Serendipity
|
Ej babe žabe! Ma, jaz sem bila danes že tak pridna - zajtrk za muceka, ki je šel v službo, spucala stanovanje, nahranila našo dečico (dva kužeja pa hm .. to pa moram premislit (ker vmes pridejo še kake na obisk ) eno 5 mačkonov(čic), pa da ne omenim, da sem se končno malo porihtala - manikura, pedikura pa še kaka kura zraven Hm, kaj dobim za to, ker sem taaak pridna? Torto? Hm, mogla bi še nadoknadit zamujeni čas in prebrati za nazaj ... malo sem preletela na hitro, pa bom dala povzetek: fargi, špelki in pikici - ma jaz vas mam tak rada in vsaki posebej pošiljam tople objemčeke. sončece - uh, AS! jupi! Se fajn sliši? Amm.. ticker mogoče? Ker se ne morem spomniti v katerem tednu si ... trinity - me vesli da si na slo tleh. Doma je itaq najlepše, mar ne? aqua - hepi brzdej! vse nove - dobrodošle! polaris - ma ne vam kaj je s tem msn-jem, sploh me noče več prijavit. Mu bom zagrozila z atentatom! lunaaaaa - hm.. pri nas primanjkuje asfalta, tvoja krivda? Veš me te pogrešamo, spravi svojo natrenirano rito z dopusta pa marš delat! Mislim marš na RR! Erin - hm.. torej šampanjec je počil, zdaj čakamo samo še vsebino, da lahko nazdravimo! jaz sem določila datum za prihod našega nečakeca ... tako lepo število: 1.8. Ker si čista avgustovka po mojem (hehe, ampak ne mi zdaj rečt da sem zamudila kaj in se že matraš v kaki porodnišnici ) Ko vidim kako visoko nosečo nosečnico (mal se smešno sliši noseča nosečnica ) se vedno spomnim pregovora: What came in must come out. Držim pestke, da bo čim hitreje tamalček prišel skozi vrata na tale naše prelep svet! beyba - tebi naša draga mamica pa prav lep pozdravček in upam, da je Ela pridna po ateju in lepa po mamici nf - kako si? Leto studi načrtuješ kako lepo počitniško destinacijo? murkica - jaz man tudi feeling da si polno zaposlena! Kar motivacijo mi daješ! oktavija - ke mi hodiš mila moja? Vse mojim ostalim borkam pa lep pozdravček in naj vas vaših srčki lepo cartajo! aja, pa še tole - špelinčka (pa še z eno smo se menile) še malo pa de avgust. Akcija? Jaz se že zdaj trudim malo zadrževati (sem v znak protesta včeraj pojedla ves čips pri hiši, popila pivce (ali pa dve), se nažrla pizze in v skoraj zadnjih izdihljajih pojedla še tisto mnjami milko, ki mi je ležala celi dve uri doma. Tak da sem ready! Eto iden zdaj še ZS-je napišem potem pa kofetkat!
|