|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvekanje
22.3.2008 19:00:51   
* Mateja *
Bodi zadovoljna da je tako. Bolje tako, kot da moraš s krožnikom letat za otrokom , da mu daješ v usta in da je in se tega niti ne zaveda. tako moram delat jaz, ne vedno, ampka velikokrat. samo je edini način, da vsaj kaj poje!! Ima obdobja, ko je cel teden na čaju, poje tisto kar tko sproti poje! Groza no!!!

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čvekanje
22.3.2008 20:49:03   
Noseckica
*Mateja*, verjamem da ni lušno, če je otrok neješč in držim ti pesti, da se sčasoma tudi to uredi.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čvekanje
22.3.2008 21:50:38   
Janeja
Mateja, pa kaj ti stokaš, če ima tvoj korenjak že 17,7 kg! user posted image To je pa ja ful za 3 leta in 4 mesece. Saj vem, da se trudiš s hranjenjem, ampak očitno ti več kot uspeva.

V nasprotju z mano, ko res lahko živce zgubljam zraven Lee. Od Nejca je mlajša samo 3 mesece, pa ima komaj 9kg. Kaj boš pa na to rekla? Jaz se v glavnem zarad te teže ne sekiram več, ampak včasih pa še pride kakšno obdobje, ko se spet sekiram - kot npr. zdaj, ko je nekaj bolna in res nič ne je. user posted image Tolažim se s tem, da so vedno vsi izvidi BP in da ta njena neješčost nima nobene medicinske podlage. Pa da ne bom samo kritizirala naše Lee, jo moram hitro še malo pohvalit. user posted image V sredo je imela sistematiko pri treh letih in je psihologinja uradno potrdila, da je naš drobižek, če gledamo psihološki razvoj na fazi  3,5 do 4 letnikov! Mater sem ponosna na njo. user posted image
Nosečkica, čestitke za prvi zobek! user posted image

Pinokio, kakšen pa je napačen vzorec hranjenja? A to so ti uradno postavili diagnozo? Ker okrog hranjenja sem jaz skoraj diplomirala, pa vse možne preiskave je Lea dala skoz, ampak za napačen vzorec hranjenja pa prvič slišim. user posted image

Sonnja, čestitke za prihod domov. Zdaj pa le uživajte, da nadoknadite vse zamujeno cartanje.




(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Čvekanje
22.3.2008 22:09:05   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
V sredo je imela sistematiko pri treh letih in je psihologinja uradno potrdila, da je naš drobižek, če gledamo psihološki razvoj na fazi  3,5 do 4 letnikov! Mater sem ponosna na njo. user posted image


Bravo, Lea! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Nosečkica, čestitke za prvi zobek! user posted image


Hvala. user posted image
Jo je pa kar jezil preden je pokukal ven. user posted image  Je imela vročino par dni prej, pa smo mislili, da gre za kakšno virozo, ampak je očitno bil PRVI ZOBEK virus. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Čvekanje
22.3.2008 22:29:56   
Pinokio
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja



Pinokio, kakšen pa je napačen vzorec hranjenja? A to so ti uradno postavili diagnozo? Ker okrog hranjenja sem jaz skoraj diplomirala, pa vse možne preiskave je Lea dala skoz, ampak za napačen vzorec hranjenja pa prvič slišim. user posted image







