Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja
   . pa še tud nisem čist skapirala, da nama je uspelo. upam, da bo to čimprej prišlo za mano-je pa občutek super, sploh ko sem prebrala, da je moja  velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo?
    velika okoli 1mm (če štejem od zadnje M). a ni to lepo?  Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček
  Najsrečnejša na svetu bom, ko bom zagledala srček

!
 ! 

tako, da punce ko zagledam
  tako, da punce ko zagledam  , upam, da čimprej me ni več, upam!
  , upam, da čimprej me ni več, upam!  
   bo pa potem toliko lepše
  bo pa potem toliko lepše  . Se pa tako slabo počutim, da ne vem kaj bo iz tega-včeraj mi je bilo cel dan slabo, popoldan sem bruhala, čisto sem brez energije,razdražljiva, pa lasje mi nenormalno odpadajo
 . Se pa tako slabo počutim, da ne vem kaj bo iz tega-včeraj mi je bilo cel dan slabo, popoldan sem bruhala, čisto sem brez energije,razdražljiva, pa lasje mi nenormalno odpadajo .... Če še en teden ne bo
  .... Če še en teden ne bo  

, tako je tudi prav. jaz pa še v službi, ja kaj naj rečem vse do 17h!!!!!!!!
 , tako je tudi prav. jaz pa še v službi, ja kaj naj rečem vse do 17h!!!!!!!!  

ali ne...še vedno pridno jemljem Centramed mami in se trudim čim manj zdravil proti moji alergiji jemati,čeprav je vse v razcvetu in me precej matra.
  ali ne...še vedno pridno jemljem Centramed mami in se trudim čim manj zdravil proti moji alergiji jemati,čeprav je vse v razcvetu in me precej matra.  !
 ! 
    JUNIJSKE BORKE ZA
      JUNIJSKE BORKE ZA  
     Navijačice:
    Navijačice:  

?
 ?