi je žal,da se nisem oglasila prej,ampak vseeno-vidim,da si zbral voljo,pogum in se oglasil na CSD-ju.Verjetno Ti je že soc.delavka razložila kako sam postopek poteka,zato o tem ne bom pametovala.
Dejstvo je,da naj bi se strokovni delavec trudil najti (najprej izvensodno) pot,ki bo v konkretnem primeru sprejemljivo za oba.Kot veš bodo Tvoji bivši punci pošiljali najprej obvestila o sestankih,katerih naj bi se udeležila in dejansko se lahko zgodi,da se jih ne bo. V slednjem primeru se postopek ponovi in če se na določeno število vabil ne odzove,CSD običajno izda sklep (da kakršenkoli dogovor) ni mogoč (prav tako v primeru,da se v času ko obiskujeta soc.delavko ne uspeta dogovorit o stikih) in prične se "sodni" postopek,v katerem Ti uredijo pravico do stikov. V primeru,da gre tako daleč,da mati kljub sodni odločbi tega ne spoštuje,gre vsa stvar še naprej.Lahko celo tako daleč,da z uradno službo pridejo po otroka,vsak dan ki mine od datuma,ko bi mogla otroka "izročit" očetu,pa se kaznuje z zelo visoko mandatno kaznijo.Ampak to so skrajnosti,hude skrajnosti.
Nekaj malega o tem,da Te potolažim in povem,da kot oče pravice imaš (mislim,da sta podpisala izjavo o očetovstvu,ne? Ampak o.k. to je že drug postopek) ,predvsem pa da ti stikov ne morejo odvzet (razen v primeru,da gre za kakšna huda kazniva dejanja-zloraba in podobno...) kar tako.

Zdaj...vedeti moraš,da je prioriteta CSD-ja,da skleneta kompromis. Nekaj kar bo sprejemljivo za oba. Zato Ti želim,zavzeto soc.delavko in veliko potrpežljivosti.Ne pozabi-za Tvojega otroka gre.

Kar se skrbništva tiče...mnogi,ki govorijo,da je ženska v Sloveniji še vedno najbolj zaščitena kar se skrbništva tiče imajo v bistvu prav.Na to vpliva veliko dejavnikov,nenazadnje tudi zakon,ki je utemeljen res bolano. Sem mama in sem soc.delavka in verjemi,da v tem vidim problem.
Po svojih najboljših močeh si prizadevam,da bi stopili iz okvirjev,ki nam jih je dala daljna preteklost.A žal ni enostavno.

Po drugi strani pa se vedno poizkušam zavedati,da nisem tu zato da vem nekaj namesto drugega,da vem nekaj bolje od uporabnika...ampak,da pomagam,če lahko.Nikakor pa si ne morem in nenazadnje niti ne upam vzeti pravice,da odločam ali presojam o tem kdo je najbolj primeren za otrokovega skrbnika.Zato dogovor,zato kompromisi,zato soustvarjanje v definiciji problema.

Želim Ti, da najdeta kompromis.

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Velik problem...
18.2.2008 21:39:56   
Ml.očka
Očetovstvo je podpisano..in tud zdi se mi da je zelo zavzeta in prijazna in bi jo pohvalu.Zdej ne vem a lahko objavim njeno ime če ga ne smem nej MOD-i to zbrišejo.Je pa g.Siter in mogoče jo poznaš.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Velik problem...
18.2.2008 21:49:43   
Palčica*
Ne poznam. Želim Ti vso srečo in ja,sporoči kako napreduješ. Še zadnje opozorilo-te stvari gredo počasi,vzdrži !

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Velik problem...
18.2.2008 21:57:24   
TIA22
Palčica, ti si socialna delavka?

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Velik problem...
18.2.2008 22:00:58   
Ml.očka
Ja je povedala da zelooo počasi.Samo da sestanka,ki upam da se ga bo udeležila,traja 14 dni.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Velik problem...
18.2.2008 22:05:33   
TIA22
Ti pa vseeno poskušaj priti v stik z svojo hčerjo. Ne obupati.

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Velik problem...
18.2.2008 22:19:45   
Blejka26
zakaj imajo matere oz.zakaj imamo matere več prednosti..dobro vprašanje.Ne vem kako na to gleda sodišče ali karkoli..jaz na to gledam tako..otroka sem nosila pod srcem 9mesecev in se nonstop spraševala ali je vse v redu,ali se prav gibljem,..in nato porod,vsa tista bolečina,tisti trud-in da mi potem po vsem tem trudu,po vsej tej bolečini nekdo hoče vzeti otrokauser posted image user posted image ..ne sedaj razumeti narobe.Vsekakor oče je oče, in imaš pravice..
No jaz upam da ti bodo čimprej pomagali in čimprej nam poročaj..vem da je hudo,toda bodi vztrajen..kaj pa če se odpelješ do vrtca (če seveda hčerka hodi tja) ali kamorkoli kjer je v varstvu,da jo vsaj malo vidiš..


_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?