Ja tud jest sem skoraj diplomirala, pa od mojih kolegic, ki smo bile skupaj v porodnišnici, mi skoraj ne bi verjele, ker je tamala takrat preveč pojedla in so ji na viziti zmanjšali...oz. so mi rekli, da to pa čist preveč poje, da naj zmanjšam, tak požerušček je bla...........pa en mesec doma tud kot v pravljici........pol pa je začela jokat med hranjenjem............vnetje dvanajsternika............to je trajalo kar pet mesecev, da so ugotovili..........potem smo dobili Ultop........ampak vzorec hranjenja je bil že tu..............da jo nekaj boli medtem ko je............zdaj je sicer ne boli.........samo je to povezala že takrat, da ko je nekaj boli.........to je ta vzorec..........zdaj pa itak narobe hranimo, ker jo je treba zravn zabavat in to morta bit dva, ker če sem sama traja po eno uro, da poje...........je pa lačna in ma apetit in to je najhujše, ker bi jedla, pa noče.........hm upam, da si razumela.............misli, da je hrana nekaj slabega, ker je pet mesecev jedla in jokala, pa me nihče ni resno jemal, ker se je nadpovprečno redila, noben pa ni v bolnici gledal kako je pojedla..........jest sem vedla, da se bo to enkrat nehal, pa se je..........pol je uspeval neki časa v spanju, nakar se je začela zbujat in še to ni šlo več.......tko, da smo bli kr velik v bolnicah, pa na sondi 1x, pa infuzije......skratka je blo kr težko........zdej pa furamo tko kot znamo in vemo, da ni prav.............da jo čist zamotimo in to vsako hranjenje, da poje........ni enega obroka, da bi ga pojedla normalno.........tako, da upam, da bo potem septembra bolje, ko gre zaradi tega v razvojni vrtec! Joj upam, da vs nism zamorilauser posted image  

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Čvekanje
22.3.2008 23:01:21   
Janeja
Uf Pinokio, tole imate pa res težko sitruacijo. Te pa popolnoma razumem, ker tudi Lea več kot leto dni ni jedla brez animacije. Samo pri nas je bilo dovolj, da je imela pred sabo na mizi kakšno knjigico ali pa kocke za zlagat. Vmes pa je nevede odpirala usta in jedla. Ampak je žal kmalu ugotovila kaj se dogaja in je bilo konec s hranjenjem.
Se je pa stanje bistveno izboljšalo, ko je začela sama jest. To ji je bilo pa zanimivo, samo kaj, ko so bile količine hrane, ki jih je dejansko pojedla premajhne. Še en velik korak naprej pa je bil septembra, ko je začela hodit v vrtec. Tam je dobila pa ful voljo za jest, ko je gledala druge otroke. Še vzgojiteljica mi je rekla, da ne more verjet, kako pridno in koliko poje. Včasih ji je dala celo 2 porciji. user posted image Samo kaj, ko imamo zdaj pa druge  probleme. Kar naprej je namreč bolna: prehladi, pa smrkanje, pa kašljanje in svečke iz nosa,... Trenutno ima že drugi antibiotik ta mesec. user posted image In vmes doma seveda spet nima apetita, v vrtcu je pa mogoče en teden na mesec.
Komaj čakam na pomlad - tisto tapravo, ne tale user posted image sneg. Upam, da bo potem bolj zdrava in bo vse lepše...


< Sporočilo je popravil Janeja -- 22.3.2008 23:03:17 >

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Čvekanje
22.3.2008 23:36:59   
* Mateja *
janeja, ko je lea star. 3 ne? A 9 kil ima! Ojje, to je pa res malo nasproti našemu nejcu! Ampak če je vse ok, se res nimaš kaj sekirat. KOk je pa visoka? Kako zgleda, a je suhica? ker nejc je suh, je pa res velik že 1m in kakih 5 cm. Ful je hecno ko hodiva na sprehode in je moj 3 letni sin tok velik, da mi do pasa pride, pa sem ful visoka!
Pol jo vrtec kar matra, a? Zardi tega jaz kolebam kdaj ga dat, ker letos smo šli tako lepo skoz zimo (trkam 3x ). Hvala bogu, da še študiram in gre vse lepo skupaj, da imam uskajeno.



Pinokjo, vi imate pa res težave pol glede hrane! Ti delaj tako, da ti bo mala jedla. Sej naš se vedno z nečim zamoti, da poje. kaj naj drugega kot pa da to pustim, čeprav nam je pediatrinja in psihologinja naredila govor na to temo. Pa  naj pridejo oni dve se mal matrat!!!
Sej bo, sam vem kako hudi je , ko se matraš in kuhaš in se že vnaprej bojih kok bo pojedel otok, če sploh bo jedel,... se nočem niti spomnit, do jutri zjutraj, do zajtrka.



