|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.4.2008 22:22:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Sicer sem se počutila kot en bebec, ko sem si ravnokar našpricala v nos v tej kombinaciji roka-nosnica...user posted image user posted image user posted image  Bom pa naslednjič tudi glavo nagnila naprej! Ja,saj piše naj gledam prste na nogah. user posted image user posted image user posted image  Uf, to bo pa že komplicirano! Na koliko stvari je treba hkrati mislit! user posted image user posted image user posted image

Urša, ti si hecna user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.4.2008 22:22:58   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, petarda, sem te že mislila vprašat, kdaj (čez vikend) bi ti imela 5 min časa, da bi mi na kako kavico vleteli. Ker očitno ne bo druge, kot da se v avto spokamo user posted image

Aja, pa ta vikend odpade user posted image user posted image user posted image

ja, kar prizna, da bi rada banko zamenjalauser posted image user posted image user posted image

aja, pa tisti vikend 19, tudi odpade, tolko, da te spomnimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.4.2008 22:24:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Damjanovemu

a tvojemu lubiju je Damjan imeuser posted image user posted image user posted image

zakajj sem pa jaz skoz mislila, da je Igoruser posted image user posted image user posted image

jjoj, stupida jazuser posted image user posted image user posted image

igor je moj lubi, z Damjanom pa živim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, jao...boljš, da grem, me nekaj dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ste mi danes vse tako hecneuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.4.2008 22:24:26   
*bubi*

Ja,saj piše naj gledam prste na nogah.

Res to piše al kaj? user posted image  Grem direkt brat user posted image

Kaj take lepe barvne slikice so tudi v navodilih user posted image user posted image user posted image

Evo, pa sem ti vseeno narobe napisala.... usmerit je treba proti zunanji nosni steni user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.4.2008 22:24:57   
Urša
jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom

Ja,ti se me kar predstavljaj! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ni treba na prste stopit! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.4.2008 22:26:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Urša, ti si hecna user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČAki, bom jaz slikice iz navodil nalimala. Samo bo trajalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.4.2008 22:26:07   
ada2
glede Gardelina pa: meni Severina sploh ni bila nikoli všečuser posted image , niti ne vem katere pesmi ima, no, razen enih parih, ki so bile vsakodnevno izvajane na vseh radijskin postajah.

ta pa mi jje všeč predvsem zaradi Petelinjega zajtrkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.4.2008 22:26:28   
petarda

Joj, petarda, sem te že mislila vprašat, kdaj (čez vikend) bi ti imela 5 min časa, da bi mi na kako kavico vleteli. Ker očitno ne bo druge, kot da se v avto spokamo user posted image

Aja, pa ta vikend odpade user posted image user posted image user posted image

Težka bouser posted image ...si pa vsekakor lažje vzamem čas tistih 5 minut, ko boste vi tukaj, kot pa da porabim cel dan in sem potem 5 minut na vašem koncuuser posted image ... Ok, ta vikend torej odpade...za naslednjega pa se še tipkamouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.4.2008 22:26:46   
Urša
usmerit je treba proti zunanji nosni steni

Ja,saj sem po zunanji! Ko sem tvoje napotke prebrala, sem ugotovila, da sem steno falila, no zdaj pa vidim, da sem prav ciljala!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.4.2008 22:27:42   
ada2
igor je moj lubi, z Damjanom pa živim

to pa je že preveč za moje utrujjene možganeuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.4.2008 22:28:15   
petarda

Ja,ti se me kar predstavljaj! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da ni treba na prste stopit! user posted image user posted image user posted image

Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.4.2008 22:29:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.4.2008 22:29:36   
Urša
Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricat

user posted image user posted image user posted image  Ja, in delam lastovko!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.4.2008 22:29:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

igor je moj lubi, z Damjanom pa živim

to pa je že preveč za moje utrujjene možganeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ada ti si hecna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne  skrbi...jutri bo že boljeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.4.2008 22:30:04 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.4.2008 22:30:26   
*bubi*
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.4.2008 22:31:21   
ada2
........da još jednom čuuuujem reči te; vooooolim teeeee......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.4.2008 22:31:54   
Urša
z Damjanom pa živim

Tast?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.4.2008 22:32:49   
Urša
user posted image user posted image user posted image  No, si me zdaj še druge predstavljate? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.4.2008 22:32:55   
petarda

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao, jao!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polulala se bom od smeha!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, Urša zdaj pa vedno, ko se bom nate spomnila, mi bodo te slikice prišle pred oči!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.4.2008 22:33:04   
*bubi*

z Damjanom pa živim

Tast?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.4.2008 22:34:13   
ada2

user posted image user posted image user posted image  No, si me zdaj še druge predstavljate? user posted image user posted image user posted image

jjap, čeprav moram priznati, da si te nisem predstavljala v rdečem pulijuuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.4.2008 22:34:56   
petarda

z Damjanom pa živim

Tast?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tist je bila samo fora....Damjan je moj lubiuser posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.4.2008 22:35:05   
ada2

z Damjanom pa živim

Tast?

user posted image user posted image user posted image   nehajte, meni ni nič jasnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.4.2008 22:35:12   
Urša
Evo, Urša zdaj pa vedno, ko se bom nate spomnila, mi bodo te slikice prišle pred oči!

Ne,no! user posted image  Rajš si predstavljaj tisto slikco z vokalistom Siddharte! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.4.2008 22:35:52   
ada2
user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!