|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
4.4.2008 14:26:25   
Naty_ka
Dan user posted image

Mislim ej... Komaj ste čakale, da sem sinoči odšla od rač., da ste lahko v miru dalje čvekale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Grrrrrrrrr... Ode vam glava...user posted image

No, novica dneva: v našem vrtcu razsajata rota virus in škrlatinka. Tako, da bomo videli, kaj od tega bo doletelo nas. Kar trije iz jasličnega oddelka so v bolnici. Boščeki mali. Še naša soseda, ki bo junija 2 pa je tak drobižek, da se mi zdi da ima nekje okrog 8 kg.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.4.2008 14:27:56   
Naty_ka
Petarda, skašljaj se. Ali pa daj najbilžnjega na user posted image

He, he... Samo ta smeško pa se mi dopade user posted image . Izgleda bolj tako kot jaz...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.4.2008 14:29:00   
Naty_ka
Nič, šibam po malega v vrtec. user posted image

Se oglasim kaj pozneje.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.4.2008 17:54:56   
petarda
Ah...škoda, ker smo na javnem poralu user posted image user posted image user posted image user posted image .....saj me je že malo minilo, samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako jezna nisem bila že doooolgo časa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa petardita peljem k babici, moj lubi pa me pelje zvečer v kino in na pijačko, da se mal razvedrimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, upam, da bo jutri že kaj manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.4.2008 18:24:56   
amy26
petarda, a si še jezna, kaj te je pa tako razjezilo?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.4.2008 18:30:03   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image Urša sem se nasmejala na tvoj račun user posted image user posted image user posted image user posted image ...verjetno si se že ob branju navodil narežala user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda... ...saj bo boljš user posted image ...enkrat že user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.4.2008 18:41:40   
NinaŠ
Mi je zmanjkalo fiziološke za inhalator... ...in se ustavim v lekarni, ki mi je spotoma - 20 kom 10 ml ampul je 31€ user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTFuser posted image ..itak, da sem naredila ovinek do DMja, kjer pride 18 kom 5 ml ampul (isto sterilne kot v lekarni) 3€ in par centov. Mi sploh ni jasno user posted image ...pa kaj imajo v lekarni pakirane v zlatih ampulah.  user posted image pol litrska plastenka fiziološke je pa 2,5€ - v lekarni! - samo kaj ko je ne moreš ohraniti 100% sterilne user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.4.2008 18:49:22   
*bubi*
Nina, dobi se tudi recimo 1 dcl ali pa 2 dcl fiziološke, ni treba pol litra kupit. Pa boljše je, če kupiš prebodno iglo, ne tiste fiziološke, ki ima zamašek na navoj (za spiranje). Se mi zdi, da na tak način lahko sterilno ohraniš, ni panike.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.4.2008 18:50:00   
*bubi*
Ajde, petarda, lepo se imej danes in ohladi živčke. Mogoče pa bo lubiju všeč, da si tak vroča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.4.2008 18:50:51   
NinaŠ
Mi lahko ena prilima kak link strani s smeški, prosim. ...ponavadi sem jih imela med zaznamki, zdaj so pa čudežno izginile user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.4.2008 20:23:45   
*bubi*
http://www.msnpro.com/msn-3d-misc-emotions.html

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=3&ziel=liebe

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.4.2008 20:35:43   
Urša
Petarda, hitr ven, da se razvedriš! Mi2 sva pa sama nocoj, sva ravno prišla iz večerje-danes sem je bila deležna.user posted image  user posted image user posted image user posted image  Slikce s Tomijem ne najdem, ne vem kje je. user posted image  S Tefanom pa ne bom dajala gor, ker bo čisto izgubila čar, ni nič smešna! Grem zdej na terapijo dveh vpihov. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.4.2008 21:53:44   
ada2
se pridružujem petardi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.4.2008 22:08:29   
ada2
user posted image user posted image user posted image

za v ponedeljek so mi vzeli PD, pa trebuh me boli ko user posted image , bo najboljše, če grem spat, če bom sploh lahko zaspala, ko mi je tak slabouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.4.2008 7:51:47   
petarda
Dobro jutro user posted image

Ala, pokonci....kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....te pa POPOLNOMA razmem.user posted image

