|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
3.3.2008 13:27:10   
ženska
Kaliope, žal, ampak mislim, da ni druge možnosti. Jaz in mislim, da smo ženske naspolh takšne, se lahko spremenim, naredim vse, da nam bo lepo, on pa nič. In verjemi, da se ne bo.
Pa vendar se strinjam, da je prej on družina s svojo mami + mali + jaz. Ker npr. če se on drži na vse okoli sebe in gremo k njemu domov, jaz se  z njegovo mami pogovarjam čisto normalno, se potem on začne počasi prilizovati nazaj. Halo, kot da je odvisen od nje, kot da mu da nove moči. Sej itak fajn, da sta si ok, ampak, človek, odrasti že!!!!!!!!!! In to se dogaja vedno, vedno, vedno. Ko bo njegova mami v naši družbi, mi pri njej, ona pri nas, bo on potem postal dobre volje.
In veste kaj, ko mu to na LEP način omenim, mi reče, da jaz to delam, in da sem jaz odvisna od svoje mami. Halo? Sem pa preveč samostojna, sta me starša tako vzgojila, da bi bila od njih odvisna, samo dobro se pač razumemo, in se imamo vsi med seboj radi, tudi moža so sprejeli za svojega, samo on noče njihove bližine. Ne, ne, sigurno je on odvisen od svoje mami, sicer je pa ona podoben karakter,...

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 14:42:34   
Zanica
Ti moraš TAKOJ, ampak TAKOJ ukrepati, in to radikalno!!!! Verjemi, moj mož, sicer ni edinec, tudi misli da je njegova familija boljša kot moja. Sej je naravno da tako misli, učasih tudi jaz mislim da je moja boljša od njegove, ampak ko objektivno primerjaš, vsaka ma svoje prednosti in pomanjkljivosti.
Ampak če ne boš vztrajala da otrok je vsaj približno enako časa pri obeh babicah, obrestovalo se bo pri vašem zakonu. Slabo!
Ko sam jaz opazila podobno situaciju (še preden je otrok prišel), sam takoj reagirala (in vztrajala), in zdaj je vse v redu.

Se pravi odslej naprej- če greste ta vikend njegovi mami, naslednji ste pri tvoji mami itn. Če ne tvoji, pol tudi ne njegovi mami!! Jaz mislim da bo po nekaj mesecih dojel.

Ne more bit vedno ljubosumen in kuhat mulo. Če pa, pol mal premisli če je on vreden tega, da zaradi ene banalne samoumevne stvari izgubljaš živce in se deprimiraš. Zakaj moraš ti njegove želje upoštevat, če on ne upošteva tvoje????

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 14:53:06   
ženska
Zanica, upam da mi bo vsaj enkrat uspelo. Trenutno sem vsa objokana, ker me popolnoma ignorira. V ponedeljek sem imela zopet izpad, ker se drži že od prejšnega tedna in to spet zaradi moje družine, pa je zdej čist odsoten. Kar mu rečem ni nič pomembno, jst se trudim, on pa takole. Mula se in mula... Drugače imamo pa vsega dovolj, denarja, dobrin,... Vse mi da, kupi, kar želim, gremo vsepovsod, vse da za naju, ampak to me pa ful moti. Pa sem si že večkrat rekla, da bom pač požrla to njegovo trmo in razmišljanje (edinček sinček), ampak sem očitno tak tip, da enostavno ne gre.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 15:43:09   
Kaliope
pa si ga vprašala, kaj ga moti pri tvojih starših? Kaj je narobe s tem, da se tvoj sin, njun vnuk, rad druži z babico in dedkom? In kak bi se on počutil, če ti ne bi pustila sinčka k njegovi mami in ko bi prišla na obisk, bi jo ignorirala?

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 17:00:26   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ženska
Mula se in mula...

Očitno s tem nekaj doseže. Ljudje ne delamo ničesar o česar ni učinka. Torej nekje prav gotovo vidi učinek svoje mule. Že s tem ko si prizadeta, je dosegel svoj namen. V bistvu njegovo mulenje vzpodbujaš. Vsakič ko si prizadeta mu daješ na znanje, da je mulenje uspešno, saj si prizadeta celo bolj kot če bi te nadrl.

Torej, muljenje popolnoma ignoriraj. Izničiti moraš učinek muljenja, pa bo to opustil. Morda bo še kdaj probal, a če boš muljenje IGNORIRALA popolnoma, ne pokazala prizadetosti, bo tega kmalu konec.

No, saj v bistvu imaš kar v redu možeka, samo muljenje si mu pač nevede podpirala.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 21:05:08   
ženska
Ja, da vidite. Danes sem ga takoj ob prihodu domov zasula z vprašanji zakaj, kako to, če bi, če ne bi... In jst koza se na ful sekiram, jokam se itak vedno, ker sem take vrste čudo, da mi solze kar tečejo, mu lepo razlagam, da tak način ni ok, da je v življenju včasih samo malenkost, da bi bilo bolje.... In on? Ah, kakor češ, ti že veš!! Uf, kaj bi mu naredila!!!! In prav imate, s tem me samo izsiljuje!! Ja, ja, izsiljuje me. Ful mi ni vseen, ampak jst trapa, da vam povem, bom popustila, kot vedno, in delala v naše dobro, da se bomo ja mi trije fino imeli in razumeli. Samo kako dolgo??!!!user posted image  A mogoče želim preveč, če mu hočem povedat samo nekaj življenskih in da tako obnašanje ne vodi nikamo??