(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Čvekanje
22.3.2008 23:50:16   
* Mateja *
Še to, sem dala par slik v album če katero zanima! Od šoferja Nejca in pasje malenkosti!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Čvekanje
23.3.2008 7:48:03   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: Pinokio

Ja sva ble tud v bolnici, da so naredili preiskavo PH-metrijo in pasažo in se je vidlo, da gre za refluks........zdravila pa sem potem doma dajala!

Nimamo še dokumentov za tamalo......mormo se spravt it delat!


ja to že mava za sabo, pa so rekli če bi polivanje predolgo trajalo da bo dobival zdraila. ne vem do kdaj je predolgo?

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Čvekanje
23.3.2008 8:50:23   
anajmad
Kje in kakšen pa je ta razvojni vrtec? Nisem še slišala zanj. Pa zakaj v razvojni vrtec,če smem vprašat?
Glede hranjenja se mi pa res smilite. Jst moram potrkat.....naša tamala je vse po vrsti. Ravno včeraj je praznovala 27 mesecev(kronološko),no dobre dve leti bi bila čez 14 dni,če bi šlo vse po regulah in ima skoraj 13 kg in velika pa je 89 cm. Kar dosti. Samo me pa res skrbi(v bistvu mi je zdravnica v RA) napolnila glavo,ker ne govori še tako kot bi mogla. Zdej zadnje čase toliko žlobudra,toda po svoje. Upam,da se bo to tudi uredilo,ker srčno upam,da bo šla čez dober mesec v vrtec.
Janeja,pocartaj malo Leo tudi v našem imenu in upam,da se čim prej pozdravite.
Vsem skupaj pa želim lepe praznike.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Čvekanje
23.3.2008 18:24:19   
Pinokio
Janeja.............tud jest upam, da bo v vrtcu bolje, pa se tudi bojim raznih bolezni.......če bo prehudo jo bom pa kr ven vzela!

Mateja...........kaj pa so vam kaj svetovali psihologi in pediatri glede tega...........meni je predlagala logopedinja (jo obiskujeva zaradi hranjenja) v razvojnem vrtcu, da naj probam jo pustit brez igrač in vsega, da bi jedla, pa ni šans..........če bo ornk lačna bo vzela normalno 2-3 žličke........pa tud teža je majhna, da bi se zdej s tem šla, po par žličk na obrok 7.600g!

Sonnja...........jaz mislim, da če je res veliko tega polivanja, no saj najbrž je vaš pediater seznanjen s tem in ve koliko je tega polivanja......... ranital in Ultop nevtralizirata želodčno kislino, da ta ne more poškodovati želodčka in požiralnika, ko nazaj gor hodi.........nam je poškodoval dvanasternik (vnetje in ranice), ker so nam prepozno ugotovili oz. dali prešvoh zrdravilo!

Anajmad................v razvojni vrtec hodijo otroci s posebnimi potrebami..........tam je fizoterapevtka in logopedinja, ki se ukvarja s hranjenjem (menda sta samo dve v Sloveniji)........je kar veliko otrok naučila jest....ker naša ubistvu sploh ne ve, da je.......je rekla, da bi bilo smiselno, če ne želim met še dolgo težav s hranjenjem.........pol naslednje leto gre pa lahko v normalni vrtec...........tako, da sem se odločla, da jo vpišem.............ker že ko se približuje ura za jest sm nervozna..........tok enih živcev!

Nč.........zdej ji grem pa keksolino narest.



< Sporočilo je popravil Pinokio -- 23.3.2008 18:26:41 >

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Čvekanje
23.3.2008 18:30:42   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Mateja, pa kaj ti stokaš, če ima tvoj korenjak že 17,7 kg! user posted image To je pa ja ful za 3 leta in 4 mesece. Saj vem, da se trudiš s hranjenjem, ampak očitno ti več kot uspeva.

