Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:22:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sicer sem se počutila kot en bebec, ko sem si ravnokar našpricala v nos v tej kombinaciji roka-nosnica... Bom pa naslednjič tudi glavo nagnila naprej! Ja,saj piše naj gledam prste na nogah. Uf, to bo pa že komplicirano! Na koliko stvari je treba hkrati mislit! Urša, ti si hecna ....jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:22:58
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, petarda, sem te že mislila vprašat, kdaj (čez vikend) bi ti imela 5 min časa, da bi mi na kako kavico vleteli. Ker očitno ne bo druge, kot da se v avto spokamo Aja, pa ta vikend odpade ja, kar prizna, da bi rada banko zamenjala aja, pa tisti vikend 19, tudi odpade, tolko, da te spomnim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:24:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Damjanovemu a tvojemu lubiju je Damjan ime zakajj sem pa jaz skoz mislila, da je Igor jjoj, stupida jaz igor je moj lubi, z Damjanom pa živim Jao, jao...boljš, da grem, me nekaj daje ...ste mi danes vse tako hecne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:24:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja,saj piše naj gledam prste na nogah. Res to piše al kaj? Grem direkt brat Kaj take lepe barvne slikice so tudi v navodilih Evo, pa sem ti vseeno narobe napisala.... usmerit je treba proti zunanji nosni steni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:24:57
|
|
|
|
Urša
|
jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom Ja,ti se me kar predstavljaj! Še dobro, da ni treba na prste stopit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:26:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša, ti si hecna ....jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom ČAki, bom jaz slikice iz navodil nalimala. Samo bo trajalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:26:07
|
|
|
|
ada2
|
glede Gardelina pa: meni Severina sploh ni bila nikoli všeč , niti ne vem katere pesmi ima, no, razen enih parih, ki so bile vsakodnevno izvajane na vseh radijskin postajah. ta pa mi jje všeč predvsem zaradi Petelinjega zajtrka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:26:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, petarda, sem te že mislila vprašat, kdaj (čez vikend) bi ti imela 5 min časa, da bi mi na kako kavico vleteli. Ker očitno ne bo druge, kot da se v avto spokamo Aja, pa ta vikend odpade Težka bo ...si pa vsekakor lažje vzamem čas tistih 5 minut, ko boste vi tukaj, kot pa da porabim cel dan in sem potem 5 minut na vašem koncu ... Ok, ta vikend torej odpade...za naslednjega pa se še tipkamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:26:46
|
|
|
|
Urša
|
usmerit je treba proti zunanji nosni steni Ja,saj sem po zunanji! Ko sem tvoje napotke prebrala, sem ugotovila, da sem steno falila, no zdaj pa vidim, da sem prav ciljala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:27:42
|
|
|
|
ada2
|
igor je moj lubi, z Damjanom pa živim to pa je že preveč za moje utrujjene možgane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:28:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom Ja,ti se me kar predstavljaj! Še dobro, da ni treba na prste stopit! Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricat ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:29:03
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša jaz si te V ŽIVO predstavljam kaj izvajaš tam s tem Tafenom Ja,ti se me kar predstavljaj! Še dobro, da ni treba na prste stopit! Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricat ...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:29:36
|
|
|
|
Urša
|
Ne vem zakaj...si te predstavljam kak na ENI NOGI stojiš, nagnjena naprej in študiraš s kero roko češ v kero nosnico špricat Ja, in delam lastovko!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:29:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 igor je moj lubi, z Damjanom pa živim to pa je že preveč za moje utrujjene možgane ada ti si hecna! Ne skrbi...jutri bo že bolje
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.4.2008 22:30:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:30:26
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:31:21
|
|
|
|
ada2
|
........da još jednom čuuuujem reči te; vooooolim teeeee......
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:31:54
|
|
|
|
Urša
|
z Damjanom pa živim Tast?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:32:49
|
|
|
|
Urša
|
No, si me zdaj še druge predstavljate?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:32:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jao, jao! polulala se bom od smeha! Evo, Urša zdaj pa vedno, ko se bom nate spomnila, mi bodo te slikice prišle pred oči!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:33:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša z Damjanom pa živim Tast?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:34:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša No, si me zdaj še druge predstavljate? jjap, čeprav moram priznati, da si te nisem predstavljala v rdečem puliju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:34:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša z Damjanom pa živim Tast? ...Ne.... Tist je bila samo fora....Damjan je moj lubi ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:35:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša z Damjanom pa živim Tast? nehajte, meni ni nič jasno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:35:12
|
|
|
|
Urša
|
Evo, Urša zdaj pa vedno, ko se bom nate spomnila, mi bodo te slikice prišle pred oči! Ne,no! Rajš si predstavljaj tisto slikco z vokalistom Siddharte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.4.2008 22:35:52
|
|
|
|
ada2
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!