Sam me je že minila jeza, je pomagala včerajšnja terapijauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam končno mal dala živce na pašo....evo sem imela namen danes spati do poldnevauser posted image ...in glej jo mene - ne morem več spatuser posted image ...zdaj grem pa vzet čarobno paličico in v nulo zrihtat stanovanje, pol bom pa SPLOH dobre volje....muziko na ful, vse prezračit, pa ribat...men je to ful uživancijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak kolk se nam res spermeni bioritem....ej, so bili časi, ko ni bilo šans, da bi se zbudila v soboto ob 7.uri zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....res...sem spala do enajstih čist brez problemauser posted image

No, ajdi...upam, da se kaj tipkamo...itak mam okol računalnika tudi za pospravit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.4.2008 8:09:07   
*bubi*
user posted image  petarda. Samo še vedno nisi povedala, kaj te je tak pogrelo user posted image

Ada, zdaj pa še ti po njenih stopinjah! user posted image  Kaj res nič ne moreš, da ti kar tako PD vzamejo? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.4.2008 8:12:03   
*bubi*
Tukaj pa je razpis, Ada, upam, da te vsaj to v boljšo voljo spravi:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0&range=0&showElement=191

Levo stisni javni poziv in se odpre pdf.

Ej, Ada, ti si gledala kvadrature za najem! Tak da pri vas to ni važno! Zdaj samo poskrbi, da dobiš gradbeno do 26.4. user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 5.4.2008 8:25:41 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.4.2008 8:49:56   
ada2
BUBI NA POMOČ!!!!

ali lahko vzamem altalex kapljice, če jim je pred 3 meseci potekel rok?

namreč nič ni boljše z mojim trebuhomuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.4.2008 8:51:55   
ada2
pa hvala za link, bom preštudirala kasneje, zda grem malo ven, mogoče mi bo svež zrak koristiluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.4.2008 9:42:38   
*bubi*

Ni panike. Če se ne motim, so celo na alkoholni osnovi, tak da se ni moglo nič not zaredit user posted image

Je pa vprašanje, koliko etreričnih olj je še not ostalo, če so že dolgo odprte (in bile velikokrat odprte) user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 5.4.2008 9:43:04 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.4.2008 10:36:58   
Urša
Ampak kolk se nam res spermeni bioritem....ej, so bili časi, ko ni bilo šans, da bi se zbudila v soboto ob 7.uri zjutraj ....res...sem spala do enajstih čist brez problema

Enako! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.4.2008 10:44:25   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ni panike. Če se ne motim, so celo na alkoholni osnovi, tak da se ni moglo nič not zaredit user posted image

Je pa vprašanje, koliko etreričnih olj je še not ostalo, če so že dolgo odprte (in bile velikokrat odprte) user posted image

ok, bom kar vzela. smo bili zdaj na sprehodu in ni glih kaj boljše, oz. je bilo, pa se je spet pojjavilouser posted image , kar neke krče sem dobilauser posted image user posted image , zda me je mama še celo prisilila z 0,2 domačega šnopsauser posted image , pa še altalex si dam na kocko sladkorja in če se več ne javim spremljajte osmrtniceuser posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

no, pa saj če sem salmonelo preživela tudi to ne bi smelo bit tako hudouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.4.2008 12:44:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ok, bom kar vzela. smo bili zdaj na sprehodu in ni glih kaj boljše, oz. je bilo, pa se je spet pojjavilouser posted image , kar neke krče sem dobilauser posted image user posted image , zda me je mama še celo prisilila z 0,2 domačega šnopsauser posted image , pa še altalex si dam na kocko sladkorja in če se več ne javim spremljajte osmrtniceuser posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

no, pa saj če sem salmonelo preživela tudi to ne bi smelo bit tako hudouser posted image

kaj pa če bi šla k zdravniku pogledat user posted image ....no, saj ti najbolj veš kako se počutiš, samo zgubit nimaš kajuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.4.2008 18:33:13   
NinaŠ
Ada, upam, da se že bolje počutiš user posted image

Tina ima pa spet vročino - 37,9° user posted image user posted image ...saj če ne bi imela novega fensi toplomera user posted image sploh ne bi vedela, ker je čist OK razpoložena. Ah, saj bo boljš.... enkrat že

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.4.2008 18:38:55   
NinaŠ
Drugače pa - dopoldne sem bila v službi, popoldne smo bili pa malo na sončku in v šopingu - je bil prazen hladilnik user posted image

Zdaj pa drobižka iz banje poberem.... ...naredim sadno solato in potem še večerjo in potem (verjetno) odidem v deželo mižovcev user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Epiziotomija
emaodanje

So ti naredili epiziotomijo?

Ja (54%)

Ne (46%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!