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 21:09:00   
baguSka
Danes sem ga takoj ob prihodu domov zasula z vprašanji zakaj, kako to, če bi, če ne bi... In on? Ah, kakor češ, ti že veš!!


Oprosti nic nisem brala... samo tale zadnji post... pa sem bla cist presenecena, ko sem tole prebrala.. user posted image  No, jaz bi tud tkole reagirala, ce bi prisla domov in bi me kdorkoli zasul z vrasanji...

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 21:11:17   
ženska
Ja draga, samo on je meni dolžen odgovor oziroma enkrat v življenju POGOVOR glede naju in njegovega odnosa glede vsega zgoraj navedenega.!!!

Sorči, al ni bilo tako hudo in žalostno!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 21:15:52   
baguSka
Ja draga, samo on je meni dolžen odgovor oziroma enkrat v življenju POGOVOR glede naju in njegovega odnosa glede vsega zgoraj navedenega.!!!


Ja to ze razumem.. Ampak odgovora se zal ne da izsilit.. se najmanj pa na tak nacin.user posted image

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
6.3.2008 21:19:41   
ženska
Se strinjam s tabo. Samo če prebereš mal temo... Boli, veš!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
7.3.2008 15:40:05   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ženska
..., ampak jst trapa, da vam povem, bom popustila, kot vedno, in delala v naše dobro, da se bomo ja mi trije fino imeli in razumeli. Samo kako dolgo??!!!

Kaj pa boš popustila? Ne razumem. Popustila, da se tako obnaša, popustila in prekinila stike s svojimi starši, popustila v čem? Prav je, da delaš tako, da se imate vi trije dobro. Vprašanje je pa, ali je to kar imenuješ "imamo dobro" res to.

Mislim, da bi morala njegovo muljenje čisto ignorirati. Se z njim pogovarjati (ga ogovarjati) o pač vsakdanjih stvareh in ne biti prizadeta zaradi muljenja. Verjetno bi bilo dobro tudi povečati stike s svojimi starši. Tako pogosto, da bi po svoji metodi moral stalno iz muljenja naprej v muljenje. Potem ne bo občutil efekta svojega obnašanja, ker se bodo stvari razvijale obratno, kot hoče. In bo prekinil muljenje in začel pogovor.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
8.3.2008 17:01:56   
Majuska
Meni se zdi, da je mož zelooooo ljubosumen. Sam je bil edinec in vajen, da je bil center pozornosti. Zdaj ko je vajin otrok navezan še na tvoje starše, bi pa najbrž imel rad vso njegovo ljubezen zase. Jaz bi se malce pogovorila z njim, sploh mu pa tvoja družina ni naredila nič takega, da bi se imel pravico držati na njih. Kar z besedo na plan!

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
8.3.2008 17:07:12   
Muca Copatarica
Rekla bi , da ga je strah, da bo imel tvoje rajši kot njega. Svojih staršev pa zaradoi njega ne zanemarjaj, ker ti bo enkrat potem žal.
Z njim pa se pogovori, ker bosta le tako našla rešitev in se boste šele takrat res lepo imeli, ko ne bo več tihih maš med tabo in njim.
Pa vso srečo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
8.3.2008 17:53:30   
srki
Kaj pa če ga kaj drugega tare, kakšna zamira od prej, pa se ne upa pogovoriti s tvojo mamo in sestro? Ne vem, mogoče sta mu kdaj v čem nasprotovali ali se vtikali v njega-nekoč, ker napisala si sicer, da živite zase, da se v vas ne vtikajo.

al je pa enostavno "čuden" tip in ne prenese, da se imate fajn oz. da ste tako povezani.

Mah, mene bi to tudi motilo, priznam. Sploh, da pridejo na obisk samo takrat, ko njega ni pa če bi prišel, da gredo hitro domov. Mogoče je pa res kaj na tem, ko ti je rekel "ti že veš".

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: A mi lahko poveste kaj je to in zakaj?
8.3.2008 19:06:23   
uršika***
Draga ženska!! Ne vem kaj je s tabo narobe, ampak očitno se ne ceniš dovolj. Ne sebe, ne svoje družine. Ker če bi se, tega nebi dovolila že, ko je prvič ignoriral tvojo mamo. Očitno si zelo mehkega srca in vsakemu rada ugodiš. Kje si pa ti?? Misli malo na sebe in se postavi na drugo pozicijo!!!! Na tisto na kateri je sedaj on. Pa ne v smislu, da boš ignorirala njegovo familijo ampak da boš ti tista, ki se bo mulala. Zmagaš lahko najlažje z orožjem, ki ga ima trenutno on v rokah. To je pa mulanje. Pokaži mu, da njegovega obnašanja do svoje družine ne toleriraš. Očitno pri njem lepa razlaga ne pomaga. Pa poizkusi na ta način. Namesto, da ga pedenaš od spredaj in zadaj, poizkušaš pomirit situacijo in mu dobesedno lezeš v rit malo zaropotaj, mu povej kar mu gre(pa ne na lep in umirjen način, ki si ga uporabljala do sedaj), potem pa bodi ti tista, ki bo igrala glavno vlogo. Boš videla, kako hitro bo on začel tebi lesti v rit, ko bo videl, da ga ignoriraš. Ker če te tako ljubi in te želi imet za sebe ne bo prenesel tega. Želim ti, da boš postala močnejša pri izražanju svojih želja in svojega prava. Ne bodi ti žrtev!!!!!!

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?