V nasprotju z mano, ko res lahko živce zgubljam zraven Lee. Od Nejca je mlajša samo 3 mesece, pa ima komaj 9kg. Kaj boš pa na to rekla? Jaz se v glavnem zarad te teže ne sekiram več, ampak včasih pa še pride kakšno obdobje, ko se spet sekiram - kot npr. zdaj, ko je nekaj bolna in res nič ne je. user posted image Tolažim se s tem, da so vedno vsi izvidi BP in da ta njena neješčost nima nobene medicinske podlage. Pa da ne bom samo kritizirala naše Lee, jo moram hitro še malo pohvalit. user posted image V sredo je imela sistematiko pri treh letih in je psihologinja uradno potrdila, da je naš drobižek, če gledamo psihološki razvoj na fazi  3,5 do 4 letnikov! Mater sem ponosna na njo. user posted image
Nosečkica, čestitke za prvi zobek! user posted image

Pinokio, kakšen pa je napačen vzorec hranjenja? A to so ti uradno postavili diagnozo? Ker okrog hranjenja sem jaz skoraj diplomirala, pa vse možne preiskave je Lea dala skoz, ampak za napačen vzorec hranjenja pa prvič slišim. user posted image

Sonnja, čestitke za prihod domov. Zdaj pa le uživajte, da nadoknadite vse zamujeno cartanje.







hvala

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Čvekanje
23.3.2008 18:32:08   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: Pinokio

Janeja.............tud jest upam, da bo v vrtcu bolje, pa se tudi bojim raznih bolezni.......če bo prehudo jo bom pa kr ven vzela!

Mateja...........kaj pa so vam kaj svetovali psihologi in pediatri glede tega...........meni je predlagala logopedinja (jo obiskujeva zaradi hranjenja) v razvojnem vrtcu, da naj probam jo pustit brez igrač in vsega, da bi jedla, pa ni šans..........če bo ornk lačna bo vzela normalno 2-3 žličke........pa tud teža je majhna, da bi se zdej s tem šla, po par žličk na obrok 7.600g!

Sonnja...........jaz mislim, da če je res veliko tega polivanja, no saj najbrž je vaš pediater seznanjen s tem in ve koliko je tega polivanja......... ranital in Ultop nevtralizirata želodčno kislino, da ta ne more poškodovati želodčka in požiralnika, ko nazaj gor hodi.........nam je poškodoval dvanasternik (vnetje in ranice), ker so nam prepozno ugotovili oz. dali prešvoh zrdravilo!

Anajmad................v razvojni vrtec hodijo otroci s posebnimi potrebami..........tam je fizoterapevtka in logopedinja, ki se ukvarja s hranjenjem (menda sta samo dve v Sloveniji)........je kar veliko otrok naučila jest....ker naša ubistvu sploh ne ve, da je.......je rekla, da bi bilo smiselno, če ne želim met še dolgo težav s hranjenjem.........pol naslednje leto gre pa lahko v normalni vrtec...........tako, da sem se odločla, da jo vpišem.............ker že ko se približuje ura za jest sm nervozna..........tok enih živcev!

Nč.........zdej ji grem pa keksolino narest.





ja js upam da vejo kaj delajo pa da bo prav čas dobil, škoda da tudi pri tebi niso prav čas ukrepali. a je zdaj vredu?

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Čvekanje
23.3.2008 19:05:06   
Noseckica
Pinokio, teh razvojnih vrtcev menda ni veliko v Sloveniji, ne user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Čvekanje
23.3.2008 19:46:25   
Pinokio
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja




ja js upam da vejo kaj delajo pa da bo prav čas dobil, škoda da tudi pri tebi niso prav čas ukrepali. a je zdaj vredu?


Full dolg je blo brez bruhanja, ker polivala je res zelo zelo malo........zdej pa spet kak dobr mesec..........zdej pa poliva in bruha............pa samo gosto hrano je in nima nobene flaše več..........nimamo pojma..........pediatrinja je rekla, da mora do koregiranega enega leta refluks izvenet......jest upam, da bo kmal.......če ni kaka alergija na kravje mleko.......ma nisem več pametna!

