|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam se vsem tako mudi??
5.3.2008 22:46:30   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Solero

Jaz mislim, da ti s temi komentarji nihče noče nič slabega ali te razburjati. Ne vzemi vsega za tako negativno.
Sicer pa konec koncev na Ringaraji dobivaš spet podobne nasvete.

Pa še odgovor na "kam se vsem tako mudi?" : enim otrokom samo dojenje do 6. meseca popolnoma zadostuje, eni rabijo pa že prej kako dodatno hrano, in ravno okoli 4. meseca pride do večjih potreb po hrani, in zato se v tem obdobju začne dodajati. Vse je pa odvisno od otroka.




Sej jst vem, da mi nč slabega nočejo...user posted image Sam vsak dan, dan za dnem se srečevat s čudnimi pogledi pa raznimi pripombami, mi je pa tut že mal odveč...
Jah, se bo res treba navadit na to...Ker res pride za hranjenjem še sedenje pa hoja pa...user posted image

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kam se vsem tako mudi??
6.3.2008 21:17:13   
tstn
POZDRAVLJEN!
SEM NOVANA FORUMU.MOJA PUNČKA JE STARA 4 MESECE IN SEM JI PAČ ŽE DALA GH.VSI PA PRAVIJO DA NAJ DOJIM ČIM DLJE IN NAJ PUSTIM GH. JAZ PA REČEM TAKO VSAKA  MAMICA NAJ NAREDI TAKO KOT MISLI DA JE PRAV PA ČE TUDI DOJI SAMO EN DAN.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kam se vsem tako mudi??
6.3.2008 21:40:15   
Naja30
Če opazuješ svojega otroka, vidiš kdaj rabi večjo dozo hrane.
Jaz sem misla, da bom do polnih 6m samo dojila. Pa sem začela z uvajanjem GH pri 5,5m ker sem vidla, da je tamala pripravljena. In da ne boš misla, sama P mi je rekla na posvetovalnici pri 4,5m, da zdaj naj pa počasi začnemo s sadnimi sokci in zelenjavo... Pa sem si misla svoje in naredila po svoje oz. kakor mi je hčerka nakazala.
Je pa tečno ja, ko te predvsem starejši čudno gledajo, da kako pa zdaj to, če pa je prav tako?? Stvari se spreminjajo.

(odgovor članu tstn)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kam se vsem tako mudi??
6.3.2008 22:20:56   
ZmajTolovaj
Blagor, če ji zadostuje mleko in imaš ti dovolj, da jo nahraniš, res. Naša user posted image  je že od začetka na flaški, pa smo ravno tako začeli pri skoraj 6m, ker prej preprosto ni kazala interesa, pa še zdaj je steklenička zakon, se kar trese, ko jo vidi user posted image .
Jaz sem tudi preobčutljive sorte, ko gre za pripombe, se hitro naveličam eno in isto govorit - pri nas je bilo recimo, kako to, da nič več ne dojim. Pa do 4. meseca se je ponoči zbujala za en obrok, pa se je tudi nekaterim čudno zdelo. Če čez en mesec ne bo hodila, se bojo tudi vsi čudili, ko pa jaz rečem NE dajaj ji sladkega pa NE postavljaj je na noge, sem pa paranoična pa kompliciram.
user posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kam se vsem tako mudi??
8.3.2008 17:16:14   
papica2
Jaz sem pri taprvi mislila, da bom kar tisti dan, ko bo imela štiri mesece začela dodajati GH user posted image , ker se mi ni "dalo" dojit  user posted image , potem pa sem začela pri petih mesecih zelo zelo počasi, pa še to samo zato, ker bi mi tamala vzela žlico iz roke, če ne bi dala še njej poskusit. Tako da ne se sekirat kar rečejo drugi, delaj po svoji pameti in poslušaj svojega otroka, mogoče boš lahko samo dojila še več časa, lahko pa bo treba že prej dodajat...

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?