Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:09:22
|
|
|
|
petarda
|
....zaostajate ....grem pod tuš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:09:32
|
|
|
|
Urša
|
Bubi,eno vprašanje...tokrat ne iz ST: Imam pršilo Tafen. Zakaj moram naredit vpih v levo nosnico z desno roko in v desno z levo? Tako mi je rekla lekarničarka in tako tudi piše v navodilih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:10:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, z veseljem bi ugibala, ampak jaz sem trenutno na področju filma/glasbe globoko zamrznjena, ne samo na nuli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:10:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, dajte še malo ugibat za mojo muziko bom vam dala par namigov - je iz filma, ki sem ga pred kratkim gledala in se mi je (ne vem zakaj
) vsedel v srce - drugače mi izvajalka sploh ni nekaj posebnega (je pa mnogim, posebno nasprotnemu spolu
) - pojma nimam kaj pomeni naslov pesmi
sem že pri prvi alineji uganila Severina.... Gardelin
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:10:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili .... pod to pa se še jaz podpišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:11:25
|
|
|
|
Urša
|
ej, saj ne morem verjet, da si že skor na polovici...kako hitro čas beži Ja,sem tudi jaz to takoj rekla!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:11:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bubi,eno vprašanje...tokrat ne iz ST: Imam pršilo Tafen. Zakaj moram naredit vpih v levo nosnico z desno roko in v desno z levo? Tako mi je rekla lekarničarka in tako tudi piše v navodilih.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:12:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, dajte še malo ugibat za mojo muziko bom vam dala par namigov - je iz filma, ki sem ga pred kratkim gledala in se mi je (ne vem zakaj
) vsedel v srce - drugače mi izvajalka sploh ni nekaj posebnega (je pa mnogim, posebno nasprotnemu spolu
) - pojma nimam kaj pomeni naslov pesmi
sem že pri prvi alineji uganila Severina.... Gardelin
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:12:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili .... joj, ko bi bilo res ...al je res! , samo žal je pri meni to samo znak slabega prehranjevanja in slabe prebave
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:13:05
|
|
|
|
Urša
|
in ratuje? Si spustila vsaj eno od treh? Sem! Vse 3!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:13:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Imam pršilo Tafen. Evo, končno nekaj pametnega To je pravilo za vsa pršila, tudi za Operil. Pa glavo je treba rahlo naprej nagnit. Zakaj? Ker tako špricneš globoko v nos. Če pa stisneš z isto roko, se (vsaj teoretično gledano) curek usmeri bolj proti zunanji steni in ne gre tako globoko. Efekt pa želimo visoko na nosni sluznici.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:14:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili .... pod to pa se še jaz podpišem ok, za prvi del ti še verjamem, za drugega pa ne!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:14:15
|
|
|
|
Urša
|
Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi Ti privoščim te lepe občutke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:15:13
|
|
|
|
ada2
|
Evo, končno nekaj pametnega in to je bolj pametno od poslov na banki ali celo od moje nove muzike na mobitelu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:16:14
|
|
|
|
*bubi*
|
in to je bolj pametno od poslov na banki ali celo od moje nove muzike na mobitelu Ne, od tistih vprašanj za SI
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:16:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa trebušček tudi že počasi ven sili In karate vadi Drgač pa imam jaz tudi občutek, da me notri nekaj ali nekdo brca , pa trebušček mi tudi ven sili .... pod to pa se še jaz podpišem ok, za prvi del ti še verjamem, za drugega pa ne! pa pridi na srečanje 19 in boš videla na lastne oči
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:17:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Posli na banki so itak vedno HOT tema
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:17:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Evo, končno nekaj pametnega in to je bolj pametno od poslov na banki ali celo od moje nove muzike na mobitelu Drgač pa je meni pesem ni nič posebnega, mi jih je par od Severine bolj všeč. Je pa pesem ful pri srcu enemu Damjanovemu sodelavcu...ko jo sliši kar v en trans pade ....Jao, jao
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:18:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Posli na banki so itak vedno HOT tema ja, pol pa petarda drugi dan šefu v službi pokaže kako je še na RR posle sklepala in tako dobi povišico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:18:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, petarda, sem te že mislila vprašat, kdaj (čez vikend) bi ti imela 5 min časa, da bi mi na kako kavico vleteli. Ker očitno ne bo druge, kot da se v avto spokamo Aja, pa ta vikend odpade
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:19:08
|
|
|
|
Urša
|
Sicer sem se počutila kot en bebec, ko sem si ravnokar našpricala v nos v tej kombinaciji roka-nosnica... Bom pa naslednjič tudi glavo nagnila naprej! Ja,saj piše naj gledam prste na nogah. Uf, to bo pa že komplicirano! Na koliko stvari je treba hkrati mislit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:20:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Posli na banki so itak vedno HOT tema ja, pol pa petarda drugi dan šefu v službi pokaže kako je še na RR posle sklepala in tako dobi povišico ...dej nehi...sploh ne pisnem o RR , si ne želim kakih neprijetnosti Drgač pa sem dobila povišico, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:20:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja,saj piše naj gledam prste na nogah. Res to piše al kaj? Grem direkt brat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:20:59
|
|
|
|
ada2
|
Damjanovemu a tvojemu lubiju je Damjan ime zakajj sem pa jaz skoz mislila, da je Igor jjoj, stupida jaz
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:21:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ej, petarda, pa o NDČ si govorila. Mislim, da je čas za akcijo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako disciplinirati otroke, mlajše od treh...Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
nanakora33Ali vam je všeč ime Nana za deklico?da (
32%)

ne (
43%)

je čudno (
20%)

prvič slišim (
6%)
Število vseh glasov: 503Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!