Noseckica...............glede vrtcev pa ne vem.......vem, pa da je ta logopedinja za hranjenje naboljša in, da jo  pediatri v Ljubljani omenijo, če ma kdo težave s tem! Full je vredu in prijazna........naša se joka itak, ko ji koščke hrane not tiši.....sam pol, ko so večji se pa grebejo, da grejo k njejuser posted image .........je en fantek tko jokal in se držal za vrata in hotu na vsak način k njej, tko, da mislm, da bo pol bol v vrtcu!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Čvekanje
23.3.2008 22:09:59   
Janeja
Pinokio, pri nas je s temi boleznimi je tako, da Lea ob prvi svečki iz noska ostane doma. Ker pač imam možnost domačega varstva, jo res v vrtec peljem samo, ko je 100% zdrava. To je pa v tej sezoni virusov res bolj poredko. Pa glede na to, da imamo tudi v bližnjem sorodstvu 6 otrok, s katerimi se skoraj dnevno videvamo (pridejo k nam ali pa smo mi tam) mislim, da ne bi bilo kakšne velike razlike, če bi bila samo doma. Njej se je pač sesul imunski sistem, ko je v začetku januarja prebolela norice. In zdaj se ne pobere. user posted image   Je bila pa septembra in oktobra cela dva meseca v vrtcu, brez kakršnekoli bolezni - in to prva dva meseca!

Mateja, Nejc je pa res že pravi velikan. Pa 17,7 kg je ja nad povprečjem za 3letnike? Res ne vem, kaj se sekiraš!
Naša Lea pa seveda zaostaja tudi po velikosti - ima komaj 85cm. Skratka mali drobižek. user posted image  

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Čvekanje
23.3.2008 22:20:08   
* Mateja *
In če bi jo spisala z vrtca, da bi se pobrala na noge? In bi jo šele pol dala nazaj, zdej ko bo bolj toplo, pa nebo tok bacilov v zraku! Ma kaj vse pobere al kako?
Jaz se tega res ful bojim kako bo, čeprav vem, da bi bilo za razvoj bolje, da bi bil v vrtcu! Z njim delam moje študijske seminarske, da vsaj približno vidi kaj se bo dogajalo, ko bo šel v vrtec!

Sicer pa, kako ste preživeli praznike? A vaši mulčki jejo šunko in te velikonočne dobrote. naš obožuje pršut, suh jasno. Unga kuhanga ne mara. Pa potico ima ful rad.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Čvekanje
23.3.2008 22:43:51   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

In če bi jo spisala z vrtca, da bi se pobrala na noge? In bi jo šele pol dala nazaj, zdej ko bo bolj toplo, pa nebo tok bacilov v zraku! Ma kaj vse pobere al kako?


Ja, vse bacile pobere. user posted image Ampak iz vrtca je pa sigurno ne bom izpisala. Lea tolk uživa tam med prijateljčki, da sploh ne morem verjet. Pa ima doma tudi vsak dan otroško družbo, ampak tam je pa čist nekaj drugega. Pa tudi napredek je skokovit odkar je tam. Zapoje sigurno 10 pecmic od začetka do konca... Niti pomislila nisem, da bi jo za dlje časa vzela iz vrtca, čeprav je ponavadi en teden tam, pa dva doma. Saj bo zdaj bolj toplo, pa bo vse drugače. Verjamem, da je tahujš za nami.

O nažiranju pa raje ne bi. user posted image user posted image
Lea tud obožuje pršut. Pa kuhana jajca. Samo kaj, ko ji kruh zraven ne gre dol. Sam od pršuta se pa ne bo zredila.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Čvekanje
24.3.2008 8:22:18   
Pinokio
Janeja............tud mi smo mel norice v začetku januarja.............smo mel pa full hude, da ma še zdej full full pikic! Pa ne boš verjela..........no sej tud doma nismo mogl..........moj otrok je samo takrat normalno jedu oz. full.........6 obrokov goste hrane (zdej ma 4-5) in količinsko velik...........pri 40 vročine............sej mi pediater tud ni mogu verjet..........ne vemo kaj ji je blo........najbrž se ji je bledl............ker so mi vsi govorili, da zdej bom mela pa še večje probleme s hranjenjem oz., da itak ne bo jedla in sem se tud psihično pripravla na to.........brez kakršne koli imitacije in žlico sem držala naravost in je šla sama za njouser posted image .še dons študiramo kaj je blo......bi včasih kr še enkrat te norice!

No fajn, da Lea uživa v vrtcu.......tega vremena bo pa itak kmal konc tko, da ne bo več teh viroz. Kako je blo pa na začetku, ko si jo dala? A je full jokala........pa tebi.....a ti je blo full hudo?

