beyba
|
Oila babe.... Kako kaj danes, naj nebi blo tko vroče , bomo nekatere mal lažje preživele. Vikend je bil bol tak...Celo soboto sem skori prespala, današnjo noč pa skoraj prebedela, ker je blo v spalnici tko vroče, da sem sam v gatah ležala nepokrita na postelji, pa sem švicala, klela taščo, ker zarad nje še ni klime....uglavnem med vikendom nič kaj novega razen tega da je danes že drugi dan, ko je malček tko mirn...sej se premika pa mal muva, sam proti prej....Tko da če to drži, da se tri dni prej umiri potem greš pa rodit, bom čez dva dni na poti v rim.....Aja pa še z mojim sva clo uspela bit pridna včeri( ) pa mi je reku da če bom šla zarad tega prej rodit bo hud, ker mu bomo urnik dopusta čist'zjebal'....pa še on še ni pripravljen da mali na svet skoč...Sem se tolk začela smejat.... Pa sem se začela pogovarjat s trtebuhom( bebico) naj bo dober do očija pa še počaka ene dva meseca, da se bo oči pripravil, ker mu to do zdej še ni ratal Uglavnem Klea dobrodošla med borkicam...pa ne itak da smo tuki same čveke, sam včasih smo mal bolj čvekaste, včsih se pa za ene tri dni mal zgubimo...pa sej potem nadoknadimo! Men je včeri moj iz vipavske prinesel ČEŠNJE sem se jih nažrla ko pri norcih, zdej bo pa treba jutri spet na plac it pogledat. Baje so 9 EUR kg ( ) Se* kako se počuti novopečena gospa? Špelči pogrešamo....Kako je kaj z njo katera ve? Pa itak se še osale čveke kaj javite.... Z dopustom mi pa lušte delate. Prijateljica nas je povebla septembra na cres, majo hiško rezervirano tam. Tko da dva para, trije mali otroci( 29 mesecev, 12, mesecev, 3 mesece) zna bit pestro bomo vidli kako bo vreme, pa kako bo mala pikica, še vseeno bo takrat stara le 3 mesece....
|