|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Meni
25.3.2008 21:12:25   
taja27
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Vanilijev sladoled z bucnim oljem.

a res, al me hecaš?

Ne, res, enkrat za spremembo... .

Mnjami mnjami.


ti mene malo na------------guješ ... a je to zaradi čokoladnega sladolega s tartufi?

naslednjič, ko boš v Brežicah se mi javi, pa te peljem k Debeluhu na tale sladoled!!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Meni
25.3.2008 21:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Vanilijev sladoled z bucnim oljem.

a res, al me hecaš?

Ne, res, enkrat za spremembo... .

Mnjami mnjami.


ti mene malo na------------guješ ... a je to zaradi čokoladnega sladolega s tartufi?


Ne. Pri hrani sem pa vedno smrtno resna :).

Probaj, vec kot ene kepice ne rabis investirat....samo da ne bom potem kriva za kile user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Meni
25.3.2008 21:21:27   
Anonimen
Ajdova kasa z jurcki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Meni
25.3.2008 21:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

naslednjič, ko boš v Brežicah se mi javi, pa te peljem k Debeluhu na tale sladoled!!


Te drzim za recept :)).

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Meni
25.3.2008 21:33:33   
taja27
Ajdova kasa z jurcki.


odlično!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Meni
25.3.2008 21:34:26   
taja27

Te drzim za recept :)).



user posted image  deal

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Meni
25.3.2008 21:35:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27


Te drzim za recept :)).



user posted image  deal


Samo ves, da mene ne smes vabit, ker kar pridem...sploh ko je hrana u pitanju user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Meni
25.3.2008 21:40:19   
taja27

Samo ves, da mene ne smes vabit, ker kar pridem...sploh ko je hrana u pitanju


ni panike ... jst itak ne vabim v prazno ... jem pa tud rada ... kar se tudi vidi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Meni
25.3.2008 21:40:48   
Anonimen
No, pa sva malo zacinili debato...user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Meni
26.3.2008 8:02:17   
mojsoncek
ombolo v testu (sem jo ravno ta vikend jedla na obali in se mi se vedno cedijo sline user posted image ) + gobova omaka oz. polivka 

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Meni
26.3.2008 8:16:07   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

s popečenimi šparogami

Meni so dobre tudi z jajcem. Samo to tudi ni nobel


nema jajc!

rižotko je treba tko nobel nastavit na krožnik v obliki ladjice, potem daš kontra/prečno popečene šparoge (zenele!) in posuješ s popečenim pršutom, ki je lahko narezan tudi na trakce ... njami za želodček in očke


Kaj bi blo pa to??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Meni
26.3.2008 8:31:48   
mojsoncek
se ena bolj preprosta ampak zanimiva zadeva: file oslica, zavit v prsut in pecen v pecici

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Meni
26.3.2008 16:03:18   
taja27
Kaj bi blo pa to???



zdej si me pa user posted image user posted image  1:1 user posted image user posted image

drugač pa ...lahko bi se zahvalila za kakšno idejo, ne!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Meni
26.3.2008 21:28:11   
Balonchy
Hehehe tajči... user posted image user posted image user posted image
JAVNO SE  ZAHVALJUJEM ZA VSE IDEJE!!! user posted image user posted image user posted image
Ampak zbiranje idej še poteka! Naj vam povem, da so nekatere vaše ideje že na jedilniku user posted image user posted image user posted image ... Ampak rabim še... Najbolj nas basajo hladne predjedi in solate!!! Tko, da kr na plan z idejami...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Meni
26.3.2008 21:36:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27


drugač pa ...lahko bi se zahvalila za kakšno idejo, ne!!


Ja, bi se spodobilo :).

Da o meniju dobrodoslice ne izgubljam besed.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Meni
26.3.2008 21:43:58   
Balonchy
Mič kt ukažeš!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Meni
27.3.2008 9:02:47   
mojsoncek
piscancja solata z zeleno in jabolkom (jogurtov preliv)


< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 27.3.2008 9:04:49 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Meni
27.3.2008 21:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mič kt ukažeš!!! user posted image user posted image user posted image


Se javim, ko bom na vipavskem koncu...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Meni
27.3.2008 22:26:01   
kaya2007
ribji karpačo-pa več vrst in na kakšen inovativen način, ker imajo ponavadi povsod iste. jaz imam rada tudi surove ostrige, ampak ne vem kolk sveže lahko dobijo...
pa jegulja na žaru je fenomenalna!
kar se pa mesa tiče, sem zadnje čase navdušena nad nojevim mesom-tak je kot pljučne pečenka, mmmm
pa zadnjič sem v italiji jedla goveji karpačo, je bil rahlo bolj na debelo narezan (pri nas je včasih že komaj viden user posted image ) in je bil zato veliko boljši. pa prekajen je tudi super in ga redko kje dobiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Meni
28.3.2008 12:55:51   
taja27
jst obožujem brusketo ... takšno s svežim paradižnikom, pa svežo baziliko in česnom ... in popečenim kruhkom ...

zakaj tega ni skor v nobeni gostilni?

al pa domač sir z orehi in grozdjem ... pa domač kruh zraven

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?