Mateja.........a ti boš vzgojiteljica? Full fajn poklic......sem delala kot pomočnica prek študenta!

< Sporočilo je popravil Pinokio -- 24.3.2008 8:23:19 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Čvekanje
24.3.2008 10:45:10   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Pinokio

No fajn, da Lea uživa v vrtcu.......tega vremena bo pa itak kmal konc tko, da ne bo več teh viroz. Kako je blo pa na začetku, ko si jo dala? A je full jokala........pa tebi.....a ti je blo full hudo?

Na začetku je bilo normalno jokanje zjutraj. Samo jo je mož vozil, ker jaz ne vem kako bi reagirala na solze. user posted image Ampak doma je bila ful vesela, ko smo jo oblačili, pa v avtu je kar pela in bila dobre volje. Še v garderobi ni bilo problema obut copatk in se slečt. Samo tisti moment, ko jo je z rok dal vzgojiteljici v naročje je začela jokat. Ampak se je baje takoj potem, ko je odšel, pomirila in potem celo dopoldne ni bilo več problema. Prvi teden sva jo hodila iskat že takoj po kosilu, potem je pa sama rekla, da bi rada ona tudi na ležalniku spala kot drugi otroci. In res brez problema v vrtcu po kosilu zaspi, doma pa zelo redko. user posted image

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Čvekanje
24.3.2008 10:53:48   
Pinokio
Super.........upam, da bo šlo tudi pri nas tko gladko.........sam naša bo šla mal mlajša...s koregiranimi 15-itmi meseci......bom pa tud mojmu rekla, da bo bo vozil, ker tud jaz ne vem kako bi reagirala na solzice!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Čvekanje
27.3.2008 18:30:58   
Sonnja
Pozdravljene!

Mene pa zanima koliko so bili vaši sončki stari ko so se vam prvič zares nasmejali in kdaj so vam sledili s pogledom?

AD3 kapljice ste jim devale meni se zdi da ful poliva po njih.

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Čvekanje
27.3.2008 19:34:07   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

Pozdravljene!

Mene pa zanima koliko so bili vaši sončki stari ko so se vam prvič zares nasmejali in kdaj so vam sledili s pogledom?


Moja user posted image  se mi je prvič glasno nasmejala pri 4 mesecih in 4 dneh. user posted image
Kdaj točno pa je začela slediti s pogledom, pa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja
AD3 kapljice ste jim devale meni se zdi da ful poliva po njih.


Tukaj si preberi več o kapljicah AD3 in Plivit D3.
Jaz ji  takrat, ko sonček sije, ne dam. Ogromno časa namreč preživimo na sončku in temu primerno ima tudi "barvo". Seveda jo prej po obrazu namažem z otroško kremico za sončenje.
Par dni nazaj, ko je bilo bolj kislo vreme sem ji pa dala.


(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Čvekanje
27.3.2008 21:22:44   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

Pozdravljene!

Mene pa zanima koliko so bili vaši sončki stari ko so se vam prvič zares nasmejali in kdaj so vam sledili s pogledom?


Moja user posted image  se mi je prvič glasno nasmejala pri 4 mesecih in 4 dneh. user posted image
Kdaj točno pa je začela slediti s pogledom, pa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja
AD3 kapljice ste jim devale meni se zdi da ful poliva po njih.


Tukaj si preberi več o kapljicah AD3 in Plivit D3.
Jaz ji  takrat, ko sonček sije, ne dam. Ogromno časa namreč preživimo na sončku in temu primerno ima tudi "barvo". Seveda jo prej po obrazu namažem z otroško kremico za sončenje.
Par dni nazaj, ko je bilo bolj kislo vreme sem ji pa dala.




hvala

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Čvekanje
29.3.2008 10:13:30   
Sonnja
hej hej, kam ste zginale vse bolj malo čvekamo.
jst razmišljam če bi šla na sprehod z vozičkom ker še nisem bla ne vem a je prehitro pa kako ga naj oblečem oz. koliko pa v kombinezonček a ne?
lep vikend

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?