ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Čao Ajsi, hvala za kavico, mi bo malo pomirila živčke, ker sem pred par minutami opazila, da mi je nekdo grdo potegnil zadnji odbijač na avtu Ti, a si uspela pobrat perilo pras**!!! joj,kak me tak folk razp***! med so po vratih... par dni po tistem, ko sem ga mela pri licarju da o enem idiotu, ki mi ga je podrajsal v garazi MB bolnice, niti ne govorim mislim, pr vseh praznih placih je poleg mene parkiral... perilo sem prestavla not in mam pac zaj tihozitje v dnevni upam, da bo suho do jutri. je pa posteljnina... matr, pogresam susilc rezultati potresov... glede na to, da nimam pojma, kdaj bi naj moja rdeca madam prisla, ne vem danes je 28. dan, pa ni nobenih znakov, pred postopkom sem jo mela na ene 32 dni, zdaj pa ne vem ampak se ne bom s tem obremenjevala, v torek picim v Bruselj in ima da tece pir v potokih in upam, da rdecke vsaj do petka ne bo, lahk pa tud ostane v Bruslju ali kjerkoli pac ze